Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia-s kérdések Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 23 24 25 26 27 28 30 31 32 33 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Milyen böngészőt használsz?
Internet explorer 6 (=maradi vagyok)
6%
 6%  [ 8 ]
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...)
8%
 8%  [ 10 ]
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok)
1%
 1%  [ 2 ]
Firefox (=újító vagyok)
65%
 65%  [ 79 ]
Opera (=különc vagyok)
3%
 3%  [ 4 ]
Safari (=Mac-es vagyok)
0%
 0%  [ 0 ]
Mást (=egyedi vagyok)
14%
 14%  [ 18 ]
Total Votes : 121

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue Nov 17, 2009 2:05 pm

egy ismerősömtől hallottam, hogy van olyan lehetőség a játékban, hogy ajándékokat lehet adni a másik karakternek. Olyan dolgokat is amik Golért megvásárolhatóak.
arrow Azt sajnos már nem tudtam meg, hogy az ajándékozás hogy zajlik, ha valaki tud segítsen surprised
PostPosted: Wed Nov 18, 2009 9:52 am

Az Timmy
egy ismerősömtől hallottam, hogy van olyan lehetőség a játékban, hogy ajándékokat lehet adni a másik karakternek. Olyan dolgokat is amik Golért megvásárolhatóak.
arrow Azt sajnos már nem tudtam meg, hogy az ajándékozás hogy zajlik, ha valaki tud segítsen surprised

nem tudom milyen játékra gondolsz.... lehet arra hogy vannak adományozós fórumok... nah mind1
de az ajándékozás egyszerű: nyisd meg a cuccaid listáját (my invetory) ott kiválasztod az ajándékozásra szánt tárgyat, rákattintasz és ott van hogy gift item, aztán persze értelemszerűen kitöltöd a bejövő ablakot exclaim de csak barátnak felvett embernek tudsz ajándékot küldeni

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jan 31, 2010 5:39 am

nem tudom más szenved e ilyen problémától, de nekem nem nagyon megy a Booty.... elkezdek játszani és már vagy a legelejétől vagy csak 10-15 másodperc után belassul az egész és lehetetlen lesz normális összeget összeszedni.... valaki tudna nekem segíteni? vagy kérdezzek valakit fórumon, hátha egy admin vagy mod tud segíteni?
PostPosted: Sun Jan 31, 2010 9:46 am

napsugar
nem tudom más szenved e ilyen problémától, de nekem nem nagyon megy a Booty.... elkezdek játszani és már vagy a legelejétől vagy csak 10-15 másodperc után belassul az egész és lehetetlen lesz normális összeget összeszedni.... valaki tudna nekem segíteni? vagy kérdezzek valakit fórumon, hátha egy admin vagy mod tud segíteni?

hmm.. nekem nincs ilyen problémám.. dehátha valaki tud segíteni innen a guildból.. de megkérdezhetsz valakit a fórumon hogy miért van ez confused
soksikeeert 4laugh

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

Miss_MiyaV

550 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 10:05 am

Keresztkérdés: A zOMG-nál ugye néha dobálnak mindenféle gyűrűket meg tápos cuccot.
Ez oké
De van a sarkukban egy kis lakat és erre aszongya a rendszer, amikor el akarnám adni őket, hogy nem lehet amig spellbound vagy mi.

Viszont én láttam marketen defibet..
Akkor most mi van? wahmbulance

Valaki verje a makacs fejembe az igazságot dramallama

Köhi biggrin
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 10:28 am

Miss_MiyaV
Keresztkérdés: A zOMG-nál ugye néha dobálnak mindenféle gyűrűket meg tápos cuccot.
Ez oké
De van a sarkukban egy kis lakat és erre aszongya a rendszer, amikor el akarnám adni őket, hogy nem lehet amig spellbound vagy mi.

