Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Fri May 13, 2005 11:42 am

FeaRan
kingus
mm tak, ja tez uwielbiam Deftones i rowniez uwazam ze wokalista ma taki...namietny glos xp
a teraz slucham Vivaldi- 4 pory roku blaugh czasem mam ochote na cos dziwnego xd
a moze ktos slyszal o czym takim jak Vangelis? sama nie wiem czy to zespol, czy jeden wykonawca, czy cos jeszcze innego... znalazlam kiedys u siebie w domu album tego wykonawcy - 'voices' i bardzo mi sie spodobal. kojarzy mi sie troche z elfia muzyka xp
Vangelis to jeden, jedyny na calym swiecie muzyk, robi wspaniala muze biggrin w sumie znam tylko jeden jego utwor - ten do filmu o Krzysztofie Kolumbie..ten majestatyczny taki..mmm mm mmmm mmmm mm mmmmmmm... *nuci* XP

chyba kojarze... jakis pan robi to mmmm mmm, ne? jesli tak to utwor nazywa sie voices xp
PostPosted: Fri May 13, 2005 12:06 pm

FeaRan
Vykk
BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently...
xd xd xd
dobrze, ze chociaz gently domokun
moger zarzucic tutaj liryke jesli ktos chce razz
a teledysk jesrt nie wyjety...dzisiaj go chrisowi pokazaalem ...i chcial wiecej blaugh

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat May 14, 2005 1:50 am

kingus
FeaRan
kingus
mm tak, ja tez uwielbiam Deftones i rowniez uwazam ze wokalista ma taki...namietny glos xp
a teraz slucham Vivaldi- 4 pory roku blaugh czasem mam ochote na cos dziwnego xd
a moze ktos slyszal o czym takim jak Vangelis? sama nie wiem czy to zespol, czy jeden wykonawca, czy cos jeszcze innego... znalazlam kiedys u siebie w domu album tego wykonawcy - 'voices' i bardzo mi sie spodobal. kojarzy mi sie troche z elfia muzyka xp
Vangelis to jeden, jedyny na calym swiecie muzyk, robi wspaniala muze biggrin w sumie znam tylko jeden jego utwor - ten do filmu o Krzysztofie Kolumbie..ten majestatyczny taki..mmm mm mmmm mmmm mm mmmmmmm... *nuci* XP

chyba kojarze... jakis pan robi to mmmm mmm, ne? jesli tak to utwor nazywa sie voices xp
niom, to dokladnie to, rozwala mnie do dzis ta muzyka xd
PostPosted: Sat May 14, 2005 1:51 am

Vykk
FeaRan
Vykk
BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently...
xd xd xd
a teledysk jesrt nie wyjety...dzisiaj go chrisowi pokazaalem ...i chcial wiecej blaugh
a zarzuc, zarzuc xd hmmm...kusi mnie, zeby sciagnac klip..nie przeraze sie? xp

SangekiNoYoru

Gailenquen

PostPosted: Sun May 15, 2005 3:23 am

Vykk
FeaRan
Vykk
xd xd xd
you don't always have to ******** her hard, in fact sometimes that's not right to do...

No, no, no wink Widze, ze wiemy, co dobre xd

Co do Vangelisa - polecam album Oceanic. Jest GENIALNY!

A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart
PostPosted: Sun May 15, 2005 6:37 am

a ja sie jaram ostatnio J-rockiem, szczegolnie Dir En Grey, zupenie cos innego niz europejski i amerykanski rock i metal, polecam raczej dla ortodoksyjnych otaku 3nodding

SangekiNoYoru

opcy

PostPosted: Sun May 15, 2005 6:56 am

Ibris
A moj ostatni swietny nabytek to Dream Theater - Live at Budokan DVD. Koncert wymiata, jest swietnie zrozbiony. Do tego fantastyczna muzyka panow z DT i mozna sie rozplywac heart
no moze samego Dream Theater nie trawie ale za to Liquid tension owszem 3nodding
PostPosted: Sun May 15, 2005 1:27 pm

opcy
Ibris
no moze samego Dream Theater nie trawie ale za to Liquid tension owszem 3nodding
ja mam koncert Dream Theater - Images And Words Live In Tokyo Dvd-Rip...tez jest fajny ale mnie szczegolnie urzeklo "Change of seasons"

Ib: no jasne ze wiemy xd ...i nie tylko w moozyce...no wiesz nie to zebym mowil o lozku ale ... blaugh

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Sun May 15, 2005 1:59 pm

Vykk
opcy
Ibris
ja mam koncert Dream Theater - Images And Words Live In Tokyo Dvd-Rip...tez jest fajny ale mnie szczegolnie urzeklo "Change of seasons"

Ib: no jasne ze wiemy xd ...i nie tylko w moozyce...no wiesz nie to zebym mowil o lozku ale ... blaugh
Po dzisiejszym dniu moja wyobraznia mowi mi, ze przy Dream Theater mozna spokojnie oddac sie przyjemnosciom wink xd
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:52 am

Ibris
Vykk
opcy
Ibris

Po dzisiejszym dniu moja wyobraznia mowi mi, ze przy Dream Theater mozna spokojnie oddac sie przyjemnosciom wink xd
poprosze w PMku .lub na gg o wiecej szczegolow blaugh ...ja tez kiedys sie o tym przsekonalem razz

Vykk

yehl_girl

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:54 am

Vykk
poprosze w PMku .lub na gg o wiecej szczegolow blaugh ...ja tez kiedys sie o tym przsekonalem razz

hmmm...to topic o muzyce a nie o... stare blaugh
PostPosted: Mon May 16, 2005 6:54 am

hue hue, chyba nie tylko mi muzyka, DOBRA muzyka kojarzy sie bezposrednio z..przyjemnosciami..^^

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Mon May 16, 2005 6:57 am

FeaRan
hue hue, chyba nie tylko mi muzyka, DOBRA muzyka kojarzy sie bezposrednio z..przyjemnosciami..^^
ninja ... pozwolcie ze tego nie skomentuje xd ...
bez muzyki tez moze byc przyjemnie blaugh
PostPosted: Mon May 16, 2005 7:00 am

Vykk
FeaRan
no oczywiscie ze moze XD nawet czasem jakakolwiek muzyka wrecz przeszkadza..XP

SangekiNoYoru

yehl_girl

PostPosted: Mon May 16, 2005 8:57 am

FeaRan
Vykk
FeaRan
no oczywiscie ze moze XD nawet czasem jakakolwiek muzyka wrecz przeszkadza..XP

stare ...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games