|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:49 am
Ibris Przytulac majteczki? No to popros o takie babcine gacie wyszczuplajace z futerkiem - duze i puszyste, zupelnie jak maskotka biggrin I do tego ladnie pachnace. ej no......... bo wam zarzygam wasz sliczny kobiecy topic!!!!!! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:50 am
opcy Ibris Przytulac majteczki? No to popros o takie babcine gacie wyszczuplajace z futerkiem - duze i puszyste, zupelnie jak maskotka biggrin I do tego ladnie pachnace. ej no......... bo wam zarzygam wasz sliczny kobiecy topc!!!!!! surprised Wybacz, to tylko ja xd Juz nie bede... sama dostalam majteczki w pomaranczowe kwiatki od kolezanki - tez milutkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:55 am
Ibris opcy Ibris Przytulac majteczki? No to popros o takie babcine gacie wyszczuplajace z futerkiem - duze i puszyste, zupelnie jak maskotka biggrin I do tego ladnie pachnace. ej no......... bo wam zarzygam wasz sliczny kobiecy topc!!!!!! surprised Wybacz, to tylko ja xd Juz nie bede... sama dostalam majteczki w pomaranczowe kwiatki od kolezanki - tez milutkie. pokaz ich zdjecie to uwierze! (najlepiej na sobie) xd *ostroznie wypatruje Cienia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:58 am
xd xd xd A dokupisz mi pomaranczowy biustonosz do kompletu?
... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:59 am
Ibris xd xd xd A dokupisz mi pomaranczowy biustonosz do kompletu? ... wink jak mi sie spodobaja to sie zastanowie! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:01 am
A wiesz opcy, ja tam kolekcjonuje meskie boxerki... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:09 am
Ibris A wiesz opcy, ja tam kolekcjonuje meskie boxerki... xd wink a co z nimi robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:11 am
opcy Ibris A wiesz opcy, ja tam kolekcjonuje meskie boxerki... xd wink a co z nimi robisz? Spie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:13 am
Ibris opcy Ibris A wiesz opcy, ja tam kolekcjonuje meskie boxerki... xd wink a co z nimi robisz? Spie. tak jak młoda....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:14 am
młoda? ...Ja tam czasem czuje pustke w tych boxerkach wink Bo to jednak meskie sa i no...
Ale wygodne xd Ostatnio widzialam takie w dymajace sie swinki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:15 am
Ibris xd xd xd A dokupisz mi pomaranczowy biustonosz do kompletu? ... wink jas tam jednak zostane przy tych czewonych stringach... xd ale nie bede w stanie ci ich wyslac jesli nie dostane adresu xp no chyba ze wrecze osobiscie na urodzinki lae kage'owi by sie to nie podobalo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:18 am
Ibris młoda? ...Ja tam czasem czuje pustke w tych boxerkach wink Bo to jednak meskie sa i no... Ale wygodne xd Ostatnio widzialam takie w dymajace sie swinki. młoda <- mniej mroczny okres mojej historii ja mam w dymajace sie kroliki (w wielu wielce ciekawych pozycjach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 5:22 am
Vykk Ibris xd xd xd A dokupisz mi pomaranczowy biustonosz do kompletu? ... wink jas tam jednak zostane przy tych czewonych stringach... xd ale nie bede w stanie ci ich wyslac jesli nie dostane adresu xp no chyba ze wrecze osobiscie na urodzinki lae kage'owi by sie to nie podobalo blaugh No wiesz... moje urodzinki to ja bede spedzac wlasnie z Kage heart Chyba, ze polowa Lodzi wpadnie do K-c na lipiec wink Opcy - a skarpetki w perwersyjne renifery? Skarpetki tez sa wypasne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:22 am
Ibris Hmh, bedac u Kage dorwalismy Bravo jego siostry ;> I no... i tam pisal taki chlopiec, Marek 16 biggrin Mowil, ze ma problem, bo jak jest sam do zaklada ubrania swojej siostry. Strasznie go to podnieca... xd Pani psycholog z Bravo odpisala, ze to transwestytyzm... No prosze... a jesli moj brat to ma ??? musze schowac swoje rzeczy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|