Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 2:59 pm
Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 1:13 am
racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 5:35 am
Vykk racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp hmmm... to cos metafizycznego to oczywiscie milosc? 3nodding jak milosc to nie bez seksu, jak seks to nie bez milosci! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:06 am
Raticiel Vykk racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp hmmm... to cos metafizycznego to oczywiscie milosc? 3nodding jak milosc to nie bez seksu, jak seks to nie bez milosci! mrgreen rolleyes ...myslac jak szowinistyczna swinia to nie powinienem sie z tym zgodzic...ale myslac po swojemu to cos w tym jest xp ...ale ciiiiii... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:12 am
Raticiel Vykk racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp hmmm... to cos metafizycznego to oczywiscie milosc? 3nodding jak milosc to nie bez seksu, jak seks to nie bez milosci! mrgreen ja tam lubie sex bez miłości...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:37 am
Kukus Raticiel Vykk racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp hmmm... to cos metafizycznego to oczywiscie milosc? 3nodding jak milosc to nie bez seksu, jak seks to nie bez milosci! mrgreen ja tam lubie sex bez miłości... coosh... kazdy ma inne podejscie... stare kiedys moze zmienisz zdanie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:40 am
Raticiel Vykk racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp hmmm... to cos metafizycznego to oczywiscie milosc? 3nodding jak milosc to nie bez seksu, jak seks to nie bez milosci! mrgreen tylko seks, zednego zaangazowania, bo przez to sa same problemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:43 am
racqel Raticiel Vykk racqel Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz o kurde jaki gosciu ! xp hmmm... to cos metafizycznego to oczywiscie milosc? 3nodding jak milosc to nie bez seksu, jak seks to nie bez milosci! mrgreen tylko seks, zednego zaangazowania, bo przez to sa same problemy... Gdyby wszyscy tak mysleli, to gdzie wcieloby romantyzm - najpiekniejsza epoke naszych czasow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:45 am
]Goth bless[ Gdyby wszyscy tak mysleli, to gdzie wcieloby romantyzm - najpiekniejsza epoke naszych czasow? zgadzam sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:56 am
]Goth bless[ Gdyby wszyscy tak mysleli, to gdzie wcieloby romantyzm - najpiekniejsza epoke naszych czasow? poszedł by w cyce i nic wielkiego by sie nie stało........... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:11 am
opcy ]Goth bless[ Gdyby wszyscy tak mysleli, to gdzie wcieloby romantyzm - najpiekniejsza epoke naszych czasow? poszedł by w cyce i nic wielkiego by sie nie stało........... mrgreen xd a jednak przydaloby sie nam wiecej milosci... milosc nie wyklucza swobody w seksie... kazdy hipis to potwierdzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:52 am
Raticiel opcy ]Goth bless[ Gdyby wszyscy tak mysleli, to gdzie wcieloby romantyzm - najpiekniejsza epoke naszych czasow? poszedł by w cyce i nic wielkiego by sie nie stało........... mrgreen xd a jednak przydaloby sie nam wiecej milosci... milosc nie wyklucza swobody w seksie... kazdy hipis to potwierdzi mrgreen no dobra, dobra. nie badz taka madra. A Romantyzm to o kant d**y potluc, tylko nam kraj rozkradli przez Romantykow, zagubionych w swoich uczuciach i niezdolnych trzezwo myslec... Poza tym wiecie dlaczego jest tak malo romantykow? Bo skoro nie maja takiego pociagu do seksu, to maja bardzo male szanse na przekazanie puli genetycznej. A w ogole Romanyzm zapoczatkowal ruch gejowski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 8:02 am
racqel Raticiel opcy ]Goth bless[ Gdyby wszyscy tak mysleli, to gdzie wcieloby romantyzm - najpiekniejsza epoke naszych czasow? poszedł by w cyce i nic wielkiego by sie nie stało........... mrgreen xd a jednak przydaloby sie nam wiecej milosci... milosc nie wyklucza swobody w seksie... kazdy hipis to potwierdzi mrgreen no dobra, dobra. nie badz taka madra. A Romantyzm to o kant d**y potluc, tylko nam kraj rozkradli przez Romantykow, zagubionych w swoich uczuciach i niezdolnych trzezwo myslec... Poza tym wiecie dlaczego jest tak malo romantykow? Bo skoro nie maja takiego pociagu do seksu, to maja bardzo male szanse na przekazanie puli genetycznej. A w ogole Romanyzm zapoczatkowal ruch gejowski... geje i lesbijki to tacy sami ludzie jak inni, nasze predyspozycje seksualno/emocjonalne nie maja związku z genami, tylko z duszą, romantyzm był fajny, a kraj nam rozkradali juz wczesniej... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 8:05 am
Raticiel geje i lesbijki to tacy sami ludzie jak inni, nasze predyspozycje seksualno/emocjonalne nie maja związku z genami, tylko z duszą, romantyzm był fajny, a kraj nam rozkradali juz wczesniej... stare musze zastosować metode opcego %$&$#*@%$#&%$*^$#$&%*(&^%%#%*^% bez autocenzury by sie nie obeszło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 8:05 am
Raticiel geje i lesbijki to tacy sami ludzie jak inni, nasze predyspozycje seksualno/emocjonalne nie maja związku z genami, tylko z duszą, romantyzm był fajny, a kraj nam rozkradali juz wczesniej... stare bedą dymy....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|