|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:11 pm
PointZer0 Kagenoyami endo21 Ostanio dostalem od ziomka gre... Dune... Stara jak swiat... Ale jaka wciagajaca (^_^) malutki offtop, dla wszystkich potrafiacych czytac cool - Polecam proze Franka Herberta, pod tym samym tytulem. Miodzio. Grało się , czytało - obywda zaliczamy wszak do klasyki. Wlasnie. Jedynka to byla przygodowka i szczerze mowiac, za mlody bylem na takie gierki, a do tego po angliku, wiec nie gralem. Pozniej jakos nie moglem dostac... Ale, gdy Westwood wypuscil Dune2 ! O! To byl RTS! Czerwia, przyprawa, Fremeni.. uhh.. az sie lezka w oku kreci.. Jakies 6, 7 lat temu podniecalem sie odgrzewana porcja w formie Dune 2000.. gra cienka, ale jaralem sie, mogac sobie kombajnem pojezdzic mrgreen Nie podobal mi sie Emperor: BFD... byl do chrzanu.. niby rewolucyjna grafa i inne bajery, ale klimat legl w gruzach :/ Nie trzymalem do tej pory w swoich lapkach "FH's: Dune", wydanej przez Cryo Interactive, ale podobno nie mam czego zalowac.. Pozniej Cryo zawiodlo wszystkich, bo zawiesili nagle prace nad Dune Generations.. Ciekawy jestem, czy ktos jeszcze zainteresuje sie swiatem pustynnej Arrakis..
Powiedz, Zero.. Ktora strone konfliktu zawsze faworyzowales? ;>
BTW: Westwood i Blizzard to firmy, ktore spod swoich zrecznych raczek wypuscily najlepsze tytuly, ktore jeszcze niedawno dawaly mi tyle radosci crying heart Kocham ich za to...
EDIT: Wybaczcie, ale jest juz pozno i za cholere nie chce mi sie poprawiac literowek, interpunkcji, tudziez innych niedoskonalosci moich chaotycznych przemyslen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:48 am
...Moja wypowiedz nie bedzie dluga. Nie bedzie miala ukrytych znaczen, drugiego dna: ...Oblivion.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:58 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Moja wypowiedz nie bedzie dluga. Nie bedzie miala ukrytych znaczen, drugiego dna: ...Oblivion.Tak , dał trochę zabawy xd Dobry nieoficialny dodatek do Q2. ( wiem że nie o to chodzilo ale tak mi się skojażyło mrgreen ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:56 am
PointZer0 RUFUS.ABBYSINIAN ...Moja wypowiedz nie bedzie dluga. Nie bedzie miala ukrytych znaczen, drugiego dna: ...Oblivion.Tak , dał trochę zabawy xd Dobry nieoficialny dodatek do Q2. ( wiem że nie o to chodzilo ale tak mi się skojażyło mrgreen ). ... ...Mialo byc bez dwuznacznosci, Argh! domokun ...No to... TES IV: OBLIVION! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:08 am
RUFUS.ABBYSINIAN ... ...Mialo byc bez dwuznacznosci, Argh! domokun ...No to... TES IV: OBLIVION! domokun Elder mi nei odpowiada :/ Jakos nie moge sie w tym swiecie znalezc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:59 pm
Kagenoyami RUFUS.ABBYSINIAN ... ...Mialo byc bez dwuznacznosci, Argh! domokun ...No to... TES IV: OBLIVION! domokun Elder mi nei odpowiada :/ Jakos nie moge sie w tym swiecie znalezc.. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:18 am
A ja muszę jakimś cudem skombinować Warhammer 40.000 : Chaos Gate Ta gra ma tak zajebisty klimat xd Wprawdzie jest zabugowana tak jak Diablo : Hellfire , ale to nie przeszkadza zbytnio w rozgrywce. A Muzyka jest naaaaaaaaaajlepiej dobrana muzyką do klimatu gry jaką kiedykolwiek usłyszałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 1:19 pm
