|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 11:10 am
Yuki Naoto Obi Aoi Gratula a helyezetteknek smile Én külföldi vadasparkos képet tudok max feltenni (bár hülyén nézek ki rajta egy kicsit), az állatkertben igazából sose fotóztam sweatdrop Valószínűleg nevezek vele. ninja Ja igen. Találtam olyat is, amin én nem vagyok rajta, hanem őzike/embertömeg. smile Itt niDe inkább ezzel jelentkeznék, szerintem ez jobb lett (Marineland, Kanada, 2007) smile (Igen megint beluga de ez más kép)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 12:10 pm
Kedves mindenki! Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jelentkeztetek az eheti versenyre mrgreen Az eredmény pedig a következő: 1. hely: Molylepke a zsiráfokkal 2. hely: Hime_Yura napsugar Tina-chann Obi Aoi mivel nincs sok goldom, az első helyezettnek 10000 gold a jutalma, a második helyezetteknek 5000 gold fejenként (Azért lett 4 második helyezett, mert nagyon hálás vagyok nektek a részvételért! 3nodding ) Mindenkinek köszönöm a részvételt! Minden kép nagyon-nagyon tetszett! whee és mindenkinek gratulálok! biggrin Molylepke, innen átveszed?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 1:08 pm
Köszi a helyezést 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 2:10 pm
Yuki Naoto Molylepke, innen átveszed? Áhh, köszönöm a helyezést! whee A díjat nem kérem (nem a pénzért neveztem, hanem a mókáért :3 ), a témaválasztás jogát pedig átpasszolnám a 2. helyezettnek (de tekintve, hogy mindenki 2. lett, így legyen az, aki először kitalál egy kompetens témát). biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 1:15 am
Kedves második helyezettek! Ha van valami ötletetek, hogy mi legyen az e heti téma, kérlek írjátok meg, ha nincs,akkor a témaválasztás joga visszaszáll Carbon Heart-ra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 5:29 am
Én ötlethiányban szenvedek :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 7:49 am
Nektek van valami ötletetek? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 11:02 am
Még én se tudom és 2 hete én hirdettem témát.. sweatdrop De ha senki nem jelentkezik, vállalhatom. Mondjuk.. (csak arra az esetre ha más nem vállalja). Gyümölcsök esetleg 3nodding (Csendélet, makró, akármilyen "műfaj")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 11:22 am
Obi Aoi Még én se tudom és 2 hete én hirdettem témát.. sweatdrop De ha senki nem jelentkezik, vállalhatom. Mondjuk.. ( csak arra az esetre ha más nem vállalja). Gyümölcsök esetleg 3nodding (Csendélet, makró, akármilyen "műfaj") Ez szerintem tök jó téma! :3 yum_strawberry yum_strawberry yum_strawberry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 11:35 am
Tina-chann Obi Aoi Még én se tudom és 2 hete én hirdettem témát.. sweatdrop De ha senki nem jelentkezik, vállalhatom. Mondjuk.. ( csak arra az esetre ha más nem vállalja). Gyümölcsök esetleg 3nodding (Csendélet, makró, akármilyen "műfaj") Ez szerintem tök jó téma! :3 yum_strawberry yum_strawberry yum_strawberry Köszi 3nodding Aki elfogadja és részt is akar venni, posztolhat is. Ha bárki másnak van még ötlete, jöhet. Kiegészítem inkább: Gyümölcsök, zöldségek Lehet művészi, hétköznapi, kirakott minta, pillanatkép (pl. piacon) stb. És igazi legyen rajta, ha nem gond sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 1:16 pm
itt egy majdnem szív alakú paradicsom :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2012 9:36 am
Nincs még valakinek zöldséges vagy gyümölcsös képe, amivel szívesen nevezne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 1:59 pm
Megkésett eredményhirdetés (bocsánat sweatdrop ). Két kép tehát.
1. helyezett: Malreni 2. helyezett: Yuki Naoto
1. A színek, a környezet és nem utolsósorban Frodó hangulatossá, kedvessé és otthonossá teszik a képet. Nagyon tetszik cat_3nodding 2. Szép, egyszerű fotó, tetszik a szívalak is. smile
Malreni, átveszed?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|