|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:42 am
FeaRan kingus mm tak, ja tez uwielbiam Deftones i rowniez uwazam ze wokalista ma taki...namietny glos xp a teraz slucham Vivaldi- 4 pory roku blaugh czasem mam ochote na cos dziwnego xd a moze ktos slyszal o czym takim jak Vangelis? sama nie wiem czy to zespol, czy jeden wykonawca, czy cos jeszcze innego... znalazlam kiedys u siebie w domu album tego wykonawcy - 'voices' i bardzo mi sie spodobal. kojarzy mi sie troche z elfia muzyka xp Vangelis to jeden, jedyny na calym swiecie muzyk, robi wspaniala muze biggrin w sumie znam tylko jeden jego utwor - ten do filmu o Krzysztofie Kolumbie..ten majestatyczny taki..mmm mm mmmm mmmm mm mmmmmmm... *nuci* XP chyba kojarze... jakis pan robi to mmmm mmm, ne? jesli tak to utwor nazywa sie voices xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:06 pm
FeaRan Vykk BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently... xd xd xd dobrze, ze chociaz gently domokun moger zarzucic tutaj liryke jesli ktos chce razz a teledysk jesrt nie wyjety...dzisiaj go chrisowi pokazaalem ...i chcial wiecej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:50 am
kingus FeaRan kingus mm tak, ja tez uwielbiam Deftones i rowniez uwazam ze wokalista ma taki...namietny glos xp a teraz slucham Vivaldi- 4 pory roku blaugh czasem mam ochote na cos dziwnego xd a moze ktos slyszal o czym takim jak Vangelis? sama nie wiem czy to zespol, czy jeden wykonawca, czy cos jeszcze innego... znalazlam kiedys u siebie w domu album tego wykonawcy - 'voices' i bardzo mi sie spodobal. kojarzy mi sie troche z elfia muzyka xp Vangelis to jeden, jedyny na calym swiecie muzyk, robi wspaniala muze biggrin w sumie znam tylko jeden jego utwor - ten do filmu o Krzysztofie Kolumbie..ten majestatyczny taki..mmm mm mmmm mmmm mm mmmmmmm... *nuci* XP chyba kojarze... jakis pan robi to mmmm mmm, ne? jesli tak to utwor nazywa sie voices xp niom, to dokladnie to, rozwala mnie do dzis ta muzyka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:51 am
Vykk FeaRan Vykk BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently... xd xd xd dobrze, ze chociaz gently domokun moger zarzucic tutaj liryke jesli ktos chce razz a teledysk jesrt nie wyjety...dzisiaj go chrisowi pokazaalem ...i chcial wiecej blaugh a zarzuc, zarzuc xd hmmm...kusi mnie, zeby sciagnac klip..nie przeraze sie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:23 am
Vykk FeaRan Vykk BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently... xd xd xd dobrze, ze chociaz gently domokun moger zarzucic tutaj liryke jesli ktos chce razz a teledysk jesrt nie wyjety...dzisiaj go chrisowi pokazaalem ...i chcial wiecej blaugh you don't always have to ******** her hard, in fact sometimes that's not right to do... No, no, no wink Widze, ze wiemy, co dobre xd Co do Vangelisa - polecam album Oceanic. Jest GENIALNY! A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:37 am
a ja sie jaram ostatnio J-rockiem, szczegolnie Dir En Grey, zupenie cos innego niz europejski i amerykanski rock i metal, polecam raczej dla ortodoksyjnych otaku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:56 am
Ibris A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart no moze samego Dream Theater nie trawie ale za to Liquid tension owszem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:27 pm
opcy Ibris A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart no moze samego Dream Theater nie trawie ale za to Liquid tension owszem 3nodding ja mam koncert Dream Theater - Images And Words Live In Tokyo Dvd-Rip...tez jest fajny ale mnie szczegolnie urzeklo "Change of seasons" Ib: no jasne ze wiemy xd ...i nie tylko w moozyce... no wiesz nie to zebym mowil o lozku ale ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:59 pm
Vykk opcy Ibris A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart no moze samego Dream Theater nie trawie ale za to Liquid tension owszem 3nodding ja mam koncert Dream Theater - Images And Words Live In Tokyo Dvd-Rip...tez jest fajny ale mnie szczegolnie urzeklo "Change of seasons" Ib: no jasne ze wiemy xd ...i nie tylko w moozyce... no wiesz nie to zebym mowil o lozku ale ... blaugh Po dzisiejszym dniu moja wyobraznia mowi mi, ze przy Dream Theater mozna spokojnie oddac sie przyjemnosciom wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:52 am
Ibris Vykk opcy Ibris A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart no moze samego Dream Theater nie trawie ale za to Liquid tension owszem 3nodding ja mam koncert Dream Theater - Images And Words Live In Tokyo Dvd-Rip...tez jest fajny ale mnie szczegolnie urzeklo "Change of seasons" Ib: no jasne ze wiemy xd ...i nie tylko w moozyce... no wiesz nie to zebym mowil o lozku ale ... blaugh Po dzisiejszym dniu moja wyobraznia mowi mi, ze przy Dream Theater mozna spokojnie oddac sie przyjemnosciom wink xd poprosze w PMku .lub na gg o wiecej szczegolow blaugh ... ja tez kiedys sie o tym przsekonalem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:54 am
Vykk poprosze w PMku .lub na gg o wiecej szczegolow blaugh ... ja tez kiedys sie o tym przsekonalem razz hmmm...to topic o muzyce a nie o... stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:54 am
hue hue, chyba nie tylko mi muzyka, DOBRA muzyka kojarzy sie bezposrednio z..przyjemnosciami..^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:57 am
FeaRan hue hue, chyba nie tylko mi muzyka, DOBRA muzyka kojarzy sie bezposrednio z..przyjemnosciami..^^ ninja ... pozwolcie ze tego nie skomentuje xd ... bez muzyki tez moze byc przyjemnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:00 am
Vykk FeaRan hue hue, chyba nie tylko mi muzyka, DOBRA muzyka kojarzy sie bezposrednio z..przyjemnosciami..^^ ninja ... pozwolcie ze tego nie skomentuje xd ... bez muzyki tez moze byc przyjemnie blaugh no oczywiscie ze moze XD nawet czasem jakakolwiek muzyka wrecz przeszkadza..XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:57 am
FeaRan Vykk FeaRan hue hue, chyba nie tylko mi muzyka, DOBRA muzyka kojarzy sie bezposrednio z..przyjemnosciami..^^ ninja ... pozwolcie ze tego nie skomentuje xd ... bez muzyki tez moze byc przyjemnie blaugh no oczywiscie ze moze XD nawet czasem jakakolwiek muzyka wrecz przeszkadza..XP stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|