|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:52 am
opcy Ibris młoda? ...Ja tam czasem czuje pustke w tych boxerkach wink Bo to jednak meskie sa i no... Ale wygodne xd Ostatnio widzialam takie w dymajace sie swinki. młoda <- mniej mroczny okres mojej historii ja mam w dymajace sie kroliki (w wielu wielce ciekawych pozycjach) ja mam w zebry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:00 pm
Gosiak opcy Ibris młoda? ...Ja tam czasem czuje pustke w tych boxerkach wink Bo to jednak meskie sa i no... Ale wygodne xd Ostatnio widzialam takie w dymajace sie swinki. młoda <- mniej mroczny okres mojej historii ja mam w dymajace sie kroliki (w wielu wielce ciekawych pozycjach) ja mam w zebry ^^ oi! dupeczko ty mnie jednak zawsze zadziwisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:26 pm
Kukus sweet_chii Droga kitty-chan, ja cie nie znam dobrze, ale po co piszesz takie rzeczy? powinnas juz ukladac sobie w glowie plan zmiany wlasnej siebie na lepsze, takie teksty nie sa potrzebne. Ja zawsze gdy bardzo staram sie cos zrobic to pisze to sobie po japonsku na bialej jak snieg kartce czarnym tuszem i wieszam na scianie obok mojego biurka. Co dzien spogladajac na moje postanowienie, przypominam sobie o nim i pragne sie z niego wywiazywac caly czas, dopoki dopoty nie bedzie mi one potrzebne. W zyciu nalezy uwierzyc w siebie, czynic dobro i kochac innych. Przemysl to i zacznij dorastac, umyslem, czynami. Doroslym nazywac sie moze jedynie ta osoba, ktora nie mysli tylko o sobie ale takze o innych.Teraz spojrz na to, co wczesniej napisalas... aleś komunałem pojechała xp Quote: Doroslym nazywac sie moze jedynie ta osoba, ktora nie mysli tylko o sobie ale takze o innych. a tu to ewidentnie kłamiesz... ja dbam o innych [taka praca] a wcale nie uważam bym był dorosły... w zasadzie to jestem niby, bo 21 lat to już nie w kij dmuchał... ale mimo wszystko uważam sie za wielkie dmuchające sikoreczki dziecko redface nie wymagam od ludzi, zeby mnie doceniali... wcale... ale jakby mnie doceniali to by bylo milo... xp no to dodajmy jeszcze do tej mej definicji, ,,doroslym jest ten, kto sie za niego uwaza'', dodajmy nie zamienmy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:21 am
Co tak hurtowo dziewczyny rozdaja swoja bielizne?? Dobra jak wszyscy to wszyscy ja tez moze kilka dam xd A tak ogolnie widze ze nikt nie pisze, ja tez wczoraj nie mialam nastroju aby pisac, caly dzien siedzialam na lozku i nic nie robilam ciekawego.
Chcialabym zapytac: 1. Dziewczyny czy uwazacie ze laski moga podrywac facetów?? 2. Chlopcy chcielibyscie byc podrywani prze dziewczyny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:37 am
Ann_Miho Co tak hurtowo dziewczyny rozdaja swoja bielizne?? Dobra jak wszyscy to wszyscy ja tez moze kilka dam xd A tak ogolnie widze ze nikt nie pisze, ja tez wczoraj nie mialam nastroju aby pisac, caly dzien siedzialam na lozku i nic nie robilam ciekawego. Chcialabym zapytac: 1. Dziewczyny czy uwazacie ze laski moga podrywac facetów?? 2. Chlopcy chcielibyscie byc podrywani prze dziewczyny?? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:40 am
Ann_Miho Co tak hurtowo dziewczyny rozdaja swoja bielizne?? Dobra jak wszyscy to wszyscy ja tez moze kilka dam xd A tak ogolnie widze ze nikt nie pisze, ja tez wczoraj nie mialam nastroju aby pisac, caly dzien siedzialam na lozku i nic nie robilam ciekawego. Chcialabym zapytac: 1. Dziewczyny czy uwazacie ze laski moga podrywac facetów?? 2. Chlopcy chcielibyscie byc podrywani prze dziewczyny?? chcieli...hmmm...w koncu to dziwczyny jak daja sie podrywac i sme sie angazuja w ten podryw to tez podrywaja i flirtuja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:42 am
Ja mysle, ze to juz dziala w obie strony. Ale podryw wcale nie musi byc udany, mily etc.
Ja tylko nie toleruje, gdy ktos kogos podrywa dla 'zaliczenia'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:43 pm
Ibris Ja mysle, ze to juz dziala w obie strony. Ale podryw wcale nie musi byc udany, mily etc. Ja tylko nie toleruje, gdy ktos kogos podrywa dla 'zaliczenia'. Mrrrr... a wiesz, ze kocham twoje zielone oczka? whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:14 am
]Goth bless[ Ibris Ja mysle, ze to juz dziala w obie strony. Ale podryw wcale nie musi byc udany, mily etc. Ja tylko nie toleruje, gdy ktos kogos podrywa dla 'zaliczenia'. Mrrrr... a wiesz, ze kocham twoje zielone oczka? whee 4laugh heart Drogie panie, to jest wlasnie czesc podrywu wink Czarujacy usmiech i mile slowka, tak tak xd blaugh Kocham Cie, Kage heart ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:08 pm
opcy Gosiak opcy Ibris młoda? ...Ja tam czasem czuje pustke w tych boxerkach wink Bo to jednak meskie sa i no... Ale wygodne xd Ostatnio widzialam takie w dymajace sie swinki. młoda <- mniej mroczny okres mojej historii ja mam w dymajace sie kroliki (w wielu wielce ciekawych pozycjach) ja mam w zebry ^^ oi! dupeczko ty mnie jednak zawsze zadziwisz! no popatrz ^^ heart saamo wychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:31 am
jeśli chodzi o bieliznę to moje preferencje znane są wyłącznie osobom zaufanym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:30 am
Raticiel jeśli chodzi o bieliznę to moje preferencje znane są wyłącznie osobom zaufanym blaugh masz fajna sygnaturke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 12:19 pm
Co do najładniejszego chłopaka z forum to ja uważam że jest nim... Kaku ! blaugh mrgreen
A co do hmm miłości to jest tak jak w piosence Happysad'u:
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 12:29 pm
natushka88 Co do najładniejszego chłopaka z forum to ja uważam że jest nim... Kaku ! blaugh mrgreen A co do hmm miłości to jest tak jak w piosence Happysad'u: Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze Ooo tak biggrin Ten text Happysad jest po prostu swietny, chociaz przekazuje to, co juz kazdy powinien wiedziec. ...reszta to kwestia gustu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:09 pm
Ibris ...reszta to kwestia gustu 3nodding I tak wiem, ze Ci sie Kaku podoba... ehhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|