|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:26 am
LP_PL Kto uwielbia albo chociaż lubi LP??? sweatdrop *i nastała krępująca cisza* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:30 am
LP_PL Kto uwielbia albo chociaż lubi LP??? sweatdrop jak wiele zespolow...jednak teraz trace do nich sympatie bo wydali juz 2 plytki na ktorych nie ma nic nowego w dodatku jak juz kikedys kilkanascie stron wczesniej bylo pisane stac ich na cos wiecej niz jakies przerobki z JayZ ktore z reszta im nie wyszly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:32 am
Ryhol VioLLeta Ooohohoho Ryholuch zgadza sie ze mna uhuhhu ^^ (dobrze ze nie wie kto ja blaugh ) Dobrze wiem kim jestes blaugh przeciez to z twoim Chlopem mam zdjecia Yaoi blaugh wiem wiem stressed *zazdrosna* wrrcch..nawet sie tam prawie caluja wrrch evil stressed ...zycie...ale on jest moj blaugh hehe Ryholuchu ^^ byla milosci mej obecnej milosci ^^ on Cie juz nie chce ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:34 am
opcy LP_PL Kto uwielbia albo chociaż lubi LP??? sweatdrop *i nastała krępująca cisza* xp kiedys ich sluchalam...fakt podobaja mi sie chyba 4 piosenki nie mowie ze reszta jest do bani..ale jakos nie przepadam za nimi ja wole co innego sluchac blaugh ale nie sa zli ^^ sama kiedys ich sluchalam z zapalem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:46 am
Fakt Jay-Z to nie był najlepszy pomysł z 6 piosenkowej płyty wyszły tylko (ledwo,ledwo) 2 piosenki.Na przyszłość mam nadzieje, że producent ich na coś takiego nie naciągnie! Lecz ponoć w stanach zrobili wielkął furore z Collision Course(płyta z Jayem-Z)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:48 am
LP_PL Fakt Jay-Z to nie był najlepszy pomysł z 6 piosenkowej płyty wyszły tylko (ledwo,ledwo) 2 piosenki.Na przyszłość mam nadzieje, że producent ich na coś takiego nie naciągnie! Lecz ponoć w stanach zrobili wielkął furore z Collision Course(płyta z Jayem-Z) bo stany to jest (poza kilkoma wyjatkami) symbol muzycznego bezguscia i zepsucia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:06 am
opcy LP_PL Fakt Jay-Z to nie był najlepszy pomysł z 6 piosenkowej płyty wyszły tylko (ledwo,ledwo) 2 piosenki.Na przyszłość mam nadzieje, że producent ich na coś takiego nie naciągnie! Lecz ponoć w stanach zrobili wielkął furore z Collision Course(płyta z Jayem-Z) bo stany to jest (poza kilkoma wyjatkami) symbol muzycznego bezguscia i zepsucia najwieksze miejsce gdzie mozna sie dorobic na tym co jest na topie a najbardziej zbanrutowac jesli podarza sie swoim szlakiem i nie zwarza sie na mode i gusta szerokiej publiki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:17 am
VioLLeta Ryhol VioLLeta Ooohohoho Ryholuch zgadza sie ze mna uhuhhu ^^ (dobrze ze nie wie kto ja blaugh ) Dobrze wiem kim jestes blaugh przeciez to z twoim Chlopem mam zdjecia Yaoi blaugh wiem wiem stressed *zazdrosna* wrrcch..nawet sie tam prawie caluja wrrch evil stressed ...zycie...ale on jest moj blaugh hehe Ryholuchu ^^ byla milosci mej obecnej milosci ^^ on Cie juz nie chce ^^ blaugh Wcale nie prawie xp xp xp calowalem sie z nim wiecej razy niz Ty xd xd xd xd dobra ale koniec OT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:23 am
Ryhol VioLLeta Ryhol VioLLeta Ooohohoho Ryholuch zgadza sie ze mna uhuhhu ^^ (dobrze ze nie wie kto ja blaugh ) Dobrze wiem kim jestes blaugh przeciez to z twoim Chlopem mam zdjecia Yaoi blaugh wiem wiem stressed *zazdrosna* wrrcch..nawet sie tam prawie caluja wrrch evil stressed ...zycie...ale on jest moj blaugh hehe Ryholuchu ^^ byla milosci mej obecnej milosci ^^ on Cie juz nie chce ^^ blaugh Wcale nie prawie xp xp xp calowalem sie z nim wiecej razy niz Ty xd xd xd xd dobra ale koniec OT stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:20 am
