|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:10 pm
FeaRan Vykk FeaRan no nie Vykk, zadziwiasz mnie, czytamy i sluchamy i ogladamy prawie to samo *wystraszona* blaugh a jaki kawalek podoba ci sie najbardziej? :> ja kocham Knife Party..zreszta wiekszosc, jak nie wszystkie ich utwory sa WYJ.. w kosmos ^______^ a jak "Go, get your knife, go, get your knife and come in Go, get your knife, go, get your knife and lay down Go, get your knife, go, get your knife, now kiss me " xd xd xd tsuke exclaim exclaim exclaim ale najlepsze wg mnie sa CHANGE[IN THE HOUSE OF FLIES] LUCKY YOU MY OWN SUMMER i oczywiscie PASSENGER te utworki nie maja sobie rownych...mimoo ze claa ich dyskografia jest fajna nom, z tych co napisales Change i Passenger sa swietne ^^ nie znam zbytnio Tool`a, ale wydaje mi sie, ze Passengera zaspiewal z nimi wokalista Tool`a wlasnie...:> bo glos jakis taki podobny.. BTW: czy tylko mi muzyka Deftones kojarzy sie z dzikim, namietnym sexem?! blaugh wiem, ze jednej osobie tez..ale czy tylko nam dwom? sweatdrop RX QUEEN moze pod to podchodzic...ale raczej bym powiedizal ze moze sluzyc do wyrazania uczuc w inny sposob niz sex xd no chyba ze chcesz to wyprobowac na mnie to bym sie zastanowil xp ...moze bys mnie przekonala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:18 pm
Nie wiem czemu, ale coraz czesciej slucham yvonne caterfield.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:43 pm
~~lena-undesaid~~ Nie wiem czemu, ale coraz czesciej slucham yvonne caterfield......... spokojnie ja od dlugiego czasu musze codziennie conajmniej 2 piosenki posluchac Bauhausow ^^ jeszcze nie narzekam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:06 pm
Vykk FeaRan Vykk FeaRan no nie Vykk, zadziwiasz mnie, czytamy i sluchamy i ogladamy prawie to samo *wystraszona* blaugh a jaki kawalek podoba ci sie najbardziej? :> ja kocham Knife Party..zreszta wiekszosc, jak nie wszystkie ich utwory sa WYJ.. w kosmos ^______^ a jak "Go, get your knife, go, get your knife and come in Go, get your knife, go, get your knife and lay down Go, get your knife, go, get your knife, now kiss me " xd xd xd tsuke exclaim exclaim exclaim ale najlepsze wg mnie sa CHANGE[IN THE HOUSE OF FLIES] LUCKY YOU MY OWN SUMMER i oczywiscie PASSENGER te utworki nie maja sobie rownych...mimoo ze claa ich dyskografia jest fajna nom, z tych co napisales Change i Passenger sa swietne ^^ nie znam zbytnio Tool`a, ale wydaje mi sie, ze Passengera zaspiewal z nimi wokalista Tool`a wlasnie...:> bo glos jakis taki podobny.. BTW: czy tylko mi muzyka Deftones kojarzy sie z dzikim, namietnym sexem?! blaugh wiem, ze jednej osobie tez..ale czy tylko nam dwom? sweatdrop RX QUEEN moze pod to podchodzic...ale raczej bym powiedizal ze moze sluzyc do wyrazania uczuc w inny sposob niz sex xd no chyba ze chcesz to wyprobowac na mnie to bym sie zastanowil xp ...moze bys mnie przekonala blaugh mmmmm...cyber-sex przy dzwiekach Deftones, to jest to blaugh RX Queen? chyba nie slyszalam, bo plyt nie posiadam :> chodzi mi o ogol kawalkow Deftonesow, ich dzwieki po prostu CALE sa nasycone erotyzmem, niewazne jaka jest ich tresc xp heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:09 pm
]Goth bless[ FeaRan ]Goth bless[ FeaRan hmmm...hmmm...Nightwish zdecydowanie przoduje, kocham skandynawskie klimaty ^^ ostatnio jakos przestalam sluchac metalu za rzecz alternatywy, no ale pomijajac xp z J-rocka lubie Miyaviego i Dir En Grey. Popieram kolezanke, Nightwish kroluje... i tak kuzwa, cholernie zaluje ze nie zalapie sie na ten jedyny niepowtarzalny koncert w tym miesiacu stressed gonk sad sad a slyszalam glosy, ze Nightwish to pozerzy, ale i tak ich lubie blaugh xd I co ma piernik do wiatraka? Fakt - Once jest ich najbardziej komercyjna plyta.. po raz pierwszy nakrecili