|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 9:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:34 am
No to masz swoja odpowiedz. Ja nie dysponuje takimi informacjami bo sie tym nie interesuje. A i rozmowa na tym topicu, na taki temat nie bardzo mi lezy. Wiec staram sie ja zakonczyc. A to z tym "widze ze koniecznie chcesz mi udowodnic swoja racje" to biega mi raczej o fakt twojego zniechecenia moja -jak ze nudna- osoba po zetknieciu sie ze mna na topicu Meliny. Gdzie to nie popieram powszechnego bluzgania wedle samej ideii takowego zachowania, uznajac to za dziecinne obnizanie swojego -jak i innych- ilorazu inteligencji. Co wgruncie rzeczy prowadzi do syndromu Dresa, mowiacego co 2 slowo Ku..a! W takim badz razie jesli chcesz rozmawiac na ten temat to prosze bardzo, ale ja raczej nie mam ochoty sie udzielac, gdyz -jak juz mowilem- nie posiadam zadawalajacych cie przeciw tez, poniewaz nie interesuje sie tematem. Jak znajdzie sie temat w ktorym mogl bym wziasc glos, nie zapomne sie udzielic ale jak narazie. Dobranoc.
Jeszcze cos: Czy poruszanie kwestii różności rasowej w kwestii ogółu zwierząt trąci rasizmem ? Jeżeli tak to własnie nazwałeś rasistami wszystkich biologów na świecie. Nie zrozumialem do konca tresci twej wypowiedzi. Ale widze ze zle wnioski wyjales confused
/wracajac do tematu zainteresowan, szczegulnie Furry. Czy moze ktos zna jakas strone o tej tematyce? Bo szukam materialow do scenariusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:12 pm
Nie ma na tym swiecie nic co by mogło mnie obrzydzic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:25 pm
EL_TARO - WCZESNIEJ Interesuje sie wieloma dewiacjami ((polecam mitolowig grecka blaugh ci maja pojebana mitologie)). A osobiscie wole Shote bo, po pierwsze ladniejsza i bardziej zrorznicowana stylowo. A nie tak jak Yaoi, tam to zawsze szczuple postaci z wielkimi ustami o soczystych oczach. Az sie z nudy mozna posrac. Oczywiscie ze jest to zboczone, ale na przyklad odchodzac od sexu. Ja wole serie Naruto niz mangi z samymi doroslymi bohaterami ((procz Miecza Niesmiertelnego - it rocks pirate )). Lepiej sie czyta i takie tam, gdy mozna sie utozsamic z bohaterem/bohaterka ktora jest w podobnym wieku. EL_TARO - TERAZ No to masz swoja odpowiedz. Ja nie dysponuje takimi informacjami bo sie tym nie interesuje. A i rozmowa na tym topicu, na taki temat nie bardzo mi lezy. Wiec staram sie ja zakonczyc. A to z tym "widze ze koniecznie chcesz mi udowodnic swoja racje" to biega mi raczej o fakt twojego zniechecenia moja - jak ze nudna- osoba po zetknieciu sie ze mna na topicu Meliny. Gdzie to nie popieram powszechnego bluzgania wedle samej ideii takowego zachowania, uznajac to za dziecinne obnizanie swojego -jak i innych- ilorazu inteligencji. Co wgruncie rzeczy prowadzi do syndromu Dresa, mowiacego co 2 slowo Ku..a! W takim badz razie jesli chcesz rozmawiac na ten temat to prosze bardzo, ale ja raczej nie mam ochoty sie udzielac, gdyz -jak juz mowilem- nie posiadam zadawalajacych cie przeciw tez, poniewaz nie interesuje sie tematem. Jak znajdzie sie temat w ktorym mogl bym wziasc glos, nie zapomne sie udzielic ale jak narazie. Dobranoc. Moze sie myle, zdaje mi sie, ze EL nie dawal sobie rady i ktos zaczal mu pomagac... confused
Melina jest typowego rodzaju Oaza, gdzie mozna sobie pozwolic na puszczenie wodzy nerwom, ale mimo wszystko spojrzcie takze na tamtejsze posty tego uzytkownika..
EDIT: Sorry za offtop. Moze zagadnienie nie dotyczy bezposrednio tematu, ale cytaty pochodza stad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:29 pm
Posluchaj PointZer0. Ja potrafie byc bardzo cierpliwy, ale nie gadam o rzeczach o ktorych gadac mi sie nie chce. Mowilem ci ze mnie to nie interesuje i nie chcialem cie urazic. Poprostu "mnie to nie interesuje" wiec nie wiem o co sie burzysz? Co do mojej osoby, to musi byc bardzo skomplikowana skoro jej nie rozumiesz, lub moze zadawales zle pytania, aczkolwiek moglo byc tak ze pytanie byly odpowiednie, lecz ja dalem 2-znaczna odpowiedz lub zle ja ujalem. W kazdym razie, kazdy popelnia bledy. Mogles wkoncu sam zle zinterpretowac. Jesli masz jakies pytanie co do mej osoby to chetnie odpowiem, bo nie mam w zwyczaju chowac sie po kontach. Jak czegos nie rozumiesz to wytlumacze od nowa. Nie jestem taki jak endo, co wielu mi zarzuca. On jest moim kumplem i bede go popieral w slusznych sprawach, tak jak on mnie. Masz czas to pytaj, a nie slepo popierasz innych skoro sam nie masz wyrobionego zdania. W gruncie rzeczy nie taki wilk, zly jak o nim gadaja. Tylko nie widze sensu w gadaniu na moj temat, skoro i tak moja osoba bedzie krytykowana przez kage... zanim dojde do glosu :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:46 pm
A ja sie wylamie z dyskusji...
