Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 10:38 am
az hogy lehet, hogy a semmiből ilyen 10k-s tárgyak lesznek az inventorymban? nem gond, csak furcsálom xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 11:06 am
ha mondassz példát h mien item akkor megmondom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 11:15 am
ilyen kiki kitty jelmez meg ilyen születésnapi korona, de volt már fairy wings is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 4:59 am
Nem lehet hogy az akváriumod adja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 6:59 am
van benne 2 béna hal és az a kagyló meg nem írja ki ráadásul nem is akkor kaptam mikor kinyitottam a kagylót biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 10:29 am
hátt...jah...vagy a kagyló(bár az nem ad kiki kitty jelmezt)...de fairy wingset azt ad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 31, 2009 7:57 am
én bármit kinézek belőle talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 9:33 am
azt honnan lehet megtudni hogy valamit miért blokkoltak???
...és hogy mi olyankor a teendő???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:09 pm
Nálatok se működnek a doboz kinyitások? Mert nálam kiír valami hibát, és elveszi, de a benne levő cuccot meg nem kapom meg crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 09, 2009 1:07 pm
vrobi azt honnan lehet megtudni hogy valamit miért blokkoltak??? ...és hogy mi olyankor a teendő??? Megadott ímélcímre küldenek levelet, abban leírják miért blokkoltak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 12:24 pm
A tinta az mire való? Vagyis mire tudom használni? Még kezdő vagyok úgyhogy nem tudom... sweatdrop És van még egy: most vettem pár cuccot marketplacen de nem rakta be az inventory-mba az miért lehet?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 12:59 pm
bibortetu vrobi azt honnan lehet megtudni hogy valamit miért blokkoltak??? ...és hogy mi olyankor a teendő??? Megadott ímélcímre küldenek levelet, abban leírják miért blokkoltak. ...éés ha megszűnt az az e-mail cím??? biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 1:00 pm
Lizzina A tinta az mire való? Vagyis mire tudom használni? Még kezdő vagyok úgyhogy nem tudom... sweatdrop És van még egy: most vettem pár cuccot marketplacen de nem rakta be az inventory-mba az miért lehet?? confused a tintából tetoválást tucc csinálni amit ha szerencséd van eltudsz adni jó pénzért
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 7:21 am
vrobi Lizzina A tinta az mire való? Vagyis mire tudom használni? Még kezdő vagyok úgyhogy nem tudom... sweatdrop És van még egy: most vettem pár cuccot marketplacen de nem rakta be az inventory-mba az miért lehet?? confused a tintából tetoválást tucc csinálni amit ha szerencséd van eltudsz adni jó pénzért thanks^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 10:32 am
Lizzina A tinta az mire való? Vagyis mire tudom használni? Még kezdő vagyok úgyhogy nem tudom... sweatdrop És van még egy: most vettem pár cuccot marketplacen de nem rakta be az inventory-mba az miért lehet?? confused Lehet hogy olyan cuccokat vettél amit a lány avik nem tudnak felvenni. Amikor nézegeted őket az item neve mellet fel van tüntetve hogy mik vehetik fel smile Ha meg nem ez a probléma akkor nem tudom sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|