Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
humor Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Sun Jun 05, 2005 7:55 am

FeaRan
Neilameane
CZY PAMIETASZ CZASY KIEDY...
...komputery widziales tylko w TV?
..."okna" kojarzyly ci sie tylko z myciem szyb?
...brak pamieci oznaczal skleroze?
...kilo znaczylo wage?
...program kojarzyl sie z tym co leci w TV?
...klawiatura oznaczala "to" biale i czarne w fortepianie?
...dysk oznaczal problemy z kregoslupem?
...wirus kojarzyl sie z grypa?
...paker oznaczal cwiczacego goscia na silowni?
...siec to bylo cos do polowu ryb albo mieszkanie pajaka?
...format oznaczal rozmiar?
...pluskwa to byl przykry insekt zyjacy w szparach tapety?
...Bill bylo zwyklym imieniem?
...IBM produkowal maszyny do pisania?
...administrator to byl gosc sprawdzajacy czy dzialaja grzejniki na klatce schodowej?
...karta to bylo takie cos w bibliotece, gdzie pani przystawiala date?

Jesli tak, czy nie powinienes juz zaczac myslec powaznie o funduszu emerytalnym?
ach..tamte czasy minely bezpowrotnie crying

ja takze ubolewam cry
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 10:39 am

Raticiel
FeaRan
Neilameane
CZY PAMIETASZ CZASY KIEDY...
...komputery widziales tylko w TV?
..."okna" kojarzyly ci sie tylko z myciem szyb?
...brak pamieci oznaczal skleroze?
...kilo znaczylo wage?
...program kojarzyl sie z tym co leci w TV?
...klawiatura oznaczala "to" biale i czarne w fortepianie?
...dysk oznaczal problemy z kregoslupem?
...wirus kojarzyl sie z grypa?
...paker oznaczal cwiczacego goscia na silowni?
...siec to bylo cos do polowu ryb albo mieszkanie pajaka?
...format oznaczal rozmiar?
...pluskwa to byl przykry insekt zyjacy w szparach tapety?
...Bill bylo zwyklym imieniem?
...IBM produkowal maszyny do pisania?
...administrator to byl gosc sprawdzajacy czy dzialaja grzejniki na klatce schodowej?
...karta to bylo takie cos w bibliotece, gdzie pani przystawiala date?

Jesli tak, czy nie powinienes juz zaczac myslec powaznie o funduszu emerytalnym?
ach..tamte czasy minely bezpowrotnie crying

ja takze ubolewam cry
a teraz doszlo do tego, ze wszyscy jestesmy tylko nickami... xp

SangekiNoYoru

Night_Lady

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 11:56 pm

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 2:43 am

Night_Lady
a czy to to to prawda??

Vykk

Kagenoyami

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 2:54 am

Vykk
Night_Lady
a czy to to to prawda??

Widac, ze jest pan, panie Vykk niedostatecznie doinformowany... ja mialem ta przyjemnosc poznac to nieraz na wlasnej skorze..
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 6:23 am

]Goth bless[
Vykk
Night_Lady
a czy to to to prawda??

Widac, ze jest pan, panie Vykk niedostatecznie doinformowany... ja mialem ta przyjemnosc poznac to nieraz na wlasnej skorze..
no ja jestem mozlwie ze nie zbyt doinformowany bycmoze dlatego ze jak pewna osobka miala owy okres to wtedy wiedzialem o tym i bylem deliktny oraz staralem sie nie chodzic na zande niebezpieczne tematy ninja ...a co do twojego przypadku to tym bardziej nie wiem xp chyba ze sie zapytam o to wlasciwej osoby xp

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 6:33 am

skoro jest topi o humorze to wypadaloby zamiescic wkoncu jakis dowcip xp

Jezus z Mojzeszem sie nudza w niebie i wkoncu Mojzesz wszedl z inicjatywa gry w golfa.Jako ze Jezus nie mial nic lepszego do roboty to sie zgodzil.Jezus stawia pileczke na murawie bierze zamach i "pyk".Pileczka leci leci i wpada do wody.Jezus jak to Jezus stapa po wodzie podchodzi do pileczki,zamach i "pyk".Pileczka laduje obok dolka.
Teraz kolej Mojzesza.Mojzesz kladzie pileczke na murawie bierze zamach i "pyk".Pileczka leci leci i wpada do wody.MOjzesz podchodzi do tody stawia swoja laske woda sie rozstepuje.Podchodzi do pileczki bierze szeroki zamach i "pyk".plezka spada obok dolka.
Obok nich przechodzi stary czlowiek, przyglad sie im i pyta"Panowie czy mozna z wami zagrac?".Mojzesz z Jezusem patrza po sobie i odpowiadaja zgodnie"czemu nie".Staruszek staje z kijem przed pileczka.Lewdo co trzyma tego kija ale bierze zamach i "pyk" w pileczke.Pileczka wpada do wody,opada na dno,polyka ja ryba.Nagle podlatuje pelikan,zjada rybe i odlatuje, a zaraz za nim leci orzel lapie i pozera pelikana i odlatuje wysko w powietrze wyrywa pileczke.pileczka spada sapda i wpada prosto do dolka.Jezus z Mojzeszem patrza po sobie wkoncu Jezus nie wytrzymuje i mowi:"NIE NO Z MOIM OJCEM TO SIE NIE POGRA"

xd xd xd
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 8:17 am

Vykk
]Goth bless[
Vykk
Night_Lady
a czy to to to prawda??

no ja jestem mozlwie ze nie zbyt doinformowany bycmoze dlatego ze jak pewna osobka miala owy okres to wtedy wiedzialem o tym i bylem deliktny oraz staralem sie nie chodzic na zande niebezpieczne tematy ninja ...a co do twojego przypadku to tym bardziej nie wiem xp chyba ze sie zapytam o to wlasciwej osoby xp
a ja zawsze staram sie trzezwo ocenic sytuacje i informuje mojego "modela" ze to jednak Z.N.P., a nie on blaugh

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 8:41 am

FeaRan
Vykk
]Goth bless[
Vykk
Night_Lady
a czy to to to prawda??

a ja zawsze staram sie trzezwo ocenic sytuacje i informuje mojego "modela" ze to jednak Z.N.P., a nie on blaugh
no ja mialem podobnie tylko nie bylo doslownie uzytych tych slowek xp ale i tak wszyscy wiedzieli o co chodzi 3nodding
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 8:49 am

Vykk
FeaRan
Vykk
]Goth bless[
Vykk
Night_Lady
a czy to to to prawda??

no ja mialem podobnie tylko nie bylo doslownie uzytych tych slowek xp ale i tak wszyscy wiedzieli o co chodzi 3nodding
i dobrze..dyplomacja przede wszystkim xd xp

SangekiNoYoru

PointZer0

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:57 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 3:04 pm

PointZer0
Post ten dedykuję [LINKIN]'owi

Somebody

ej nie no koles musialbyc twardym graczem skoro tak dobrze znal sie na hackingu... xp

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:23 pm

Vykk
PointZer0
Post ten dedykuję [LINKIN]'owi

Somebody

ej nie no koles musialbyc twardym graczem skoro tak dobrze znal sie na hackingu... xp
cudne ^^ po prostu..rozkoszna historyjka xd xp
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 12:53 am

Night_Lady

Christoff_Gangrell

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 9:25 am

stare ... i tak wam zawsze cos nie pasuje jakby sie nie starac....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games