|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:54 pm
Jesli znasz to wszystko, to reszte tez powinnas biggrin Yes, King Crimson, Mike Oldfield [nieco inna polka], Led Zeppelin, Camel, Guns'n'Roses, Audioslave... wiele, wiele innych. Tego jest naprawde sporo, a ja teraz sobie nie przypomne dokladnie wszystkiego wink
A cos nowszego... hmh, dwuplytowy album Ayreon - The Human Equation.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:58 pm
Ibris Jesli znasz to wszystko, to reszte tez powinnas biggrin Yes, King Crimson, Mike Oldfield [nieco inna polka], Led Zeppelin, Camel, Guns'n'Roses, Audioslave... wiele, wiele innych. Tego jest naprawde sporo, a ja teraz sobie nie przypomne dokladnie wszystkiego wink A cos nowszego... hmh, dwuplytowy album Ayreon - The Human Equation. Hmm..wiesz to co Ty tutaj podajesz a ja to zupelnie inne sprawy ale ta sama muzyka...oj przekonasz sie posciagaj sobie ciosik ^^ polecam Bauhaus..wielbie ich ^^ ale nie wiem jak Ty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:00 pm
VioLLeta Ibris Jesli znasz to wszystko, to reszte tez powinnas biggrin Yes, King Crimson, Mike Oldfield [nieco inna polka], Led Zeppelin, Camel, Guns'n'Roses, Audioslave... wiele, wiele innych. Tego jest naprawde sporo, a ja teraz sobie nie przypomne dokladnie wszystkiego wink A cos nowszego... hmh, dwuplytowy album Ayreon - The Human Equation. Hmm..wiesz to co Ty tutaj podajesz a ja to zupelnie inne sprawy ale ta sama muzyka...oj przekonasz sie posciagaj sobie ciosik ^^ polecam Bauhaus..wielbie ich ^^ ale nie wiem jak Ty blaugh To jest muzyka biggrin Ladne slowo... Jutro mam duzo czasu wolnego, wiec na pewno cos posciagam :> O ile znajde... Ewentualnie popytam mojego rodziciela, mysle, ze powinien cos o tym wiedziec. Ja lubie poznawac nowe rzeczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:17 pm
VioLLeta Ibris Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow? Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd ee THE DARKNESS stare po 1 nie jest ani fajne ani stare...no chyba ze starym jst cos sprzed ok poltora roku...ale to praktycznie tania podrobka starego stylu ktory nie jest juz do nasladowania bo nikt inny tak nie potrafi grac jak wtedy...ludzie sobie teraz powyrabiali style oparte na bazie tamtych ale nie sa tamtymi i w tym sek ze to jest po prostu lekko kiczowate...tak samo bylo z jakims zespolem ktory nie byl dosc popularny a do nowej plytki jako singiel wybral remake Queen'ow ktora nie to ze ma na celu parodiowac ale wrecz razi swoja aranzacja...bo nie jest ani fajna ani specjalnie nowa tylko skiczowana na potrzeby komercyjne... xp ...to tak jakos mi sie udzielilo jak zobaczylem the darkness xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:26 pm
BTW...wlasnie widzialem na vive teledysk Mudvayne "happy?"boze ale zeby nie obrazac niczyich gudstow ani nie nic...wokalista sie zlekka spedalil...bez obrazy ale jednak wolalem go w dlugich wlosach xp ...piosenka fajna jednak image kiepski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:39 pm
Vykk VioLLeta Ibris Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow? Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd ee THE DARKNESS stare po 1 nie jest ani fajne ani stare...no chyba ze starym jst cos sprzed ok poltora roku...ale to praktycznie tania podrobka starego stylu ktory nie jest juz do nasladowania bo nikt inny tak nie potrafi grac jak wtedy...ludzie sobie teraz powyrabiali style oparte na bazie tamtych ale nie sa tamtymi i w tym sek ze to jest po prostu lekko kiczowate...tak samo bylo z jakims zespolem ktory nie byl dosc popularny a do nowej plytki jako singiel wybral remake Queen'ow ktora nie to ze ma na celu parodiowac ale wrecz razi swoja aranzacja...bo nie jest ani fajna ani specjalnie nowa tylko skiczowana na potrzeby komercyjne... xp ...to tak jakos mi sie udzielilo jak zobaczylem the darkness xp stare ee ja ich poznalam nie teraz ale 3 lata temu czy 2 a nie wiem..ale spoko no eehz kazdy slucha podobnej muzy lub nie blaugh hmm...ale i tak Bauhaus`ow ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:41 pm
