|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:24 am
Gosiak jak sie tak juz znacie na wszystkim to mam bardzo wielka prosbe i prosze o szybka odpowiedz moja kumpela ma urodziny 17 heart i niemam pomyslu na prezent uwielbia ksiazki tylko juz nie ma co jej kupowac bo jakiego tytulu nie wymienie ona juz ma ;] blagam pomocyyyyyyy heart "Przewodnik po sexie" albo "Wojewódzki przewodnik po całodobowych i dyżurnych przychodniach ginekologicznych" ewentualnie "jak jechać żeby się nie poślizgnąć" lub "Łykaj jak pelikan" [ta ostatnia to moje wydawnictwo]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:45 am
Kukus Gosiak jak sie tak juz znacie na wszystkim to mam bardzo wielka prosbe i prosze o szybka odpowiedz moja kumpela ma urodziny 17 heart i niemam pomyslu na prezent uwielbia ksiazki tylko juz nie ma co jej kupowac bo jakiego tytulu nie wymienie ona juz ma ;] blagam pomocyyyyyyy heart "Przewodnik po sexie" albo "Wojewódzki przewodnik po całodobowych i dyżurnych przychodniach ginekologicznych" ewentualnie "jak jechać żeby się nie poślizgnąć" lub "Łykaj jak pelikan" [ta ostatnia to moje wydawnictwo] Moze byc tesh jakas kulinarna np "101 sposobów na loda" czy "Co moze wyjść z połaczenia bółeczek z paróweczką"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:47 am
Christoff_Gangrell Kukus Gosiak jak sie tak juz znacie na wszystkim to mam bardzo wielka prosbe i prosze o szybka odpowiedz moja kumpela ma urodziny 17 heart i niemam pomyslu na prezent uwielbia ksiazki tylko juz nie ma co jej kupowac bo jakiego tytulu nie wymienie ona juz ma ;] blagam pomocyyyyyyy heart "Przewodnik po sexie" albo "Wojewódzki przewodnik po całodobowych i dyżurnych przychodniach ginekologicznych" ewentualnie "jak jechać żeby się nie poślizgnąć" lub "Łykaj jak pelikan" [ta ostatnia to moje wydawnictwo] Moze byc tesh jakas kulinarna np "101 sposobów na loda" czy "Co moze wyjść z połaczenia bółeczek z paróweczką" ja bym jej kupil cos bardziej praktycznego..... na przyklad: zestaw do samodzielnego rozkrecania klamek "Maly Psychiatryk" albo przyssawki do termobulbulatora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:44 am
opcy Christoff_Gangrell Kukus Gosiak jak sie tak juz znacie na wszystkim to mam bardzo wielka prosbe i prosze o szybka odpowiedz moja kumpela ma urodziny 17 heart i niemam pomyslu na prezent uwielbia ksiazki tylko juz nie ma co jej kupowac bo jakiego tytulu nie wymienie ona juz ma ;] blagam pomocyyyyyyy heart "Przewodnik po sexie" albo "Wojewódzki przewodnik po całodobowych i dyżurnych przychodniach ginekologicznych" ewentualnie "jak jechać żeby się nie poślizgnąć" lub "Łykaj jak pelikan" [ta ostatnia to moje wydawnictwo] Moze byc tesh jakas kulinarna np "101 sposobów na loda" czy "Co moze wyjść z połaczenia bółeczek z paróweczką" ja bym jej kupil cos bardziej praktycznego..... na przyklad: zestaw do samodzielnego rozkrecania klamek "Maly Psychiatryk" albo przyssawki do termobulbulatora hmm Kukus dzieki heart ale to niestety ksiazki nie dla niej ^^ Chriss tez nie dla niej ^^ Opcy ...chyba jestes najblizej dobrego pomyslu ^^ to jest takie okropne ze przez caly rok mam pomysly na prezenty a jak przychodzi co do czego zapominam ;] *wiem dam jej moje majtki ^^ heart * pewnie sie skonczy na tym ze dam jej cos banalnego czego chcialam bardzo uniknac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:05 pm
Gosiak hmm Kukus dzieki heart ale to niestety ksiazki nie dla niej ^^ Chriss tez nie dla niej ^^ Opcy ...chyba jestes najblizej dobrego pomyslu ^^ to jest takie okropne ze przez caly rok mam pomysly na prezenty a jak przychodzi co do czego zapominam ;] *wiem dam jej moje majtki ^^ heart * pewnie sie skonczy na tym ze dam jej cos banalnego czego chcialam bardzo uniknac gonk tez chce twoje majtki !!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:50 pm