klipy nadawane na taka skale, ale nie znaczy to ze plytka jest zla, no i co ciagnie za soba, nie znaczy ze Nightwish jest zly i pozerski... Metallica wydala swoja ostania plytke i tez mozna powiedziec ze jest pozerska.. bo dla wszystkich, bo zadnych solowek.. itp. Ale ja dalej rozkoszuje sie solowami pana Hammeta... Nightwish komercyjny sie zrobil, owszem... ale Slonce... nie pozerski.. gonk Pozersko to wygladaja fanki Evanescence ubrane na czarno z rozowymi wstawkami, tak samo jest z Himem... ale nie na najswietsze demony.. nie zabieraj mi mojego najtuisza! gonk sweatdrop no wlasnie gonk (fajny obrazek w sig`u, wczesniej jakos nie przyjrzalam sie, wypasiony xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:07 am
FeaRan Vykk FeaRan Vykk FeaRan no nie Vykk, zadziwiasz mnie, czytamy i sluchamy i ogladamy prawie to samo *wystraszona* blaugh a jaki kawalek podoba ci sie najbardziej? :> ja kocham Knife Party..zreszta wiekszosc, jak nie wszystkie ich utwory sa WYJ.. w kosmos ^______^ a jak "Go, get your knife, go, get your knife and come in Go, get your knife, go, get your knife and lay down Go, get your knife, go, get your knife, now kiss me " xd xd xd tsuke exclaim exclaim exclaim ale najlepsze wg mnie sa CHANGE[IN THE HOUSE OF FLIES] LUCKY YOU MY OWN SUMMER i oczywiscie PASSENGER te utworki nie maja sobie rownych...mimoo ze claa ich dyskografia jest fajna nom, z tych co napisales Change i Passenger sa swietne ^^ nie znam zbytnio Tool`a, ale wydaje mi sie, ze Passengera zaspiewal z nimi wokalista Tool`a wlasnie...:> bo glos jakis taki podobny.. BTW: czy tylko mi muzyka Deftones kojarzy sie z dzikim, namietnym sexem?! blaugh wiem, ze jednej osobie tez..ale czy tylko nam dwom? sweatdrop RX QUEEN moze pod to podchodzic...ale raczej bym powiedizal ze moze sluzyc do wyrazania uczuc w inny sposob niz sex xd no chyba ze chcesz to wyprobowac na mnie to bym sie zastanowil xp ...moze bys mnie przekonala blaugh mmmmm...cyber-sex przy dzwiekach Deftones, to jest to blaugh RX Queen? chyba nie slyszalam, bo plyt nie posiadam :> chodzi mi o ogol kawalkow Deftonesow, ich dzwieki po prostu CALE sa nasycone erotyzmem, niewazne jaka jest ich tresc xp heart myslalem ze mowisz o normalnym blaugh ...cyber mozna przy kazdej muzyce jesli ma sie tylko odpowiednie podejscie do sprawy xp .. ale i ten mozemy wyprobowac jesli chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:11 am
Vykk FeaRan Vykk FeaRan Vykk FeaRan no nie Vykk, zadziwiasz mnie, czytamy i sluchamy i ogladamy prawie to samo *wystraszona* blaugh a jaki kawalek podoba ci sie najbardziej? :> ja kocham Knife Party..zreszta wiekszosc, jak nie wszystkie ich utwory sa WYJ.. w kosmos ^______^ a jak "Go, get your knife, go, get your knife and come in Go, get your knife, go, get your knife and lay down Go, get your knife, go, get your knife, now kiss me " xd xd xd tsuke exclaim exclaim exclaim ale najlepsze wg mnie sa CHANGE[IN THE HOUSE OF FLIES] LUCKY YOU MY OWN SUMMER i oczywiscie PASSENGER te utworki nie maja sobie rownych...mimoo ze claa ich dyskografia jest fajna nom, z tych co napisales Change i Passenger sa swietne ^^ nie znam zbytnio Tool`a, ale wydaje mi sie, ze Passengera zaspiewal z nimi wokalista Tool`a wlasnie...:> bo glos jakis taki podobny.. BTW: czy tylko mi muzyka Deftones kojarzy sie z dzikim, namietnym sexem?! blaugh wiem, ze jednej osobie tez..ale czy tylko nam dwom? sweatdrop RX QUEEN moze pod to podchodzic...ale raczej bym powiedizal ze moze sluzyc do wyrazania uczuc w inny sposob niz sex xd no chyba ze chcesz to wyprobowac na mnie to bym sie zastanowil xp ...moze bys mnie przekonala blaugh mmmmm...cyber-sex przy dzwiekach Deftones, to jest to blaugh RX Queen? chyba nie slyszalam, bo plyt nie posiadam :> chodzi mi o ogol kawalkow Deftonesow, ich dzwieki po prostu CALE sa nasycone erotyzmem, niewazne jaka jest ich tresc xp heart myslalem ze mowisz o normalnym blaugh ...cyber mozna przy kazdej muzyce jesli ma sie tylko odpowiednie podejscie do sprawy xp .. ale i ten mozemy wyprobowac jesli chcesz ach, nie kus..:> cyber-pozeraczu cnot niewiescich ;P *slucha Passengera* ...ehhh...odpowiednie podejscie.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:19 am
