Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 12:29 pm

Toć o przerobiony zwykły podręcznik nie armia...
No to już wiem z kim sie w dyskusje wdałem...
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 1:49 pm

Syndicate wars, to jest ta gierka Bullfroga, gdzie prowadzilo sie zcyborgizowywanych czlonkow jakiejs organizacji terrorystycznej? I byla na amige? Jesli tak, to gierka wymiatala ^_^

Kagenoyami

PointZer0

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 1:50 pm

Kagenoyami
Syndicate wars, to jest ta gierka Bullfroga, gdzie prowadzilo sie zcyborgizowywanych czlonkow jakiejs organizacji terrorystycznej? I byla na amige? Jesli tak, to gierka wymiatala ^_^

Tzn. to nie była organizacja terrorystyczna - po prostu syndykat xd
I to byl Syndicate - Syndicate Wars to kontynuacja
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 1:51 pm

PointZer0
Kagenoyami

No wiesz, ja wtedy po drabinie na dywan wchodzilem ^_^
A pamieta ktos JAMES POND: ROBOCOD? XDDDDDD I ta muzyczka w tle!

Kagenoyami

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 2:26 pm

luk luk.. e o anu ...

Zajebista gierce dorwałem Cold Fear pisac nic nie bede po po uj zajebista i tyle.
PostPosted: Mon Dec 05, 2005 4:03 am

Kagenoyami
PointZer0
Kagenoyami

No wiesz, ja wtedy po drabinie na dywan wchodzilem ^_^
A pamieta ktos JAMES POND: ROBOCOD? XDDDDDD I ta muzyczka w tle!

...Ja pamietam!
...To bylo cos, jak sie sufitu chwytalo!
...Albo jezdzilo takim samochodzikiem! xd

RUFUS.ABBYSINIAN

Kagenoyami

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 11:09 pm

RUFUS.ABBYSINIAN

...Ja pamietam!

DOKLADNIE!!!! XDDDD
Jakis czas temu wyszla reedycja na GBA 3nodding
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 5:39 am

Kagenoyami
RUFUS.ABBYSINIAN

...Ja pamietam!

DOKLADNIE!!!! XDDDD
Jakis czas temu wyszla reedycja na GBA 3nodding

...Nom, chyba nawet to mialem.

RUFUS.ABBYSINIAN

Raticiel

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 1:26 am

PointZer0
Raticiel

A ) tylko w Fajnalach jest Preludka, fanfara i Moogle
B ) wystarczy jak slucham gdy moi bracia o tym gadaja... ale coz kazdy woli co innego... jedyne co z Warhamerem mi sie podoba to armia z Hello Kitty (brat pokazywal mi zdjecie)

Armia z Hello Kitty ?
Zresztą , nie za bardzo chce mi się dyskutować na jakiś temat z osobą kt󲡠ocenia przedmiot tego tematu na podstawie rozmowy dw󣨠ludzi.

A co do punktu A :

Tylko w Syndicate Wars mozna było zniszczyć ćwierć miasta bombardowaniem z satelity.
Tylko w Quake'u pierwszym można było zabić osobiście jednego z Inner Gods z mitologii Lovecrafta.
Tylko W Rednecks Rampage popylało się gł󷮹m bohaterem jako wieśniakiem.

A biorą sprawę za łeb : W jakim celu podajesz coś co ma ta gra a nie mają inne ?
Bo tak można powiedzieć o prawie każdej grze że ma coś niepowtarzalnego...
wybacz... naprawde nie chcialam urazic twego zamilowania do warhamera, ale dla mnie fajnal to cos absolutnie najnajnaj 4laugh heart A podalam te rzeczy ktore ma fajnal od swych prapoczatkow jeszcze na... nesie? nawet sama nie wiem, w 1 czesc gralam bodajze odswiezona na snesie... dobra nic juz nie mowie o fajnalach, kazdy kto tak jak ja jest od nich uzalezniony ten wie, jak to jest poczuc sie "jak u siebie" widzac na ekranie imie Cid biggrin

EDIT - nie no, moze nie od prapoczatkow... ale sa pewne elementy niezmienne od lat (tak dla scislosci whee )
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 1:27 am

Kagenoyami
moj starszy brat rznal w Syndicate'a na potege... ach Amiga... dla mnie na zawsze bedzie sie kojarzyc z Superfrogiem, Dizzy'm i Settlersami... i ANOTHER WORLD! twisted heart

Raticiel

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 3:56 am

Raticiel
Kagenoyami
moj starszy brat rznal w Syndicate'a na potege... ach Amiga... dla mnie na zawsze bedzie sie kojarzyc z Superfrogiem, Dizzy'm i Settlersami... i ANOTHER WORLD! twisted heart

...Noo!
...I jeszcze byl Flashback (czy jakos tak)!
...I w ogole - Amiga to bylo cos! biggrin
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 11:28 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
Raticiel
Kagenoyami

...Noo!
...I jeszcze byl Flashback (czy jakos tak)!
...I w ogole - Amiga to bylo cos! biggrin

Ja kiedys mialam amige... Nie wiem co w niej niezwyklego... Moze po prostu nie trafialam na odpowiednie gry... Zreszta, kazdy lubi cos innego...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 6:21 am

...No ja dawno dawno temu mialem atari.
...Ledwo to pamietam, ale tak naprawde na tym sie wychowalem.
...Potem byla Amiga 500+
...I wtedy zaczal sie nalog... xd
PostPosted: Tue Dec 13, 2005 3:34 am

Ja teraz popadlam w nalog Wigglesow i The Longest Journey... Pierwsza strategiczna a drga przygodowa z elementami logiki... Ja tam Amigi 500 nie znam, ja sie wychowalam na Amidze 600...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 6:22 am

kamilka3d
Ja teraz popadlam w nalog Wigglesow i The Longest Journey... Pierwsza strategiczna a drga przygodowa z elementami logiki... Ja tam Amigi 500 nie znam, ja sie wychowalam na Amidze 600...

...Nie szpanuj! xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games