Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 4:21 am
moja reakcja na calujacych sie gejow to wylacznie tzw. *rozplyw, jakie to slodkie*, jednak dolaczac sie bym nie chciala, nie chce beszczescic takiej cudownej harmonii 4laugh a ogladanie yaoi to juz wogole X3 tak..faceci lubia pomarzyc, puscic wodze fantazji..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:02 pm
FeaRan moja reakcja na calujacych sie gejow to wylacznie tzw. *rozplyw, jakie to slodkie*, jednak dolaczac sie bym nie chciala, nie chce beszczescic takiej cudownej harmonii 4laugh a ogladanie yaoi to juz wogole X3 tak..faceci lubia pomarzyc, puscic wodze fantazji.. ehh yaoiii mraauuu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 12:25 am
No fakt Yaoi jest slodkie *^^*. Mi sie tam milosc nie sex podoba najbardzije. Za to w Yuri podobaja mi sie obydwie rzeczy xd . Ojej chyba wole Yuri @__@'''' Chyba cus ze mna nie tak x-X''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:11 am
Rin_Youkai No fakt Yaoi jest slodkie *^^*. Mi sie tam milosc nie sex podoba najbardzije. Za to w Yuri podobaja mi sie obydwie rzeczy xd . Ojej chyba wole Yuri @__@'''' Chyba cus ze mna nie tak x-X'''' Czesc wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:31 pm
Ayah_TheMetalMania Rin_Youkai No fakt Yaoi jest slodkie *^^*. Mi sie tam milosc nie sex podoba najbardzije. Za to w Yuri podobaja mi sie obydwie rzeczy xd . Ojej chyba wole Yuri @__@'''' Chyba cus ze mna nie tak x-X'''' Czesc wink cool A witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 4:46 am
Rin_Youkai Ayah_TheMetalMania Rin_Youkai No fakt Yaoi jest slodkie *^^*. Mi sie tam milosc nie sex podoba najbardzije. Za to w Yuri podobaja mi sie obydwie rzeczy xd . Ojej chyba wole Yuri @__@'''' Chyba cus ze mna nie tak x-X'''' Czesc wink cool A witaj whee cool co tam słychać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:12 pm
Witam wszystkich smile Nowe jestem, więc jeśli popełnię jakąś gafę, to proszę nie bić :słodkie, wielgachne, ukowate oczka:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:48 am
nie ma rzeczy moralnych, wszystkie rzeczy dotyczace naszego swiata sa amoralne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:12 am
Ayah_TheMetalMania nie ma rzeczy moralnych, wszystkie rzeczy dotyczace naszego swiata sa amoralne. A więc: "najbardziej moralny jest brak moralności" jak powiedział pan O. Wilde 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:25 am
Anowi Shonen-aje też fajne są (KOCHAM Gravitation! heart Kumagoro rulezzz blaugh ) Zgadzam się ^^ ... ostatnio nawet oglądnełam znow od poczatku cala serie sweatdrop > ... co prawda to tylko cale 13 odcinkow + 2 OVA ... szkoda ze tak malo ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:04 am
Anuko Anowi Shonen-aje też fajne są (KOCHAM Gravitation! heart Kumagoro rulezzz blaugh ) Zgadzam się ^^ ... ostatnio nawet oglądnełam znow od poczatku cala serie sweatdrop > ... co prawda to tylko cale 13 odcinkow + 2 OVA ... szkoda ze tak malo ... wink Zagadzam się!! (I moje uzależnienie od okrzyku "Yuki! Yuki! Yuki!" też, na no da blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|