Viszont én láttam marketen defibet..
Akkor most mi van? wahmbulance

Valaki verje a makacs fejembe az igazságot dramallama

Köhi biggrin

őőő...Én még nem régóta gaia-zok, de ezt én is észrevettem, és rákérdeztem egy emberkére, aki eladta a gyűrűit, és ő azt mondta, hogy a mostani gyűrűk "lélekhez" vannak kötve, és csak a nagyon régi gyűrűk azok, amik eladhatóak[mert azok még nincsenek lélekhez kötve] (nem tudom mi a választódátum, bocsi sweatdrop )
ezért az új gaia-sok nem tudnak gyűrűt eladni

remélem tudtam segíteni whee

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Miss_MiyaV

550 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 10:42 am

Köszönöm Yuki, hálám üldözni fog 4laugh
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 10:43 am

igen így van, mikor bejött a zOMG a gyűrűink még nem voltak soulbundok... a mostaniak viszont igen
ez azért jó változtatás szerintem mert így nem azon múlik valakinek a fejlettségi szinte hogy milyen gazdag és mondjuk megtudja venni a jobb erősebb gyűrűket, hanem mindenkinek önerőből kell felfejlődnie

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Csokinyuszi

PostPosted: Mon Feb 22, 2010 9:59 am

Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy mire tudom elhasználni a tintáimat? És szeretnék szert tenni egy White Body Dye-ra, de Marketplacen nagyon drága sweatdrop confused Mintha valahol azt olvastam volna hogy a testfestés összefügg a tintákkal... Szóval arra gondoltam lehet valami összefüggés a kettő között biggrin Addig is köszi biggrin Max megveszem a Masterpiecest...de az azért kicsit más
crying  
PostPosted: Mon Feb 22, 2010 10:47 am

a tintákat tetoválásra tudod beváltani a skin tyte-ban, így a body dy-okra is... de egy teljes testfestéshez 500 db tinta kell (nem véletlenül olyan drága a fehér) én is elég régóta gyűjtögetem a tintákat már, a fehér ritkaság számba megy.... szerintem jobban megéri a masterpiece, de ez egyéni véleményem

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Csokinyuszi

PostPosted: Mon Feb 22, 2010 10:51 am

napsugar
a tintákat tetoválásra tudod beváltani a skin tyte-ban, így a body dy-okra is... de egy teljes testfestéshez 500 db tinta kell (nem véletlenül olyan drága a fehér) én is elég régóta gyűjtögetem a tintákat már, a fehér ritkaság számba megy.... szerintem jobban megéri a masterpiece, de ez egyéni véleményem

Hát akkor Masterpieces lesz belőle... csak úgy nem tudom megtartani ezt a szemet... Pedig olyan széééép crying crying Ez a kedvencem redface
De azért köszi! biggrin

PostPosted: Thu Feb 25, 2010 9:54 am

Na ezt lehet pont nem ide kéne írni... De végülis kérdés biggrin
Tudtok olyan pulcsiről aminek van olyan "viselési módja" hogy a kezét belerakja a zsebébe? (mint pl ez (igazából ezzel csak az a baj h nyuszis és nincs olyan színben amienben kéne) de ha nincs akk marad ez (vagy a fehér változat, esetleg az eredeti kékes))

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Feb 25, 2010 10:00 am

hát van még ez de ez tovább fog fejlődni... ez a második fázisa a pietronak
PostPosted: Thu Feb 25, 2010 10:06 am

Huhh... erre még gyűjteni kell... biggrin
talán mire továbbfejlődik kigyűlik és akkor megveszem a 4rd gen. -t olcsóbban biggrin vagy akárhányt

Edit: És am köszi a gyors válaszért ^^

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Feb 25, 2010 10:13 am

nincs mit biggrin amúgy tényleg érdemes várni... igaz hogy a fejlődők ahogy haladnak drágábbak lesznek, de ez nem ilyen tendenciát mutat.....
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 23 24 25 26 27 28 30 31 32 33 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces