|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 12:52 pm
[X]Állatsimogató fenevadja(i) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 1:42 pm
Állatok vannak, igaz nem állatkertben, de vadaskertben, ha ez még belefér biggrin Mivel ezt a kacsát a vadaskertben kaptam le :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 11:59 pm
Gratula a helyezetteknek smile Én külföldi vadasparkos képet tudok max feltenni (bár hülyén nézek ki rajta egy kicsit), az állatkertben igazából sose fotóztam sweatdrop Valószínűleg nevezek vele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2012 1:03 am
napsugar Állatok vannak, igaz nem állatkertben, de vadaskertben, ha ez még belefér biggrin Mivel ezt a kacsát a vadaskertben kaptam le :3 Persze, hogy belefér biggrin Obi Aoi Gratula a helyezetteknek smile Én külföldi vadasparkos képet tudok max feltenni (bár hülyén nézek ki rajta egy kicsit), az állatkertben igazából sose fotóztam sweatdrop Valószínűleg nevezek vele. Nyugodtan nevezz vele! kíváncsian várom ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 11:11 am
A kép a másik gépen van, tegnap elfelejtettem áthozni, de ma már át fogom sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 9:00 am
Gyerünk emberek! Mindjárt itt a hétvége! ninja várom a képeket! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 12:58 pm
Nesztek zsiráfok. Valamerre volt vörös pandám is, ne kérdezzétek hova raktam... Meg volt oroszlánom ami a mancsát az üvegre rakta és úgy cukult a kisfiúval akinek a feje kisebb volt, mint a cica mancsa... Bááá, erről tán még videóm is volt, ahogy a kisfiú összeilleszti a kezét a macsekéval... Remélem nem töröltem őket/vesztek el az újratelepítésnél... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 1:04 pm
Yuki Naoto Gyerünk emberek! Mindjárt itt a hétvége! ninja várom a képeket! biggrin Szerintem majd én is jelentkezek, csak elő kell keresnem a képeket... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 1:47 pm
Tina-chann Yuki Naoto Gyerünk emberek! Mindjárt itt a hétvége! ninja várom a képeket! biggrin Szerintem majd én is jelentkezek, csak elő kell keresnem a képeket... razz biggrin úgy legyen! vasárnap este lesz eredményhirdetés, addig még van időd! biggrin örülök, hogy gyűlnek az emberek! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 2:37 pm
Hogy befigyel az egyik xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2012 6:08 am
képeket! képeket akarok biggrin ! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2012 6:36 am
Yuki Naoto képeket! képeket akarok biggrin ! ninja Én most töltöm fel! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2012 6:55 am
Ez a kép akkor készült, amikor az egyik barátnőm eljött hozzánk és együtt elmentünk az állatkertbe. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 8:01 am
Obi Aoi Gratula a helyezetteknek smile Én külföldi vadasparkos képet tudok max feltenni (bár hülyén nézek ki rajta egy kicsit), az állatkertben igazából sose fotóztam sweatdrop Valószínűleg nevezek vele. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|