|
|
Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 3:59 am
]Goth bless[ Romantyzm to wyzwolenie... wyzwolenie swojego wnetrza i duszy, kocham te epoke calym sercem, tak samo jak neoromantyzm (tudziez okres Mlodej Polski), o ktorym dopiero zaczynam sie uczyc.. Eee... . Romantyzm to epoka nieudacznikow, ktorzy cala wine za nieudane zycie zwalaja na innych, mysla ze sa najwazniejsi na swiecie (swiat kreci sie tylko wokol nich i im powinien byc podlegly), a najlepszy dowut na to to ten ze zdecydowana wiekszosc z nich popelnia seppuku (chca w ten sposob udowodnic wyzszosc nad innymi). Przewaznie nic nie robia, tylko medza jak to im jest ciezko. Czyli krutko mowiac to zarozumiali nihilisci. Nie zylem w tej epoce ale taki wlasnie obraz romantyka ukazuja ksiazki (i malarstwo) tej epoki (trzeba sie tylko dobrze wczytac).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:04 am
Autark ]Goth bless[ Romantyzm to wyzwolenie... wyzwolenie swojego wnetrza i duszy, kocham te epoke calym sercem, tak samo jak neoromantyzm (tudziez okres Mlodej Polski), o ktorym dopiero zaczynam sie uczyc.. Eee... . Romantyzm to epoka nieudacznikow, ktorzy cala wine za nieudane zycie zwalaja na innych, mysla ze sa najwazniejsi na swiecie (swiat kreci sie tylko wokol nich i im powinien byc podlegly), a najlepszy dowut na to to ten ze zdecydowana wiekszosc z nich popelnia seppuku (chca w ten sposob udowodnic wyzszosc nad innymi). Przewaznie nic nie robia, tylko medza jak to im jest ciezko. Czyli krutko mowiac to zarozumiali nihilisci. Nie zylem w tej epoce ale taki wlasnie obraz romantyka ukazuja ksiazki (i malarstwo) tej epoki (trzeba sie tylko dobrze wczytac). Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 7:21 am
Ibris Autark ]Goth bless[ Romantyzm to wyzwolenie... wyzwolenie swojego wnetrza i duszy, kocham te epoke calym sercem, tak samo jak neoromantyzm (tudziez okres Mlodej Polski), o ktorym dopiero zaczynam sie uczyc.. Eee... . Romantyzm to epoka nieudacznikow, ktorzy cala wine za nieudane zycie zwalaja na innych, mysla ze sa najwazniejsi na swiecie (swiat kreci sie tylko wokol nich i im powinien byc podlegly), a najlepszy dowut na to to ten ze zdecydowana wiekszosc z nich popelnia seppuku (chca w ten sposob udowodnic wyzszosc nad innymi). Przewaznie nic nie robia, tylko medza jak to im jest ciezko. Czyli krutko mowiac to zarozumiali nihilisci. Nie zylem w tej epoce ale taki wlasnie obraz romantyka ukazuja ksiazki (i malarstwo) tej epoki (trzeba sie tylko dobrze wczytac). Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga. xp fakt...a teraz wierzy sie wq co chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 8:29 am
Ibris Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga. Moja zdolna Slicznotka ^.^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 11:50 am
]Goth bless[ Ibris Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga. Moja zdolna Slicznotka ^.^ heart To prawda, ale sa pewne granice. Ogien nie bedzie istnial bez wody ale zyjac tuz przy sobie umra. W poprzednim poscie chodzilo mi o to ze jest to zdecydowanie epoka negatywna. W liceum czytalem bardzo duzo ksiazek przez to mimo iz kazdy wzdychal ale ten romantyzm piekny to doszlem do takiego wniosku, nawet polonistka w koncu przyznala mi racje. Wspomnialem o samobujtwach, ludzie wzdychaja jakie to piekne i tragiczne ale nikt nie wpadl na to ze tak ranimy "teoretycznie" (tego slowa raczej nie chce tlumaczyc) kochana osobe, jesli tak ja kochamy to powinnismy zyc (chyba mam racje co nie 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 12:30 pm
Autark ]Goth bless[ Ibris Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga. Moja zdolna Slicznotka ^.^ heart To prawda, ale sa pewne granice. Ogien nie bedzie istnial bez wody ale zyjac tuz przy sobie umra. W poprzednim poscie chodzilo mi o to ze jest to zdecydowanie epoka negatywna. W liceum czytalem bardzo duzo ksiazek przez to mimo iz kazdy wzdychal ale ten romantyzm piekny to doszlem do takiego wniosku, nawet polonistka w koncu przyznala mi racje. Wspomnialem o samobujtwach, ludzie wzdychaja jakie to piekne i tragiczne ale nikt nie wpadl na to ze tak ranimy "teoretycznie" (tego slowa raczej nie chce tlumaczyc) kochana osobe, jesli tak ja kochamy to powinnismy zyc (chyba mam racje co nie 3nodding ) No widzisz, ale czlowiek to egoista ^^ Nawet jesli maja innych bliskich, to jednak nieszczesliwa milosc bierze gore. A potem trzask! i koniec bajki. Prawda, ze samobojstwo nie jest najlepszym wyjsciem. Lecz to kwestia podejscia. Niektorzy wierza, ze to doprowadzi ich dalej - wiara moze byc silna. W dzisiejszych czasach tez jest duzo samobojst i podejrzewam, ze problemy niewiele roznia sie od tych z epoki romantyzmu. Nasze czasy sa rownie smutne. A swoja droga, Grecy wierzyli w swoich bogow... dlaczego romantycy nie mogli miec swoich bogow-ideologii? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 12:32 pm
