|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:48 pm
PointZer0 EL_TARO Co do chorych zachowan w mitologi mozna na przyklad wymienic kopulacje z czlonkami rodziny jak siostra z bratem. Ciotka z wnukiem i takie tam inne... Jeżeli chodzi Ci o relacje między bogami olimpijskimi , to pamiętaj że mimo iż spersonifikowani nie byli uważani za ludzi. Mieli tylko ludzkie uczucia i namiętności. I terminu " rodzina " co do bogaczej odnieść nie można, mimo że genetycznie takową są. Natomiast co do kazirodztwa u ludzi : Zauważ jaką takie przypowieści pełnią rolę - jak dla przykładu mit o Edypie. Jakby na to nie patrzeć , to trudno stwierdzic ze Starożytni w nim zachwalają miłosne przygody z matką/synem. Pamiętaj co sie stało z samym Edypem i jego rodem. Cały utwa tylko za zadanie po pierwsze naznaczyć iż uciekając od wyznaczonego przeznaczenia tylko do niego brniemy, i po drugie - że kazirodztwo u ludzi bardzo nie podoba się bogom... Ps. Jakie były to mity Związku ciotki z wnukiem ( dziwnie to brzmi ) oraz o bracie z siostrą ? I czy naprawdę są one zogniskowane na zachwalaniu , czy moze ostrzeżeniu przed takimi relacjami ? Jak by sie na to nie patrzec, sa to zwiazki patologiczne i to musisz przyznac. Jesli chodzi o ten przyklad zwiazku ciotki z wnukiem (wiem ze dziwnie brzmi xd ) to raczej nie o ten efekt mi chodzilo. Istnieja rozne kompleksy Maximy i Edypa (syn - matka/corka - ojciec), siostra z bratem ( dzialalnosc sexualna Zeusa/Dzeusa mrgreen ), grecy rowniez wymyslili Homosexualizm (nie pamietam tego mitu/cos z ksieciem i jakims jego kuzynem) jak i Harmafrodytyzm (tzn. niczego takiego znowu nie wymyslili, tylko nazwali je po imieniu: bostwo Harmafrodyt)... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:19 am
PointZer0 EL_TARO Az sie nie chce gadac... kogo moze to podniecac xp ludzie to zwierzeta gonk A czym są ludzie jak nie zwierzętami ? A kogoś może to podniecać - wychowanie w dużej mierze wpływa na seksualność człowieka. Trzeba o tym pamiętać. To nie wygląda tak że jakiś gostek w pewnym momencie stwierdza " o , a dziś partnerka założy mi kaganiec i będzie mnie lała kablem od żelazka po dupie! ". Przykładowo może mieć przykre doswiadczenia z matką / ciotką / opiekunką prawna z dzieciństwa ktwm#322;y mu że jest winny pod pewnym względem , albo go biły. Może sie na przykład wtedy zdażyć iż zostanie gwałcicielem , masochistą albo będzie sie po prostu bał kobiet. Ludzie naleza do krolestwa zwierzat, jednak sami nie sa zwierzetami. W mojej wypowiedzi skupialem sie bardziej na jego psychicznej formie. Nie wnikam juz jak sie kto wychowal. Wypowiedzialem sie jedynie na temat rzeczy ktorych nie akceptuje. Przemoc nigdy nie byla dla mnie kuszaca. Moze ktos lubi byc bity, nawet podczas stosunku. Ale mnie to nie jara. W szczegulnosci okrucienstwo. Jak zjadanie osoby z ktora uprawiamy stosunek lub fetysh "bondage" z zaszywaniem oczu i innych czesci ciala. To poprostu nie jest smaczne. A jeszcze mniej podniecajace confused raz wpadlem na takowa strone o Hard Core Hentai i nie moglem sie pozbierac po bulwersie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:26 am
EL_TARO grecy rowniez wymyslili Homosexualizm wink Grecy nie 'wymyslili' homosexualizmu. Mozliwe, ze poraz pierwszy zostal 'zanotowany', jako w pierwszej z liczacych sie kultur, ale temat homoseksualizmu istnial od zaorania dziejow, odkad czlowiek po raz pierwszy schylil sie po mydlo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:30 am
Kagenoyami EL_TARO grecy rowniez wymyslili Homosexualizm wink Grecy nie 'wymyslili' homosexualizmu. Mozliwe, ze poraz pierwszy zostal 'zanotowany', jako w pierwszej z liczacych sie kultur, ale temat homoseksualizmu istnial od zaorania dziejow, odkad czlowiek po raz pierwszy schylil sie po mydlo mrgreen Mozna tylko powiedziec, ze nazwa "lesbijki" wziela sie od wyspy Lesbos, gdzie grecka poetka Safona flirtowala ze swymi uczennicami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:45 am