PointZer0 A ja muszę jakimś cudem skombinować Warhammer 40.000 : Chaos Gate Ta gra ma tak zajebisty klimat xd Wprawdzie jest zabugowana tak jak Diablo : Hellfire , ale to nie przeszkadza zbytnio w rozgrywce. A Muzyka jest naaaaaaaaaajlepiej dobrana muzyką do klimatu gry jaką kiedykolwiek usłyszałem. ...Taa. Gralem, ale zdaje sie, ze tylko w demo. ...Pamietam, faktycznie klimatyczne Cos. ...I muza - zgadzam sie, nawet mialem kilka utworkow i sluchalem notorycznie swojego czasu... ale niestety zaginely. sweatdrop ...Ale...hm... kurde, pogralbym sobie w to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:38 am
RUFUS.ABBYSINIAN PointZer0 A ja muszę jakimś cudem skombinować Warhammer 40.000 : Chaos Gate Ta gra ma tak zajebisty klimat xd Wprawdzie jest zabugowana tak jak Diablo : Hellfire , ale to nie przeszkadza zbytnio w rozgrywce. A Muzyka jest naaaaaaaaaajlepiej dobrana muzyką do klimatu gry jaką kiedykolwiek usłyszałem. ...Taa. Gralem, ale zdaje sie, ze tylko w demo. ...Pamietam, faktycznie klimatyczne Cos. ...I muza - zgadzam sie, nawet mialem kilka utworkow i sluchalem notorycznie swojego czasu... ale niestety zaginely. sweatdrop ...Ale...hm... kurde, pogralbym sobie w to. Jak dla mnie to ta gierka klimatem przebija wszystkie produkcje komputerowe z logiem Games Workshop na pudełko. Shadow Of The Horned Rat , Dark Omen ( tak , nawet ) , Rites Of War , Final Liberation : Epic 40:000 , Space Hulk , SH 2: Vengence of the Blood Angels , oraz ostatnie Dawn Of War. A już napewno tego fpp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:46 am
...Moglbys mnie nie dobijac, ze ja tego wszystkiego nie znam? xp ...Oczywiscie, DoW'a znam... Ale jakos nie mam dostepu. Ale demo mi sie bardzo podobalo. (czyzby nie dane byly mi pelne wersje Mlotka? sweatdrop ) ...A SH to mi sie tylko z Silent Hillem kojarzy. No i jeszcze Silent Hunter, bylo cos takiego, tak...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:58 am
OPCY , patrzaj Ty co ja tu znalazłem mrgreen
http://riad.usk.pk.edu.pl/~pmj/quake/index-old.shtml
Nie miałem pojęcia że to jeszcze bytuje ! Toż to LEGENDA ! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:20 pm
PointZer0 OPCY , patrzaj Ty co ja tu znalazłem mrgreen http://riad.usk.pk.edu.pl/~pmj/quake/index-old.shtml Nie miałem pojęcia że to jeszcze bytuje ! Toż to LEGENDA ! pirate *zaglada na linka* az sie lezka w oku kreci...... uuu i Roos zabojca polskiej sceny q3....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 3:16 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Moglbys mnie nie dobijac, ze ja tego wszystkiego nie znam? xp ...Oczywiscie, DoW'a znam... Ale jakos nie mam dostepu. Ale demo mi sie bardzo podobalo. (czyzby nie dane byly mi pelne wersje Mlotka? sweatdrop ) ...A SH to mi sie tylko z Silent Hillem kojarzy. No i jeszcze Silent Hunter, bylo cos takiego, tak...? Silent Hunter byl, ciupalem w to na amidze 1200 wink
..a co do tytulow, ktore podal Zero... JAK MOZESZ NIE ZNAC BLOOD OMEN?! TY?! TYYY?!!!!
... *szlag go trafil* Wiecznie (nie)zywa kraina Nozgoth.. Kain.. i wreszczie kontynuacja w postaci Soul Reaver'a i jego nastepnego wlasciciela - Raziel'a
Najlepsze wampiryczne gierki, w jakie gralem 3nodding
*karmi sie jego dusza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 3:34 pm
...Blood Omena znam (jedyna czesc warta uwagi, jak dla mnie, z tej serii). Druga czesc niestety tez. A Soul Reaverow nigdy nie lubilem. ...Ale on napisal Dark Omen. Jak to jest to samo to wybaczcie niewiedze. ...Chociaz... jak dla mnie to zupelnie co innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|