VioLLeta Vykk VioLLeta Ibris Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow? Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd ee THE DARKNESS stare po 1 nie jest ani fajne ani stare...no chyba ze starym jst cos sprzed ok poltora roku...ale to praktycznie tania podrobka starego stylu ktory nie jest juz do nasladowania bo nikt inny tak nie potrafi grac jak wtedy...ludzie sobie teraz powyrabiali style oparte na bazie tamtych ale nie sa tamtymi i w tym sek ze to jest po prostu lekko kiczowate...tak samo bylo z jakims zespolem ktory nie byl dosc popularny a do nowej plytki jako singiel wybral remake Queen'ow ktora nie to ze ma na celu parodiowac ale wrecz razi swoja aranzacja...bo nie jest ani fajna ani specjalnie nowa tylko skiczowana na potrzeby komercyjne... xp ...to tak jakos mi sie udzielilo jak zobaczylem the darkness xp stare ee ja ich poznalam nie teraz ale 3 lata temu czy 2 a nie wiem..ale spoko no eehz kazdy slucha podobnej muzy lub nie blaugh hmm...ale i tak Bauhaus`ow ^^no mowie jakies poltora roku moze 2 lata...w kazdym badz razie dla mnie tandeta xp anyway jesli chodzi o jakies remixy czy remake'i to powiem ze mi sie podoba to co snoopdog zrobil z dorszow xp [czyt. the doors]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:01 pm
pamietam teledyski twisted sisters xd boze jakie to smieszne bylonawe je kiedys mialem na dysku dopoki mi sie nie walnal...no ale te wstepy mnie zawsze rozwalaly xd xd xd ...a ci kolesie niech ktory pokazalby sie tak teraz na ulicy xd xd xd
skoro juz jestesmy przy kalsycznym, rodzaju grania dla owych gatunkow xp to moze nie taki dinozaur ale nie mniej graja wlasnie tak jak stary metal nakazuje a mowie o 3 inches of Blood a ich nowy singiel"Deadly sinners" jest super... w sumie nie do konca wiem dlaczego ale skojarzyl mi sie tu akurat In Flames...oni tez tak spiewaja...jednak wokal tam przechodzil rownie mocne zmiany co i samo granie a i tak graja super xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:45 pm
Vykk BTW...wlasnie widzialem na vive teledysk Mudvayne "happy?"boze ale zeby nie obrazac niczyich gudstow ani nie nic...wokalista sie zlekka spedalil...bez obrazy ale jednak wolalem go w dlugich wlosach xp ...piosenka fajna jednak image kiepski... tu Ci przyznaje racje wyglada strasznie lipnie a jeszcze niedawno ich najnowszy teledysk przed happy? w ktorym mozna bylo podziwiac go w dlugich klakach. Mowa tu oczywiscie o Determined.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:51 pm
Vykk VioLLeta Ibris Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow? Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd ee THE DARKNESS stare po 1 nie jest ani fajne ani stare...no chyba ze starym jst cos sprzed ok poltora roku...ale to praktycznie tania podrobka starego stylu ktory nie jest juz do nasladowania bo nikt inny tak nie potrafi grac jak wtedy...ludzie sobie teraz powyrabiali style oparte na bazie tamtych ale nie sa tamtymi i w tym sek ze to jest po prostu lekko kiczowate...tak samo bylo z jakims zespolem ktory nie byl dosc popularny a do nowej plytki jako singiel wybral remake Queen'ow ktora nie to ze ma na celu parodiowac ale wrecz razi swoja aranzacja...bo nie jest ani fajna ani specjalnie nowa tylko skiczowana na potrzeby komercyjne... xp ...to tak jakos mi sie udzielilo jak zobaczylem the darkness xp stare Nie zgodze sie z Toba, mi osobiscie The Darkness sie podoba maja podobny image do KISS wszystko takie tandetne (: i to jest w tym fajen wlasnie. Zreszta co masz przeciwko powrota do korzeni ? bo ja nic jesli oczywiscie sa to dobre powroty i zaczerpniecia a The Darkness jest wlasnie takim dobrym powrotem do starego Rocka. Oczywiscie z niewielkim przymruzeniem oka. Widac ze chlopaki czerpia z tamtego okresu to co najlepsze a jednoczesnie pokazuja tandete i kicz ktory byl wtedy na topie, bawiac sie troche wizerunkiem tamtych lat, co slychac w ich tekstach i muzyce (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:40 am