]Goth bless[ FeaRan hmmm...hmmm...Nightwish zdecydowanie przoduje, kocham skandynawskie klimaty ^^ ostatnio jakos przestalam sluchac metalu za rzecz alternatywy, no ale pomijajac xp z J-rocka lubie Miyaviego i Dir En Grey. Popieram kolezanke, Nightwish kroluje... i tak kuzwa, cholernie zaluje ze nie zalapie sie na ten jedyny niepowtarzalny koncert w tym miesiacu stressed gonk sad sad a slyszalam glosy, ze Nightwish to pozerzy, ale i tak ich lubie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:30 am
Vykk FeaRan no nie Vykk, zadziwiasz mnie, czytamy i sluchamy i ogladamy prawie to samo *wystraszona* blaugh a jaki kawalek podoba ci sie najbardziej? :> ja kocham Knife Party..zreszta wiekszosc, jak nie wszystkie ich utwory sa WYJ.. w kosmos ^______^ a jak "Go, get your knife, go, get your knife and come in Go, get your knife, go, get your knife and lay down Go, get your knife, go, get your knife, now kiss me " xd xd xd tsuke exclaim exclaim exclaim ale najlepsze wg mnie sa CHANGE[IN THE HOUSE OF FLIES] LUCKY YOU MY OWN SUMMER i oczywiscie PASSENGER te utworki nie maja sobie rownych...mimoo ze claa ich dyskografia jest fajna nom, z tych co napisales Change i Passenger sa swietne ^^ nie znam zbytnio Tool`a, ale wydaje mi sie, ze Passengera zaspiewal z nimi wokalista Tool`a wlasnie...:> bo glos jakis taki podobny.. BTW: czy tylko mi muzyka Deftones kojarzy sie z dzikim, namietnym sexem?! blaugh wiem, ze jednej osobie tez..ale czy tylko nam dwom? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:59 am
Baliaur odn pozerstwa powiem tyle.. komercyjna sztuka tez potrafi byc fajna... ja slucham zarowno metalu ale potrafie posluchac savage garten.. czy muse czy red hotow.... a co do Race Agains The Maschine to twierdze ze im sie udalo zrobic to czego nie udalo sie dokonac LP wymieszac ciezka muze z rape/hip-hopem (nie znam sie xp )... nie nawidze szczeze mowiac muzy w takich klimatach ale Race'ow bardzo chetnie slucham xd whee a zeby bylo juz tak skrajnie komercyjnie to tez lubie czasem Pink whee i np Bjork xp bo jest muzyka ktora wykracza poza granice swojego gatunku... wlasnie! heart hehe nie czepiamy sie literowek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:06 pm
opcy LP_PL Kto uwielbia albo chociaż lubi LP??? sweatdrop *i nastała krępująca cisza* xp no ja lubie no xp ale tylko pierwsza plyte, reszta jest warta przemilczenia. dobre sa ich kawalki nie zamieszczone na zadnej plycie albo te z najwczesniejszego okresu istnienia LP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:09 pm
ok, stanowczo za duzo tu mnie, juz sie zamykam sweatdrop
*pstryka palcem i znika w rozowo-zielono-niebieskim dymq* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:17 pm
FeaRan ]Goth bless[ FeaRan hmmm...hmmm...Nightwish zdecydowanie przoduje, kocham skandynawskie klimaty ^^ ostatnio jakos przestalam sluchac metalu za rzecz alternatywy, no ale pomijajac xp z J-rocka lubie Miyaviego i Dir En Grey. Popieram kolezanke, Nightwish kroluje... i tak kuzwa, cholernie zaluje ze nie zalapie sie na ten jedyny niepowtarzalny koncert w tym miesiacu stressed gonk sad sad a slyszalam glosy, ze Nightwish to pozerzy, ale i tak ich lubie blaugh xd I co ma piernik do wiatraka? Fakt - Once jest ich najbardziej komercyjna plyta.. po raz pierwszy nakrecili klipy nadawane na taka skale, ale nie znaczy to ze plytka jest zla, no i co ciagnie za soba, nie znaczy ze Nightwish jest zly i pozerski... Metallica wydala swoja ostania plytke i tez mozna powiedziec ze jest pozerska.. bo dla wszystkich, bo zadnych solowek.. itp. Ale ja dalej rozkoszuje sie solowami pana Hammeta... Nightwish komercyjny sie zrobil, owszem... ale Slonce... nie pozerski.. gonk Pozersko to wygladaja fanki Evanescence ubrane na czarno z rozowymi wstawkami, tak samo jest z Himem... ale nie na najswietsze demony.. nie zabieraj mi mojego najtuisza! gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|