Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 8:22 am
ooOAnnaOoo Hali!Bocsi hogy itt is megkérdezem.Hogyan tudom eladni azokat a cuccokat amiket a zOMG játékban kaptam?Mert ott árulják egy csomóan a marketplaceben! sad sad sad Sajnos nem lehet. Miután kijött a játék egy kis csúszással bevezeték a soulbound rendszert. Ez azt jelenti, hogy (kivéve a recept alapanyogakt, pl levél, anyagdarab, fluff) minden zomg-s tárgy (gyűrük power upok, orbok) hozzád vanak kötve, nem lehet őket eladni, ajándékozni. Amik kint vanak még ez a szabály elötről vannak. Amint egy olyan gyűrűt megveszel és használsz az hozzád kötődik, és nem fogod tudni eladni többé. Szóval legfeljebb receptekből készített tárgyakkal tudsz pénzt csinálni (bár gyakran az előállítási ár több mint a piaci :S)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 8:24 am
sgergely *köhécsel* Na mostmár valaki igazén segíthetne nekem is... sgergely Én viszont az omg widgetről szeretnék érdeklődni... (Gold Information bal alsó sarok download the omg widget...) Az mi? És honnan töltsem le? És mit tudok vele csinálni? És mi köze a Facebook-hoz? sweatdrop Fogalmam sincsen miről beszélszXD *utánéz* Hát abból ami oda van írva egy rakat szősz nem sok annyi nem derűl ki :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 8:33 am
óóó crying ...na mindegy.De azért köszi! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 4:45 am
A zOMG-ban hogy kell egymást gyógyítani?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:56 am
ooOAnnaOoo A zOMG-ban hogy kell egymást gyógyítani? vagy diagnost vagy bandage-t használsz..... de am zomg kérdéseknek van külön topik a fő részen lejebb a magyar klános
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 1:09 pm
Mindenkinek joga van új téma készítéséhez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 6:52 am
Ez hogy jön ide Lurzt??? eek Vagy kérdés akart lenni csak soha nem használsz írásjelet??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 7:39 am
Az kagyló az akváriumban dobott egy ilyen dobozt---->Ancient Chest Majd megöl a kíváncsiság, crying de elég jó pénzért el lehet adni marketplacen (úgy 8-10.000 gold), ezért nem nyitottam ki. De nem tudja valaki, hogy mi lehet benne egyáltalán??? Vagy nincs valami oldal ahol meg lehet nézni? Lehet hogy érdemesebb lenne kinyitni....Nem tudom mi legyen... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 8:31 am
Csokinyuszi Az kagyló az akváriumban dobott egy ilyen dobozt---->Ancient Chest Majd megöl a kíváncsiság, crying de elég jó pénzért el lehet adni marketplacen (úgy 8-10.000 gold), ezért nem nyitottam ki. De nem tudja valaki, hogy mi lehet benne egyáltalán??? Vagy nincs valami oldal ahol meg lehet nézni? Lehet hogy érdemesebb lenne kinyitni....Nem tudom mi legyen... confused a tekte.org-on mindent megtalálsz... énis mindig ott nézelődök smile a fejlődőktől kezdve a különleges tárgyak (mint pl a fagyi most) tartalmáig a meglepi dobozok tárgyait is megtalálod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 11:20 am
Elnézést nem tudja valaki hogy hol van a flash tanító forum?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 01, 2009 7:08 am
Főoldal legalján. Jelenleg az utolsó előtti topik, de inkább belinkelem neked. link
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 6:38 am
Nnna, végre megcsináltam a profilomat is olyanra, ami tetszik és playlistet is kreáltam hozzá. blaugh Csak az a gond, hogy nem tudom, classic profilban lehet-e rakni médailejátszót. Nárcisz azt tanácsolta nekem régen, hogy az edit nézetbe menjek bele és ott keressem. Csakhogy itt (classic profil) nem találom crying Szval most nem lehet akkor? crying Köszi a választ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 11:25 am
sziasztok! trade-eltek nekem valamit de előbb csak rákattintottam a kis buborékban, de nem néztem meg hogy mi az és most nem találom a trade részleget! Help! hol van?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 06, 2009 2:55 am