Ryhol Vykk VioLLeta Ibris Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow? Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd ee THE DARKNESS stare po 1 nie jest ani fajne ani stare...no chyba ze starym jst cos sprzed ok poltora roku...ale to praktycznie tania podrobka starego stylu ktory nie jest juz do nasladowania bo nikt inny tak nie potrafi grac jak wtedy...ludzie sobie teraz powyrabiali style oparte na bazie tamtych ale nie sa tamtymi i w tym sek ze to jest po prostu lekko kiczowate...tak samo bylo z jakims zespolem ktory nie byl dosc popularny a do nowej plytki jako singiel wybral remake Queen'ow ktora nie to ze ma na celu parodiowac ale wrecz razi swoja aranzacja...bo nie jest ani fajna ani specjalnie nowa tylko skiczowana na potrzeby komercyjne... xp ...to tak jakos mi sie udzielilo jak zobaczylem the darkness xp stare Ni zgodze sie z Toba, mi osobiscie The Darkness sie podoba maja podobny image do KISS wszystko takie tandetne (: i to jest w tym fajen wlasnie. Zreszta co masz przeciwko powrota do korzeni ? bo ja nic jesli oczywiscie sa to dobre powroty i zaczerpniecia a The Darkness jest wlasnie takim dobrym powrotem do starego Rocka. Oczywiscie z niewielkim przymruzeniem oka. Widac ze chlopaki czerpia z tamtego okresu to co najlepsze a jednoczesnie pokazuja tandete i kicz ktory byl wtedy na topie, bawiac sie troche wizerunkiem tamtych lat, co slychac w ich tekstach i muzyce (: Ooohohoho Ryholuch zgadza sie ze mna uhuhhu ^^ (dobrze ze nie wie kto ja blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:42 am
Vykk pamietam teledyski twisted sisters xd boze jakie to smieszne bylonawe je kiedys mialem na dysku dopoki mi sie nie walnal...no ale te wstepy mnie zawsze rozwalaly xd xd xd ...a ci kolesie niech ktory pokazalby sie tak teraz na ulicy xd xd xd skoro juz jestesmy przy kalsycznym, rodzaju grania dla owych gatunkow xp to moze nie taki dinozaur ale nie mniej graja wlasnie tak jak stary metal nakazuje a mowie o 3 inches of Blood a ich nowy singiel"Deadly sinners" jest super... w sumie nie do konca wiem dlaczego ale skojarzyl mi sie tu akurat In Flames...oni tez tak spiewaja...jednak wokal tam przechodzil rownie mocne zmiany co i samo granie a i tak graja super xd Na moje to byly wspaniale czasy^^ kolorowo wesolo i stary rock^^ xd aaajajajja... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:23 am
VioLLeta Vykk pamietam teledyski twisted sisters xd boze jakie to smieszne bylonawe je kiedys mialem na dysku dopoki mi sie nie walnal...no ale te wstepy mnie zawsze rozwalaly xd xd xd ...a ci kolesie niech ktory pokazalby sie tak teraz na ulicy xd xd xd skoro juz jestesmy przy kalsycznym, rodzaju grania dla owych gatunkow xp to moze nie taki dinozaur ale nie mniej graja wlasnie tak jak stary metal nakazuje a mowie o 3 inches of Blood a ich nowy singiel"Deadly sinners" jest super... w sumie nie do konca wiem dlaczego ale skojarzyl mi sie tu akurat In Flames...oni tez tak spiewaja...jednak wokal tam przechodzil rownie mocne zmiany co i samo granie a i tak graja super xd Na moje to byly wspaniale czasy^^ kolorowo wesolo i stary rock^^ xd aaajajajja... heart do Twisted sisters w sumie nic nie mam...bo to bylo ze smaczkeim...ale jednak the Darkness mnie nie przekonuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:59 am
VioLLeta Ooohohoho Ryholuch zgadza sie ze mna uhuhhu ^^ (dobrze ze nie wie kto ja blaugh ) Dobrze wiem kim jestes blaugh przeciez to z twoim Chlopem mam zdjecia Yaoi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|