opcy Gosiak hmm Kukus dzieki heart ale to niestety ksiazki nie dla niej ^^ Chriss tez nie dla niej ^^ Opcy ...chyba jestes najblizej dobrego pomyslu ^^ to jest takie okropne ze przez caly rok mam pomysly na prezenty a jak przychodzi co do czego zapominam ;] *wiem dam jej moje majtki ^^ heart * pewnie sie skonczy na tym ze dam jej cos banalnego czego chcialam bardzo uniknac gonk tez chce twoje majtki !!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun nu to przypomnij mi jak bedziesz mial urodziny walentynki dobrze pamietam dupeczko? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:08 pm
Gosiak opcy Gosiak hmm Kukus dzieki heart ale to niestety ksiazki nie dla niej ^^ Chriss tez nie dla niej ^^ Opcy ...chyba jestes najblizej dobrego pomyslu ^^ to jest takie okropne ze przez caly rok mam pomysly na prezenty a jak przychodzi co do czego zapominam ;] *wiem dam jej moje majtki ^^ heart * pewnie sie skonczy na tym ze dam jej cos banalnego czego chcialam bardzo uniknac gonk tez chce twoje majtki !!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun nu to przypomnij mi jak bedziesz mial urodziny walentynki dobrze pamietam dupeczko? biggrin oczywiscie dupeczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:11 am
Gosiak opcy Gosiak hmm Kukus dzieki heart ale to niestety ksiazki nie dla niej ^^ Chriss tez nie dla niej ^^ Opcy ...chyba jestes najblizej dobrego pomyslu ^^ to jest takie okropne ze przez caly rok mam pomysly na prezenty a jak przychodzi co do czego zapominam ;] *wiem dam jej moje majtki ^^ heart * pewnie sie skonczy na tym ze dam jej cos banalnego czego chcialam bardzo uniknac gonk tez chce twoje majtki !!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun nu to przypomnij mi jak bedziesz mial urodziny walentynki dobrze pamietam dupeczko? biggrin Ja tesh ja tesh ja teeeeeeeeeeesh kceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:23 am
Christoff_Gangrell Gosiak opcy Gosiak hmm Kukus dzieki heart ale to niestety ksiazki nie dla niej ^^ Chriss tez nie dla niej ^^ Opcy ...chyba jestes najblizej dobrego pomyslu ^^ to jest takie okropne ze przez caly rok mam pomysly na prezenty a jak przychodzi co do czego zapominam ;] *wiem dam jej moje majtki ^^ heart * pewnie sie skonczy na tym ze dam jej cos banalnego czego chcialam bardzo uniknac gonk tez chce twoje majtki !!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun nu to przypomnij mi jak bedziesz mial urodziny walentynki dobrze pamietam dupeczko? biggrin Ja tesh ja tesh ja teeeeeeeeeeesh kceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! domokun jak wsyzscy to wszyscy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:35 am
Hmh, bedac u Kage dorwalismy Bravo jego siostry ;> I no... i tam pisal taki chlopiec, Marek 16 biggrin Mowil, ze ma problem, bo jak jest sam do zaklada ubrania swojej siostry. Strasznie go to podnieca... xd Pani psycholog z Bravo odpisala, ze to transwestytyzm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:36 am
Ibris Hmh, bedac u Kage dorwalismy Bravo jego siostry ;> I no... i tam pisal taki chlopiec, Marek 16 biggrin Mowil, ze ma problem, bo jak jest sam do zaklada ubrania swojej siostry. Strasznie go to podnieca... xd Pani psycholog z Bravo odpisala, ze to transwestytyzm... powinna go zdzielic parasolem po glowie to by mu przeszlo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:41 am
Szkoda parasola... jak chlopiec lubi sobie zrobic dobrze w staniczku i stringach wink xd
Chcialam zeby to byla taka aluzja, wiesz ;P Do tych majteczek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:46 am
Ibris Szkoda parasola... jak chlopiec lubi sobie zrobic dobrze w staniczku i stringach wink xd Chcialam zeby to byla taka aluzja, wiesz ;P Do tych majteczek... alez ja ich nie chce obierac tylko przytulać xd wink xd xp domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:48 am
Przytulac majteczki? No to popros o takie babcine gacie wyszczuplajace z futerkiem - duze i puszyste, zupelnie jak maskotka biggrin I do tego ladnie pachnace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|