EL_TARO Jak by sie na to nie patrzec, sa to zwiazki patologiczne i to musisz przyznac. Jesli chodzi o ten przyklad zwiazku ciotki z wnukiem (wiem ze dziwnie brzmi xd ) to raczej nie o ten efekt mi chodzilo. Istnieja rozne kompleksy Maximy i Edypa (syn - matka/corka - ojciec), siostra z bratem ( dzialalnosc sexualna Zeusa/Dzeusa mrgreen ), grecy rowniez wymyslili Homosexualizm (nie pamietam tego mitu/cos z ksieciem i jakims jego kuzynem) jak i Harmafrodytyzm (tzn. niczego takiego znowu nie wymyslili, tylko nazwali je po imieniu: bostwo Harmafrodyt)... wink Po raz kolejny - nie odnoś za bardzo dzisiejszego modelu relacji damsko-męskich do świata starożytnych a już napewno nie do ich mitów. Owszem - na dzisiejsze warunki to wędzi dewiacją seksualną , lecz w tamtych czasach i tamtym kręgu kultury nie było nic złego w tym iż bogowie łączą się ze sobą tak a nie inaczej. Co do kompleksu Edypa - To nie grecy tylko Zygmunt Freud, ojciec psychoanalizy... Natomiast też nie mogę zgodzić sie z pojęciem aby " Grecy wymyślili Homosekualizm " Zjawosko homoseksualizmu oni co najwyżej pierwsi opisali w jakimś podaniu. Homoseksualizm przejawiał się w tamtym czasie dosć szeroko nie tylko w achajskim kręgu kulturowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:42 am
Quote: grecy rowniez wymyslili Homosexualizm (nie pamietam tego mitu/cos z ksieciem i jakims jego kuzynem) jak i Harmafrodytyzm ( tzn. niczego takiego znowu nie wymyslili, tylko nazwali je po imieniu: bostwo Harmafrodyt)... Wiedzialem ze nie zrozumiecie xd , moglem to inaczej ujac... ale juz "dobra tam, bylo minelo"... to w nawiasie dotyczylo wszystkich tych rzeczy. A moze i nie nazwali, lecz dali przyklady takowych zachowan (Edyp). A teraz co nas wyroznia od zwierzat? Tak, wywodzimy sie z podgatunkow, ale jeste pare elementow wyrozniajacych nas: Refleksyjne myslenie, z poczatku wiara w prymitywne bustwa, porozumiewanie sie skomplikowanym i bardzo detalicznym jezykiem, odczuwianie uczuc jak szacunek/wspulczucie/milosc... reszty nie pamientam. Ale to chyba wystarczajace Dane by nie dac sie zwariowac, wmawiajac sobie ze sruowe mieso jest leprze - pedzoc do lasu nago... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:34 am
EL_TARO jest leprze - pedzoc do lasu nago... lol - Mayday..kszzz... mayday... zidentyfikowalismy wyzsza forme zycia.. kszzz... poziom jej IQ jest dla nas za wysoki i jak tak dalej pojdzie, to wypali nam dendryty mrgreen ...kssszzzzz...
- roger that... kszzzz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:38 am
Kagenoyami ...gl. pierdoly i docinki... Hmm... wy tu sobie przyszlisie z Meliny tak tylko dla zabawy podokuczac...? czy naprawde macie cos do powiedzienia... /pytam bo nie wiem czy jest was wiecej? ps:nie przepadam za kur...niem wiec wszystkomacie na Melinie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 4:07 am
Widze ze koniecznie chcesz miec racje wink Ale ja poprostu nie moge sie zgodzic z tym ze Ludzie nie roznia sie od Zwierzat. Moze i moje wypowiedzi ci nie pasuja, a wszelakie dowody mozesz podwazyc. Fajnie ale jedynie dla tego ze nie jestem wprawiony w takich rozmowach. Wybacz mi ale nie dla mnie rozmowy o roznosci rasowej. Jestem anty rasista i mimo iz mam swoje zdanie w tym temacie to nie potrafie go kontynuowac xd gdyz w pewnym stopniu sam sobie zaprzeczam porozniajac... istoty? zwierzeta? jak tam chcesz. Ujmij to wedle wlasnego uznania. Mozna przeciez powiedziec ze wszyscy jestesmy swoimi sasiadami, wkoncu zamieszkujemy te sama planete. Bardzo wymowne stwierdzenie, ale mnie odpowiada w calej jej rozciaglosci wink /nie jestem dobry w poroznianiu... nie zostalem w ten sposob wychowany by wytykac innym ich wady na ktore nie moga poradzic jak wyznanie/rasa/pochodzenie/orientacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:25 am
"Wy nic nie rozumiecie, zwierzaki Wy! o! scream
jemu, po prostu brakuje milosci crying heart
tuuuliiimyyyyy... *sciska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:52 am
EL_TARO Widze ze koniecznie chcesz miec racje wink a ty nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|