|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2012 10:31 pm
Húúúú köszönöm smile És gratula mindenkinek
A következő téma legyeeeeen...... "Múzeumban jártam" smile
Voltál egy kiállításon, nagyon érdekes volt, extrém, különleges, nem megszokott, akkor jöhet a kép biggrin
Hajrá!! emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 6:34 am
én még nem töltöttem fel a múzeumos képeket sad sorry de ha ráérek akkor felrakom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 6:35 am
Obi Aoi Hú, nem könnyű dönteni.... rolleyes 3nodding Eredményhirdetés! 1. napsugar: Nagyon szép, tavaszias kép, tetszik, ahogy süt rájuk a nap és ahogy a háttérben is látszik a sok többi virág. 2. Hime_Yura és Yuki Naoto megosztva, egyformán tetszenek a maguk nemében. Himé-é egy nagyon szépen készített kép egy nagyon szép virágról. A színéről valamiért kicsit a lányok/nők "tavaszi virulása" jut eszembe. whee (Apropó tényleg, utólag is boldog nőnapot itt is minden nőnek 3nodding ) Yuki Naoto képe pedig nagyon édes és tetszik, hogy éppen az ébredésekor lett lefotózva heart Napsi, átveszed? smile és a 3. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 7:15 am
Nagyon szépen köszönöm a helyezést! Uh még jó, hogy kutakodtam kicsit és rátaláltam erre (eléggé silány a minősége sajnos) [X]Ez a kép az Ipolytarnóci Ősmaradványok múzeumában készült
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 9:50 am
Naomi Hayate Obi Aoi Hú, nem könnyű dönteni.... rolleyes 3nodding Eredményhirdetés! 1. napsugar: Nagyon szép, tavaszias kép, tetszik, ahogy süt rájuk a nap és ahogy a háttérben is látszik a sok többi virág. 2. Hime_Yura és Yuki Naoto megosztva, egyformán tetszenek a maguk nemében. Himé-é egy nagyon szépen készített kép egy nagyon szép virágról. A színéről valamiért kicsit a lányok/nők "tavaszi virulása" jut eszembe. whee (Apropó tényleg, utólag is boldog nőnapot itt is minden nőnek 3nodding ) Yuki Naoto képe pedig nagyon édes és tetszik, hogy éppen az ébredésekor lett lefotózva heart Napsi, átveszed? smile és a 3. ? Mint írtam megosztva 2 helyzettek, nem tudtam dönteni, melyik legyen 2., melyik 3. Más is csinált előttem ilyet egyébként 3nodding Na ez jó téma... smile Bár nem biztos, hogy van múzeumi fotóm... Majd megnézem. Edit: egy eszembe jutott. A kanadai Spadina múzeumban csináltam 1-2 fotót (Torontóban van ez, többféle helyiséggel, régies szoba, növényes szoba stb., lehet hogy azokból választok). Napsi, Yura: nagyon szívesen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 10:05 am
Azt hittem nem lesz gond ezzel a témával... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 10:58 am
napsugar Azt hittem nem lesz gond ezzel a témával... sweatdrop nincs gond! még csak hétfő van biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 11:15 am
Yuki Naoto napsugar Azt hittem nem lesz gond ezzel a témával... sweatdrop nincs gond! még csak hétfő van biggrin Csak az eddigi visszajelzések.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 2:56 pm
 Tessék ez Monacoban készült az aqvariumban!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 14, 2012 7:02 am
Yondaimomi  Tessék ez Monacoban készült az aqvariumban!!!!!! nem lehet a képet látni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2012 4:13 am
Túristvándi vízimalomnál készült a kép, amelynek a belsejében malomtörténeti kiállítás van, de szerintem a vízimalom része sokkal érdekesebb biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 7:46 am
Tudom, csak tegnap este annyira kijött rajtam a betegség, hogy alváson kívül nem sok dolog izgatott sweatdrop
Hát.... Kizárásos alapon gratulálok Yuki Naoto, te lettél az első, a második pedig Hime_Yura Gratula nektek, és tovább adom a stafétát smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 8:09 am
napsugar Tudom, csak tegnap este annyira kijött rajtam a betegség, hogy alváson kívül nem sok dolog izgatott sweatdrop Hát.... Kizárásos alapon gratulálok Yuki Naoto, te lettél az első, a második pedig Hime_Yura Gratula nektek, és tovább adom a stafétát smile Nyuuuh~ Jobbulást kívánok és nagyon szépen köszönöm a helyezést!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 11:42 am
napsugar Tudom, csak tegnap este annyira kijött rajtam a betegség, hogy alváson kívül nem sok dolog izgatott sweatdrop Hát.... Kizárásos alapon gratulálok Yuki Naoto, te lettél az első, a második pedig Hime_Yura Gratula nektek, és tovább adom a stafétát smile Jobbulást Napsi! Köszönöm a helyezést! :3 A kövi téma pedig legyen az ÁLLATKERT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|