Autark ]Goth bless[ Ibris Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga. Moja zdolna Slicznotka ^.^ heart To prawda, ale sa pewne granice. Ogien nie bedzie istnial bez wody ale zyjac tuz przy sobie umra. W poprzednim poscie chodzilo mi o to ze jest to zdecydowanie epoka negatywna. W liceum czytalem bardzo duzo ksiazek przez to mimo iz kazdy wzdychal ale ten romantyzm piekny to doszlem do takiego wniosku, nawet polonistka w koncu przyznala mi racje. Wspomnialem o samobujtwach, ludzie wzdychaja jakie to piekne i tragiczne ale nikt nie wpadl na to ze tak ranimy "teoretycznie" (tego slowa raczej nie chce tlumaczyc) kochana osobe, jesli tak ja kochamy to powinnismy zyc (chyba mam racje co nie 3nodding ) stare No wlasnie... nie bardzo masz racje... Samobojstwo jest bardzo romantycznym podejsciem do smierci, owszem... ale czy zlym? A czym jest zlo pytam? Mozemy teraz przejsc na temat religii i teorii powstania Swiata, bo do tego to wszystko prowadzi... Tez czytalem ksiazki z tego okresu i bardzo mi sie podobaly. Ale sam romantyzm to jedna wielka magia *_* heart Szukanie sensu w zyciu, nieudana milosc, klopoty... to wszystko jest bardzo ludzkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 1:40 pm
Ibris Autark ]Goth bless[ Ibris Kazda epoke charakteryzuja pewne cechy. Jedni uwypuklaja 'wady', drudzy 'zalety'. I szczerze mowiac, kazda z wyodrebnionych epok mozna tak zanalizowac. Raz sie wierzy w czlowieka a raz w Boga. Moja zdolna Slicznotka ^.^ heart To prawda, ale sa pewne granice. Ogien nie bedzie istnial bez wody ale zyjac tuz przy sobie umra. W poprzednim poscie chodzilo mi o to ze jest to zdecydowanie epoka negatywna. W liceum czytalem bardzo duzo ksiazek przez to mimo iz kazdy wzdychal ale ten romantyzm piekny to doszlem do takiego wniosku, nawet polonistka w koncu przyznala mi racje. Wspomnialem o samobujtwach, ludzie wzdychaja jakie to piekne i tragiczne ale nikt nie wpadl na to ze tak ranimy "teoretycznie" (tego slowa raczej nie chce tlumaczyc) kochana osobe, jesli tak ja kochamy to powinnismy zyc (chyba mam racje co nie 3nodding ) No widzisz, ale czlowiek to egoista ^^ Nawet jesli maja innych bliskich, to jednak nieszczesliwa milosc bierze gore. A potem trzask! i koniec bajki. Prawda, ze samobojstwo nie jest najlepszym wyjsciem. Lecz to kwestia podejscia. Niektorzy wierza, ze to doprowadzi ich dalej - wiara moze byc silna. W dzisiejszych czasach tez jest duzo samobojst i podejrzewam, ze problemy niewiele roznia sie od tych z epoki romantyzmu. Nasze czasy sa rownie smutne. A swoja droga, Grecy wierzyli w swoich bogow... dlaczego romantycy nie mogli miec swoich bogow-ideologii? wink ja bym tu doadal slowa Asnyka ktore sa bardzo trafne"kazda epoka ma wlasne cele i zapomina o wczorajszych snach (...) ale nie depczcie porzeszlosci oltarzy choc sami macie doskonalsze wzniesc" mimo ze byl pozytywista to jednak sama epoka romantyzmu rowniez mu byla bliska a to przeslanie z wiersza "do mlodych" jest nadal aktualna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 2:27 pm
a ja dodam ze chyba was pokur%#@o.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 2:35 pm
opcy a ja dodam ze chyba was pokur%#@o......... a ja dodam ze nie chyba... bo tak na prawde to nie ma ludzi normalnych w dzisiejszych czasach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 2:38 pm
Vykk opcy a ja dodam ze chyba was pokur%#@o......... a ja dodam ze nie chyba... bo tak na prawde to nie ma ludzi normalnych w dzisiejszych czasach oprocz mnie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 2:58 pm
Vykk ja bym tu doadal slowa Asnyka ktore sa bardzo trafne"kazda epoka ma wlasne cele i zapomina o wczorajszych snach (...) ale nie depczcie porzeszlosci oltarzy choc sami macie doskonalsze wzniesc" mimo ze byl pozytywista to jednak sama epoka romantyzmu rowniez mu byla bliska a to przeslanie z wiersza "do mlodych" jest nadal aktualna To ze Asnyk zyl w epoce pozytywistycznej nie znaczy ze do niej nalezal... on dalej byl z nurtu romantykow @Opcy - nie obrazaj bezpodstawnie ludzi - dolacz sie do rozmowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 3:03 pm
]Goth bless[ @Opcy - nie obrazaj bezpodstawnie ludzi - dolacz sie do rozmowy... nie......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 3:05 pm
opcy ]Goth bless[ @Opcy - nie obrazaj bezpodstawnie ludzi - dolacz sie do rozmowy... nie......... mrgreen Bucu Ty.. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 4:35 pm
Nikt chyba nie przeczytal calego posta. Jesli milosc romantyczna to krzywdzenie bliskuch (a tak wynika z waszych odpowiedzi) to to jest strasznie glupie i bez sesu. Jeski zalerzy nam na kims to powinno sie zrobic wszystko aby dana osobe nie skrzywdzic (nawet poswiecajac siebie). Jak jest inaczej to chetnie tez sie zabije confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|