Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej???
Szyjka
11%
 11%  [ 10 ]
Biust
22%
 22%  [ 20 ]
Brzuszek
15%
 15%  [ 14 ]
Uda
1%
 1%  [ 1 ]
Pośladki
7%
 7%  [ 7 ]
Ogólnie nogi
3%
 3%  [ 3 ]
CAŁOŚĆ!!!
22%
 22%  [ 20 ]
Inne(napisz)
15%
 15%  [ 14 ]
Total Votes : 89

Autark

PostPosted: Mon Jun 13, 2005 4:38 pm

Mam pomysl: zamiast dawac dziolchom kwiaty bedziemy popelniac samobujstwa, genialny pomysl twisted
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 2:00 am

" Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D "

chcialoby sie rzec...

racqel

opcy

PostPosted: Tue Jun 14, 2005 3:06 am

racqel
" Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D "

chcialoby sie rzec...
wlasnie o to mi chodzilo.......
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 9:01 am

Ehh... ludzie, po prostu tego nie czujecie... Jestescie jak zatwardziali oswieceniowcy...

Kagenoyami

Vykk

PostPosted: Tue Jun 14, 2005 11:55 am

]Goth bless[
Vykk
ja bym tu doadal slowa Asnyka ktore sa bardzo trafne"kazda epoka ma wlasne cele
i zapomina o wczorajszych snach
(...)
ale nie depczcie porzeszlosci oltarzy
choc sami macie doskonalsze wzniesc"
mimo ze byl pozytywista to jednak sama epoka romantyzmu rowniez mu byla bliska a to przeslanie z wiersza "do mlodych" jest nadal aktualna

To ze Asnyk zyl w epoce pozytywistycznej nie znaczy ze do niej nalezal... on dalej byl z nurtu romantykow

@Opcy - nie obrazaj bezpodstawnie ludzi - dolacz sie do rozmowy...
wiesz Asnyk w rzeczywistosci laczyl poglady pozytywistyczne i romantyczne torche inaczej niz Wokulski jednakze ma pierwiastki obu epok xp
edit ale przewazaly mysli nurtu romantycznego
PostPosted: Wed Jun 15, 2005 4:09 am

]Goth bless[
Ehh... ludzie, po prostu tego nie czujecie... Jestescie jak zatwardziali oswieceniowcy...
oswie-co?
sie kurde polonisci znalezli od siedmiu bolesci
ta epoka to, a tamta tamto, a tez z takego nurtu, a tamten z innego, co to jest matematyka jakas? zeby kazdemu przypisywac zbior jakis a do tego nieokreslony, bo sami polonsci nie wiedza jak kogo sklasyfikowac. Epoki i okresy to tylko takie uproszczenie do nauki mlodziezy, ktore stalo sie zbyt popularne i teraz sie go uczy jako kanonu!
ludzie, troche trzeba tez samemu myslec a nie tylko sie okopywac ksiazkami i opiniami innych...

/edit. dziekuje uprzejmie : )

racqel

Vykk

PostPosted: Wed Jun 15, 2005 6:40 am

racqel
]Goth bless[
oswie-co?
ta epoka to, a tamta tamto, a tez z takego nurtu, a tamten z innego, co to jest matematyka jakas? zeby kazdemu przypisywac zbior jakis a do tego nieokreslony, bo sami polonsci nie wiedza jak kogo sklasyfikowac. Epoki i okresy to tylko takie uproszczenie do nauki mlodziezy, ktore stalo sie zbyt popularne i teraz sie go uczy jako kanonu!
ludzie, troche trzeba tez samemu myslec a nie tylko sie okopywac ksiazkami i opiniami innych...

zgadzam sie ale wiekszosc tak sie przywyczaila do tego ogolnego zarysu ze staje sie on podstawa nauki...a nie problematyczne podejsxie do tworczosci
PostPosted: Wed Jun 15, 2005 6:56 am

Vykk
racqel
]Goth bless[
oswie-co?

zgadzam sie ale wiekszosc tak sie przywyczaila do tego ogolnego zarysu ze staje sie on podstawa nauki...a nie problematyczne podejsxie do tworczosci
jeszcze raz mnie ktos takim zargonie podsumuje po takim poscie to sie zdenerwuje.

racqel

Autark

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 8:57 am

racqel
]Goth bless[
oswie-co?

Mistrzu, gienialniejszej odpowiedzi sie nie spodziewalem, wielkie thx biggrin
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 8:16 am

racqel
]Goth bless[
oswie-co?

zgadzam sie w pelni..... 3nodding

revcat

racqel

PostPosted: Tue Jun 21, 2005 11:51 pm

Umarl Krol! Niech zyje Krol!
Koronujcie mnie...
PostPosted: Wed Jun 22, 2005 1:02 am

]Goth bless[
ja jestem raczej dadaistą

Kukus

Kukus

PostPosted: Wed Jun 22, 2005 1:04 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Jun 22, 2005 4:20 am

[ Message temporarily off-line ]

racqel

Raticiel

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 7:56 am

Vykk
opcy
a ja dodam ze chyba was pokur%#@o.........
a ja dodam ze nie chyba...
bo tak na prawde to nie ma ludzi normalnych w dzisiejszych czasach
to zalezy xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games