Zamowilam niedawno dwie mangi yaoi "Ai no Kusabi" i "Wild Rock"... czekam az przyjda ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:23 am
O czym? /glupie pytanie xd ((To byl moj ostatni post na tej gildii... [2005r] edytowany w 08.II.2006r.))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:39 am
EL_TARO skoro i tak moja osoba bedzie krytykowana przez kage... zanim dojde do glosu :/ To zdanie nie ma najmniejszego sensu. Krytykuje, bo mam takie prawo, i to na podstawie postow, ktore juz zamiesciles. Mamy tylko jedno continuum czasowe i nie sadzisz, ze byloby beznadziejnie glupie czekac na to, zebys "doszedl do glosu" ? Przeciez twoj niezrozumialy tutaj dla nikogo belkot sie nigdy nie skonczy. Zawsze przychodzisz i powtarzasz to samo: "to mnie nie interesuje", "kage jest fe, bo moje prymitywne docinki po nim splywaja crying i robi sobie ze mnie jaja, bo ze mna sie normalnie pogadac nie da"..
Takie male, niedojrzale i zalosne perpetum mobile... Wroc jak dorosniesz, moze wtedy nie bedziesz smieszny i bedzie sie dalo chociaz troche zrozumiec to, co masz na mysli (niech reszta mi wybaczy, ale naprawde nie wiem jaka jednostka, czy tez rzeczownikiem zastapic to, co dzieje sie w jego glowce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:06 am
EL_TARO O czym? /glupie pytanie xd o pedalach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:40 am
Kagenoyami EL_TARO skoro i tak moja osoba bedzie krytykowana przez kage... zanim dojde do glosu :/ To zdanie nie ma najmniejszego sensu. Krytykuje, bo mam takie prawo nieprawda! nie masz prawa! bo Glupia Pala jestes.......... rofl sorry nie moglem sie powstrymac........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:48 am
opcy Kagenoyami EL_TARO skoro i tak moja osoba bedzie krytykowana przez kage... zanim dojde do glosu :/ To zdanie nie ma najmniejszego sensu. Krytykuje, bo mam takie prawo nieprawda! nie masz prawa! bo Glupia Pala jestes.......... rofl sorry nie moglem sie powstrymac........ O ile zaklad, ze bez tego mojego posta El_frajero wzialby to na powaznie, a Ciebie za swojego zioma? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:01 am
wow..pieknie nam sie konwersacja rozwinela..jak zawsze, kiedy mnie nie ma, to jest ciekawie crying ale, ale..panowie..skonczmy juz te obrzucanie sie miesem..oddajmy sie perwersyjnej przyjemnosci..XP TARO, pamietasz jak wrzuciles tutaj te linki..zobaczylam, dowiedzialam sie (w sumie widzialam juz nie raz te obrazki) i podtrzymuje swoje zdanie, ze mi sie to wogole nie podoba.. EvilYuki A ja sie wylamie z dyskusji... Zamowilam niedawno dwie mangi yaoi "Ai no Kusabi" i "Wild Rock"... czekam az przyjda ^^ ja juz chyba tu wspomnialam, ze jest ksiazka na podstawie mangi Ai no kusabi..albo to mange zrobiono na podstawie ksiazki..nie wiem, jak bylo :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:46 am
FeaRan EvilYuki A ja sie wylamie z dyskusji... Zamowilam niedawno dwie mangi yaoi "Ai no Kusabi" i "Wild Rock"... czekam az przyjda ^^ ja juz chyba tu wspomnialam, ze jest ksiazka na podstawie mangi Ai no kusabi..albo to mange zrobiono na podstawie ksiazki..nie wiem, jak bylo :> ze "Ai no kusabi" to ksiazka dowiedzialam sie, gdy otworzylam paczke... crying Ksiazka, w dodatku jeszcze kiepsko przetlumaczona... ech, ale i tak przeczytam... czego sie nie roib dla rynku yaoi w Polsce!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:13 pm
EvilYuki FeaRan EvilYuki A ja sie wylamie z dyskusji... Zamowilam niedawno dwie mangi yaoi "Ai no Kusabi" i "Wild Rock"... czekam az przyjda ^^ ja juz chyba tu wspomnialam, ze jest ksiazka na podstawie mangi Ai no kusabi..albo to mange zrobiono na podstawie ksiazki..nie wiem, jak bylo :> ze "Ai no kusabi" to ksiazka dowiedzialam sie, gdy otworzylam paczke... crying Ksiazka, w dodatku jeszcze kiepsko przetlumaczona... ech, ale i tak przeczytam... czego sie nie roib dla rynku yaoi w Polsce! co do jakosci tlumaczenia to nie wiem, bo nie czytalam..ale kupialm ta ksiazke (+ manga Wild Rock, chyba skorzystalysmy z tego samego sklepu internetoweho^^) kolezance i byla zachwycona po jej przeczytaniu smile no moze nie calkiem zachwycona..zbytnie okrucienstwo jej nie przypasowalo..ale nic nie zdradze, moze tobie sie spodoba :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|