|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:07 pm
PointZer0 disco misio Iris Arystea Witam Widze, ze tu troche klotliwie.. Jestem Iris.. Iris Arystea. Lubie gotycki rock, noc, anioly, jmusic, rpg, fantasy i oczywiscie m&a ..i pierwszy raz pisze bez polskich znakow eek Troche tak, dziwnie.. Mam nadzieje, ze spedze tu milo czas i ze sie wzajemnie polubimy ^^ jak lubisz anioły to znasz sie na teologi?(powiedz ze tak crying ) Chyba angelologii Nie, nie bardzo.. po prostu mnie interesuja ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:07 am
Kagenoyami No, a jak cool Mega ciacho jestem i tyle mrgreen I skromne jak cholera Dzieki notce a "Mangazynie" tu trafilam mrgreen szkoda, ze dwa lata po wydrukowaniu newsa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:17 pm
PointZer0 disco misio Iris Arystea Witam Widze, ze tu troche klotliwie.. Jestem Iris.. Iris Arystea. Lubie gotycki rock, noc, anioly, jmusic, rpg, fantasy i oczywiscie m&a ..i pierwszy raz pisze bez polskich znakow eek Troche tak, dziwnie.. Mam nadzieje, ze spedze tu milo czas i ze sie wzajemnie polubimy ^^ jak lubisz anioły to znasz sie na teologi?(powiedz ze tak crying ) Chyba angelologii angelologia to inna para kaloszoow, potrzeba mi teologoow do dyskusji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:39 am
A ja jestem Aśka (14) z Warszawy (wiem, wiem, wcinam się w dyskusje... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:40 am
Kagenoyami No, a jak cool Mega ciacho jestem i tyle mrgreen taaa i jakie puszyste w dodatku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:45 am
yavanne A ja jestem Aśka (14) z Warszawy (wiem, wiem, wcinam się w dyskusje... sweatdrop ) Wcinaj sie! Milo mi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:49 am
PointZer0 YumiTao yavanne A ja jestem Aśka (14) z Warszawy (wiem, wiem, wcinam się w dyskusje... sweatdrop ) Sam tytuł ('Coś o sobie') mza siebie ,więc wcale sie nie wcinasz 3nodding .Tylko następnym razem napisz cos więcej oprtego ze masz 14 lat i mieszkasz w Wawie .. moze jakies swoje zaintersowanie, ulubioną ksiązke ... ? wink Właśnie , dewiacje seksualne , rozmiar buta , stanika, ulubiona prstali , rozmiar stanika... xd xd
no no i jeszcze jakie masz majtki. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:08 am
Chyba jom wystraszyliszmy O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:22 am
Zmijka Bynajmniej przystojny leser, zakompleksiony, chwilami wręcz prostacki, w młodości próbował dobierać się do rówieśniczek w czasie seansów filmowych, niestety, jak sam mówi, bardzo nieskutecznie co do tej mlodosci to bylo troche inaczej (raczej nie chodzilem na seanse filmowe)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:38 am
opcy Zmijka Bynajmniej przystojny leser, zakompleksiony, chwilami wręcz prostacki, w młodości próbował dobierać się do rówieśniczek w czasie seansów filmowych, niestety, jak sam mówi, bardzo nieskutecznie co do tej mlodosci to bylo troche inaczej (raczej nie chodzilem na seanse filmowe) Ty to sie chyba wogóle nie ruszasz sprzed komputera ... siedzisz i masz poważną fuche ,jesteś odpowiedzialny za pełnienie fukcji internetowego wodza gajan ... rofl
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:45 am
PointZer0 Chyba jom wystraszyliszmy O_o szkoda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|