FeaRan Vykk myslalem ze mowisz o normalnym blaugh ...cyber mozna przy kazdej muzyce jesli ma sie tylko odpowiednie podejscie do sprawy xp .. ale i ten mozemy wyprobowac jesli chcesz ach, nie kus..:> cyber-pozeraczu cnot niewiescich ;P *slucha Passengera* ...ehhh...odpowiednie podejscie.. blaugh xd a nie mowilem... blaugh reszta w PMie jesli juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:56 am
But what`s Sound? - Sound is Music, But what`s Music? - Music is Life, So what`s Life? - Life is Death, And what`s Death? - Death is Silence, And what`s Silence? - Silence is Sound, So what`s Sound? - Sound is Music, So what`s Music? - Music is Life, And what`s Life? - Life is Death, So what`s Death? - Death is____________________________________.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:24 am
FeaRan But what`s Sound? - Sound is Music, But what`s Music? - Music is Life, So what`s Life? - Life is Death, And what`s Death? - Death is Silence, And what`s Silence? - Silence is Sound, So what`s Sound? - Sound is Music, So what`s Music? - Music is Life, And what`s Life? - Life is Death, So what`s Death? - Death is____________________________________. ee...a czyje to jest:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:30 am
BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:11 pm
Vykk FeaRan But what`s Sound? - Sound is Music, But what`s Music? - Music is Life, So what`s Life? - Life is Death, And what`s Death? - Death is Silence, And what`s Silence? - Silence is Sound, So what`s Sound? - Sound is Music, So what`s Music? - Music is Life, And what`s Life? - Life is Death, So what`s Death? - Death is____________________________________. ee...a czyje to jest:>?? nie zgadniesz xd zespol Promoe, ale nie powiem, jaki to gatunek, zeby nie sprowadzic na siebie straszliwego gniewu tworcy tego topicu blaugh no dobra, za duzo juz powiedzialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:52 pm
Vykk BTW podaczas wypowiadania sie na topicu dla meskiej czesci gaiowiczow skojarzyla mi sie piosenka i teledysk Tenacious D - ******** Her Gently... xd xd xd dobrze, ze chociaz gently domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:50 am
mm tak, ja tez uwielbiam Deftones i rowniez uwazam ze wokalista ma taki...namietny glos xp a teraz slucham Vivaldi- 4 pory roku blaugh czasem mam ochote na cos dziwnego xd a moze ktos slyszal o czym takim jak Vangelis? sama nie wiem czy to zespol, czy jeden wykonawca, czy cos jeszcze innego... znalazlam kiedys u siebie w domu album tego wykonawcy - 'voices' i bardzo mi sie spodobal. kojarzy mi sie troche z elfia muzyka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:39 am
kingus mm tak, ja tez uwielbiam Deftones i rowniez uwazam ze wokalista ma taki...namietny glos xp a teraz slucham Vivaldi- 4 pory roku blaugh czasem mam ochote na cos dziwnego xd a moze ktos slyszal o czym takim jak Vangelis? sama nie wiem czy to zespol, czy jeden wykonawca, czy cos jeszcze innego... znalazlam kiedys u siebie w domu album tego wykonawcy - 'voices' i bardzo mi sie spodobal. kojarzy mi sie troche z elfia muzyka xp Vangelis to jeden, jedyny na calym swiecie muzyk, robi wspaniala muze biggrin w sumie znam tylko jeden jego utwor - ten do filmu o Krzysztofie Kolumbie..ten majestatyczny taki..mmm mm mmmm mmmm mm mmmmmmm... *nuci* XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|