Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 10:26 am
Jaaa.. akkor félreértelmeztem valamit... biggrin itt olvastam valahol h ha evolving itemet veszel inkább várj, mert az újabb olcsóbb, és előbb-utóbb mindegyik megkapja az összes pózt... de akkkor nem biggrin ezt jo tudni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 10:28 am
Arkrix Jaaa.. akkor félreértelmeztem valamit... biggrin itt olvastam valahol h ha evolving itemet veszel inkább várj, mert az újabb olcsóbb, és előbb-utóbb mindegyik megkapja az összes pózt... de akkkor nem biggrin ezt jo tudni biggrin de igen úgy van ahogy írtad, a fejlődő szépen lassan kap egy- egy pózt, majd a végén mindegyiket megkapod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 26, 2010 5:35 am
mármint, hogy az újabb olcsóbb biggrin arra vonatkozik az a "de akkor nem" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 9:42 am
Nem találom az akkita által készített flash animációs tanító topikot nem tudjátok hol van?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 11:44 am
erre sem találtam topicot, szal a VJ -hez kérnék segítséget. beállítottam egy pár videót jó save és azt írta, hogy nincs elég pénzem... ez akkor most ien drága lenne question U.I.:am 40k -m van, de nem örültem volna annak ha lenulláz egy video list miatt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 4:14 am
Nemrég csináltam én is listát és nem volt gondom. Igaz az ingyenes helyet választottam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 5:09 am
öhm... szóval nem mindegyik ingyenes? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 5:16 am
Nem, mellé van írva mennyi az ára. Viszont neked sokkal több pénzed van, mint az ára azoknak. Lehet változtattak rajta, de nem írták át az összegeket. Jobb ötletem nincs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 1:12 pm
nekem sincs de csináltam egyet az ingyenessel biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 8:48 am
hollehet jelentkezni a versenyre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 9:06 am
SANYA96 hollehet jelentkezni a versenyre? milyen versenyre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 7:20 am
Bocs, ha nem ebbe a topic-ba való:
Találtam egy cuccot, amit szívesen megvennék: Noble Plumage a neve és piacon 400.000 gold alsó áron megy most, viszont írja a tárgynál, hogy store price: 40.000. De sehol nem találom boltokban. Miféle tárgy ez, hol találhatom meg ilyen olcsón ha lehet egyáltalán?
Előre is köszi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 8:18 am
az a store price csak egy körülbelüli árat jelent, valójában az a cucc boltban nem vásárolható meg, RIG (random item generator) -ben volt benne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 11:01 am
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok és ahhoz képest h életemben először játszok hasonló játékkal ... Na, szóval kezdő vagyok és azt szeretném megérdeklődni h hol lehet az avataromhoz csatolni háttérképeket ill hogyan lehet extravagáns ruhákat/felszerelést csinálni ill venni. Keresgéltem én a shopok közt, de vhogy nem leltem. Azt már tom hol lehet receptet csinálni, ezek a dolgok is receptre vannak?
Köszi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 11:49 am
szóval az a kérdésed hogy hol lehet Dream avatart csinálni ??? (www.tektek.org)
a másik kérdésed meg az hogy a profilodon hogy tudsz változtatni ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|