|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:03 pm
Najwyrazniej nie tylko Jesus nawracal X_X choc podejrzewam, ze tak jak jemu - cos nie wyjdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:34 am
Ann_Miho A co dziewczyny sadzicie o metroseksualnych (dla kogos jakby niewiedzial to faceci, ktorzy dbaja o swoj wyglad czasem az z przesada) Ja powiem ze lubie ale bez przesady mam kumpla ktory odrazu leci do kosmetyczki aby mu podpilowala paznokietek jak mu sie zlamie, do tego ciagle gada ile, jak sie opalac w solarium czym sie smarowac itp sweatdrop juz ksiazke mozna byloby napisac. To jest ważne ale rzesada w druga strone troche odstrasza. Malo osob wypowiedzialo sie na zadane przeze mnie pytanie a szkoda bo chcialabym wiedziec co sadzicie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:32 am
imo, latanie do solarium, kosmetyczka, podklady i cala reszta... No coz, nie pasuje to do meskiego wizerunku ==' Wg mnie, porzadny mezczyzna powinien byc zadbany. To jest, musi miec obciete paznokcie, umyte wlosy, dobrze, zeby byl ogolony. Wiadomo, ze niekiedy ma sie rozne problemy np. z tradzikiem etc. ale od tego sa zele antybakteryjne, etc itd.
Chodzi o to, zeby chlopak byl zadbany. Ale nie "zrobiony", jak dziewczyna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:16 am
Ibris imo, latanie do solarium, kosmetyczka, podklady i cala reszta... No coz, nie pasuje to do meskiego wizerunku ==' Wg mnie, porzadny mezczyzna powinien byc zadbany. To jest, musi miec obciete paznokcie, umyte wlosy, dobrze, zeby byl ogolony. Wiadomo, ze niekiedy ma sie rozne problemy np. z tradzikiem etc. ale od tego sa zele antybakteryjne, etc itd. Chodzi o to, zeby chlopak byl zadbany. Ale nie "zrobiony", jak dziewczyna... ] wlanie 3nodding popieram. nie moze smierdziec( xp ), ale niech nie naklada na siebie tapety gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:04 am
Ann_Miho Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. informatykiem tez musi byc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:50 am
Kitty ShadowCat ja musze dorosnąć do chłopakdo miłości. jestem niedojżała, egocentryczna, niczego nie potrafie docenić. dobrze że ktoś mi powiedział prawde... przynajmniej nie będe miała odwagi już nikogo skrzywdzić... dzięki paru osobom,przede wszystkim: Lethiel i eMci, zrozumiałam że jestem samolubnym, niedojrzałym, zepsutym, zapatrzonym w siebie dzieciakiem. Dziękuje. Droga kitty-chan, ja cie nie znam dobrze, ale po co piszesz takie rzeczy? powinnas juz ukladac sobie w glowie plan zmiany wlasnej siebie na lepsze, takie teksty nie sa potrzebne. Ja zawsze gdy bardzo staram sie cos zrobic to pisze to sobie po japonsku na bialej jak snieg kartce czarnym tuszem i wieszam na scianie obok mojego biurka. Co dzien spogladajac na moje postanowienie, przypominam sobie o nim i pragne sie z niego wywiazywac caly czas, dopoki dopoty nie bedzie mi one potrzebne. W zyciu nalezy uwierzyc w siebie, czynic dobro i kochac innych. Przemysl to i zacznij dorastac, umyslem, czynami. Doroslym nazywac sie moze jedynie ta osoba, ktora nie mysli tylko o sobie ale takze o innych.Teraz spojrz na to, co wczesniej napisalas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:08 am
Ann_Miho Ann_Miho A co dziewczyny sadzicie o metroseksualnych (dla kogos jakby niewiedzial to faceci, ktorzy dbaja o swoj wyglad czasem az z przesada) Ja powiem ze lubie ale bez przesady mam kumpla ktory odrazu leci do kosmetyczki aby mu podpilowala paznokietek jak mu sie zlamie, do tego ciagle gada ile, jak sie opalac w solarium czym sie smarowac itp sweatdrop juz ksiazke mozna byloby napisac. To jest ważne ale rzesada w druga strone troche odstrasza. Malo osob wypowiedzialo sie na zadane przeze mnie pytanie a szkoda bo chcialabym wiedziec co sadzicie. sa smieszni znam dwoch takich maxymalnych ;] jeden jest tylko opakowaniem pystym niestety ;] drugi jest rpze slodziutki i to wszystko dodaje mu uroku ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:10 am
jak sie tak juz znacie na wszystkim to mam bardzo wielka prosbe i prosze o szybka odpowiedz
moja kumpela ma urodziny 17 heart i niemam pomyslu na prezent uwielbia ksiazki tylko juz nie ma co jej kupowac bo jakiego tytulu nie wymienie ona juz ma ;]
blagam pomocyyyyyyy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:55 am
Gosiak Ann_Miho Ann_Miho A co dziewczyny sadzicie o metroseksualnych (dla kogos jakby niewiedzial to faceci, ktorzy dbaja o swoj wyglad czasem az z przesada) Ja powiem ze lubie ale bez przesady mam kumpla ktory odrazu leci do kosmetyczki aby mu podpilowala paznokietek jak mu sie zlamie, do tego ciagle gada ile, jak sie opalac w solarium czym sie smarowac itp sweatdrop juz ksiazke mozna byloby napisac. To jest ważne ale rzesada w druga strone troche odstrasza. Malo osob wypowiedzialo sie na zadane przeze mnie pytanie a szkoda bo chcialabym wiedziec co sadzicie. sa smieszni znam dwoch takich maxymalnych ;] jeden jest tylko opakowaniem pystym niestety ;] drugi jest rpze slodziutki i to wszystko dodaje mu uroku ;] znam trzech... ogolnie nie mam nic przeciwko temu... Denerwuje mnie tylko to, ze jeden z nich jest zakochany w sobie i mysli, ze wszystkie dziewczyny w szkole na niego lecą i zakladaja jego fankluby! Do tego twierdzi, ze jest najlepszy i jest ziom nie do pobicia... głupi debil... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:21 am
sweet_chii Droga kitty-chan, ja cie nie znam dobrze, ale po co piszesz takie rzeczy? powinnas juz ukladac sobie w glowie plan zmiany wlasnej siebie na lepsze, takie teksty nie sa potrzebne. Ja zawsze gdy bardzo staram sie cos zrobic to pisze to sobie po japonsku na bialej jak snieg kartce czarnym tuszem i wieszam na scianie obok mojego biurka. Co dzien spogladajac na moje postanowienie, przypominam sobie o nim i pragne sie z niego wywiazywac caly czas, dopoki dopoty nie bedzie mi one potrzebne. W zyciu nalezy uwierzyc w siebie, czynic dobro i kochac innych. Przemysl to i zacznij dorastac, umyslem, czynami. Doroslym nazywac sie moze jedynie ta osoba, ktora nie mysli tylko o sobie ale takze o innych.Teraz spojrz na to, co wczesniej napisalas... aleś komunałem pojechała xp Quote: Doroslym nazywac sie moze jedynie ta osoba, ktora nie mysli tylko o sobie ale takze o innych. a tu to ewidentnie kłamiesz... ja dbam o innych [taka praca] a wcale nie uważam bym był dorosły... w zasadzie to jestem niby, bo 21 lat to już nie w kij dmuchał... ale mimo wszystko uważam sie za wielkie dmuchające sikoreczki dziecko redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|