|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 2:38 pm
Persze! Köszönöm szépen az első helyet, ismét. biggrin
Az új téma legye: Furcsa ételek!
edit: Tegnap este baj volt a net-emmel, ezért nem tudtam kifejteni mire is gondolok egészen pontosan. Ha van fényképetek egy teljesen normális ételről, ami bizarrul fest a fényképen (fényhatás és hasonló körülmények), vagy éppenséggel, már penész fedi, akkor azokat osszátok meg velünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2012 1:40 am
Szívesen cat_biggrin Érdekes téma... cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 7:15 am
Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 10:12 am
Yuki Naoto Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le crying Mal kiegészítette a posztját, majd nézd meg smile Amint látok ilyet, lekapom. Utoljára szilveszterkor csináltam ételfotót, de az szerintem nem volt furcsa, maximum annyiban, hogy rákfarok volt és akkor ettem először olyat. De bundás, amitől rántott húsnak ill. halnak is lehet nézni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 10:17 am
Obi Aoi Yuki Naoto Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le crying Mal kiegészítette a posztját, majd nézd meg smile Amint látok ilyet, lekapom. Utoljára szilveszterkor csináltam ételfotót, de az szerintem nem volt furcsa, maximum annyiban, hogy rákfarok volt és akkor ettem először olyat. De bundás, amitől rántott húsnak ill. halnak is lehet nézni. Mindazok után írtam a posztom, hogy elolvastam Mal kiegészítését, és még mindig úgy gondolom, hogy nincs olyan képem, amely a leírtaknak megfelelne. De ha neked így jobban tetszik, akkor kiegészítem az előző hozzászólásomat: Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le amelyek nem festenek bizarrul a képen crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 10:48 am
Yuki Naoto Obi Aoi Yuki Naoto Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le crying Mal kiegészítette a posztját, majd nézd meg smile Amint látok ilyet, lekapom. Utoljára szilveszterkor csináltam ételfotót, de az szerintem nem volt furcsa, maximum annyiban, hogy rákfarok volt és akkor ettem először olyat. De bundás, amitől rántott húsnak ill. halnak is lehet nézni. Mindazok után írtam a posztom, hogy elolvastam Mal kiegészítését, és még mindig úgy gondolom, hogy nincs olyan képem, amely a leírtaknak megfelelne. De ha neked így jobban tetszik, akkor kiegészítem az előző hozzászólásomat: Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le amelyek nem festenek bizarrul a képen crying Rendben, akkor félreértettem egy picit. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 12:22 pm
Akkor csak legyenek simán ételek.
Nekem van egy képem, amin melegszendvicsek vannak lefotózva, amik kísértetiesen hasonlítanak a női... picsába az eufemizmussal... gyakorlatilag pina-szendvicsek inkább. Meg van egy lefotózott tányér, amin a kaját, már vastag penészréteg fedi és egy tál bizarr szalmakrumpli, ami inkább hasonlít egy döglött állatra, amin hemzsegnek a kukacok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 4:03 am
Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondták olasz. Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 6:39 am
Obi Aoi Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondtál olasz. Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.  Rák!? cat_surprised IMÁDOM! (Igaz, allergiás vagyok rá és rosszul leszek, ha eszek belőle...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 7:52 am
Malreni Obi Aoi Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondtál olasz. Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.  Rák!? cat_surprised IMÁDOM! (Igaz, allergiás vagyok rá és rosszul leszek, ha eszek belőle...) Jaja az smile Értem sweatdrop Nekem (elvileg) nincs ételallergiám. Kicsit ropogós volt, de az íze kb. olyan "enyhe", mint a halé, bár más. Nem erős ízű. Nem lett a kedvencem, de nem volt rossz smile A főtt marhahús az egyik legnagyobb kedvencem egyébként (amilyet hagymás krumplihoz adnak szafttal).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 7:54 am
Obi Aoi Malreni Obi Aoi Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondtál olasz. Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.  Rák!? cat_surprised IMÁDOM! (Igaz, allergiás vagyok rá és rosszul leszek, ha eszek belőle...) Jaja az smile Értem sweatdrop Nekem (elvileg) nincs ételallergiám. Kicsit ropogós volt, de az íze kb. olyan "enbyhe", mint a halé, bár más. Nem erős ízű. Nem lett a kedvencem, de nem volt rossz smile A főtt marhahús az egyik legnagyobb kedvencem egyébként (amilyet hagymás krumplihoz adnak szafttal). Kóstold meg egyszer a házába visszatöltött vajas csigát. Isteni finom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2012 7:57 am
Malreni Obi Aoi Malreni Obi Aoi Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondtál olasz. Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.  Rák!? cat_surprised IMÁDOM! (Igaz, allergiás vagyok rá és rosszul leszek, ha eszek belőle...) Jaja az smile Értem sweatdrop Nekem (elvileg) nincs ételallergiám. Kicsit ropogós volt, de az íze kb. olyan "enbyhe", mint a halé, bár más. Nem erős ízű. Nem lett a kedvencem, de nem volt rossz smile A főtt marhahús az egyik legnagyobb kedvencem egyébként (amilyet hagymás krumplihoz adnak szafttal). Kóstold meg egyszer a házába visszatöltött vajas csigát. Isteni finom! Kicsit szokatlanul hangzik, de oké (ha lesz rá alkalom) cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2012 11:51 am
Ezennel, akkor eredményt hirdetek. Elnézést, hogy nem hétfőn tettem ezt, de nem voltam gép közelében a Húsvéti locsolkodás miatt.
Mivel, összesen csak két kép érkezett, ezért tulajdonképpen nincs értelme rangsorolni, mégis, mikor megláttam azt a nagy tál Gyros-t, elcsöppent a nyálam majdnem, így Yuki képét kiáltom ki nyertesnek! Gratulálok!
Küldöm a nyereményt és várom az új témát, remélem, valami populárisabb lesz. (Valahogy az én témáimhoz sose szokott elég kép érkezni.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2012 1:09 pm
Nagyon szépen köszönöm a helyezést és a nyereményt! A következő téma legyen: Elmosódott kép végignéztem a képeimet és elég sok olyan készült, ahol fényképezés közben megremegett a kezem, vagy éppen a fényképezni kívánt emberke mozdult meg, ezzel néha vicces képeket adva, ebből támadt az ötletem, hogy hátha nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen fényképezés során, és nektek is vannak hasonló képeitek! (van egy képem, amit kocsiban fotóztam, és amikor a kocsi elindult minden függőleges tárgy eldőlt a képen-nagyon jól néz ki *w* ) nem kell hogy a kép, amivel nevezel vicces legyen, elég ha szimplán rosszul sikerült
Ha van ilyen szerencsétlenül sikerült képed, amit szívesen megosztanál ezen a héten, azt nagy szeretettel várom~ ha valami nem világos a témával kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|