Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Játék Aréna
A hét fotója. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 33 34 35 36 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nevezel?
  Mindenképp! ^_^
  Nem hiszem...
  Talán. >_>
View Results

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Apr 03, 2012 2:38 pm

Persze! Köszönöm szépen az első helyet, ismét. biggrin

Az új téma legye: Furcsa ételek!

edit:
Tegnap este baj volt a net-emmel, ezért nem tudtam kifejteni mire is gondolok egészen pontosan. Ha van fényképetek egy teljesen normális ételről, ami bizarrul fest a fényképen (fényhatás és hasonló körülmények), vagy éppenséggel, már penész fedi, akkor azokat osszátok meg velünk.
PostPosted: Wed Apr 04, 2012 1:40 am

Szívesen cat_biggrin Érdekes téma... cat_3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 7:15 am

Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le crying
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 10:12 am

Yuki Naoto

Mal kiegészítette a posztját, majd nézd meg smile

Amint látok ilyet, lekapom. Utoljára szilveszterkor csináltam ételfotót, de az szerintem nem volt furcsa, maximum annyiban, hogy rákfarok volt és akkor ettem először olyat. De bundás, amitől rántott húsnak ill. halnak is lehet nézni.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 10:17 am

Obi Aoi
Yuki Naoto

Amint látok ilyet, lekapom. Utoljára szilveszterkor csináltam ételfotót, de az szerintem nem volt furcsa, maximum annyiban, hogy rákfarok volt és akkor ettem először olyat. De bundás, amitől rántott húsnak ill. halnak is lehet nézni.

Mindazok után írtam a posztom, hogy elolvastam Mal kiegészítését, és még mindig úgy gondolom, hogy nincs olyan képem, amely a leírtaknak megfelelne.
De ha neked így jobban tetszik, akkor kiegészítem az előző hozzászólásomat:

Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le amelyek nem festenek bizarrul a képen crying
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 10:48 am

Yuki Naoto
Obi Aoi
Yuki Naoto

Mindazok után írtam a posztom, hogy elolvastam Mal kiegészítését, és még mindig úgy gondolom, hogy nincs olyan képem, amely a leírtaknak megfelelne.
De ha neked így jobban tetszik, akkor kiegészítem az előző hozzászólásomat:

Nincs furcsa ételes képem!!! gonk csak a normális kajákat fotóztam le amelyek nem festenek bizarrul a képen crying

Rendben, akkor félreértettem egy picit. sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 12:22 pm

Akkor csak legyenek simán ételek.

Nekem van egy képem, amin melegszendvicsek vannak lefotózva, amik kísértetiesen hasonlítanak a női... picsába az eufemizmussal... gyakorlatilag pina-szendvicsek inkább. Meg van egy lefotózott tányér, amin a kaját, már vastag penészréteg fedi és egy tál bizarr szalmakrumpli, ami inkább hasonlít egy döglött állatra, amin hemzsegnek a kukacok...
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 1:37 am

gyros emotion_bigheart

User Image

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 4:03 am

Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondták olasz.

Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 6:39 am

Obi Aoi
Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondtál olasz.

Akkor itt vannak a rákfarkincák, szilveszteri vacsoráról smile Van másik kép is, ami nem vakus, de kevesebb látszik belőle, mert az teljesen oldalról van.

Rák!? cat_surprised IMÁDOM! (Igaz, allergiás vagyok rá és rosszul leszek, ha eszek belőle...)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:52 am

Malreni
Obi Aoi
Meg egyszer még Németországban kaptam valami fura tésztás(?) ételt, azt mondtál olasz.

Rák!? cat_surprised IMÁDOM! (Igaz, allergiás vagyok rá és rosszul leszek, ha eszek belőle...)

Jaja az smile Értem sweatdrop Nekem (elvileg) nincs ételallergiám. Kicsit ropogós volt, de az íze kb. olyan "enyhe", mint a halé, bár más. Nem erős ízű. Nem lett a kedvencem, de nem volt rossz smile A főtt marhahús az egyik legnagyobb kedvencem egyébként (amilyet hagymás krumplihoz adnak szafttal).
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:54 am

Obi Aoi
Malreni
Obi Aoi

Jaja az smile Értem sweatdrop Nekem (elvileg) nincs ételallergiám. Kicsit ropogós volt, de az íze kb. olyan "enbyhe", mint a halé, bár más. Nem erős ízű. Nem lett a kedvencem, de nem volt rossz smile A főtt marhahús az egyik legnagyobb kedvencem egyébként (amilyet hagymás krumplihoz adnak szafttal).

Kóstold meg egyszer a házába visszatöltött vajas csigát. Isteni finom!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:57 am

Malreni
Obi Aoi
Malreni
Obi Aoi

Jaja az smile Értem sweatdrop Nekem (elvileg) nincs ételallergiám. Kicsit ropogós volt, de az íze kb. olyan "enbyhe", mint a halé, bár más. Nem erős ízű. Nem lett a kedvencem, de nem volt rossz smile A főtt marhahús az egyik legnagyobb kedvencem egyébként (amilyet hagymás krumplihoz adnak szafttal).

Kóstold meg egyszer a házába visszatöltött vajas csigát. Isteni finom!

Kicsit szokatlanul hangzik, de oké (ha lesz rá alkalom) cat_3nodding
PostPosted: Tue Apr 10, 2012 11:51 am

Ezennel, akkor eredményt hirdetek. Elnézést, hogy nem hétfőn tettem ezt, de nem voltam gép közelében a Húsvéti locsolkodás miatt.

Mivel, összesen csak két kép érkezett, ezért tulajdonképpen nincs értelme rangsorolni, mégis, mikor megláttam azt a nagy tál Gyros-t, elcsöppent a nyálam majdnem, így Yuki képét kiáltom ki nyertesnek! Gratulálok!

Küldöm a nyereményt és várom az új témát, remélem, valami populárisabb lesz. (Valahogy az én témáimhoz sose szokott elég kép érkezni.)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Apr 10, 2012 1:09 pm

Nagyon szépen köszönöm a helyezést és a nyereményt!

A következő téma legyen:
Elmosódott kép

végignéztem a képeimet és elég sok olyan készült, ahol fényképezés közben megremegett a kezem, vagy éppen a fényképezni kívánt emberke mozdult meg, ezzel néha vicces képeket adva, ebből támadt az ötletem, hogy hátha nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen fényképezés során, és nektek is vannak hasonló képeitek!
(van egy képem, amit kocsiban fotóztam, és amikor a kocsi elindult minden függőleges tárgy eldőlt a képen-nagyon jól néz ki *w* )

nem kell hogy a kép, amivel nevezel vicces legyen, elég ha szimplán rosszul sikerült

Ha van ilyen szerencsétlenül sikerült képed, amit szívesen megosztanál ezen a héten, azt nagy szeretettel várom~

ha valami nem világos a témával kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek!
Reply
Játék Aréna

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 33 34 35 36 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games