|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 2:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 3:03 am
Goku_Z-kyuketsuki majo_princesita buuuuuu saqnlo *le tira el machete* aprende a afinar comentario a pie de pagina: nada personal pero tenia ganas dde tirarle el machete a alguien y critikr su entonacion y justo aparesiste vos a mi me aventaron una bota xd pero yo conte un chiste malo xd stressed jejeje bue tiene mas justificacion le partye el microfono por la cabeza, sigo violenta sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WinterPet ColdBlood Vice Captain
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 9:17 am
nyam~~
~_~... *camina medio somnolienta.* me duele mi espalda ;_; *se deja caer en la alfombra.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
WinterPet ColdBlood Vice Captain
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 1:53 pm
ejem ejem*aclar a la voz ys epone a cantar*
I feel pretty Oh so pretty I feel pretty and witty and gay And I pity Any girl who isn't me today I feel charming Oh so charming It's alarming how charming I feel And so pretty That I hardly can believe I'm real See the pretty girl in that mirror there? Who can that attractive girl be? Such a pretty face Such a pretty dress Such a pretty smile Such a pretty me! I feel stunning And entrancing Feel like running And dancing for joy For I'm loved By a pretty wonderful boy
I feel pretty Oh so pretty That the city should give me its key A committee Should be organized to honour me I feel dizzy I feel sunny I feel fizzy and funny and fine And so pretty Miss America can just resign See the pretty girl in that mirror there (What mirror, where?) Who can that attractive girl be? (Which, what, where, whom?) Such a pretty face Such a pretty dress Such a pretty smile Such a pretty me! MARIA & GIRLS I feel stunning And entrancing Feel like running and dancing for joy For I'm loved By a pretty wonderful boy
que varonil me vi cantando esa cancion pirate
|
 |
 |
|
|
Abarai Renji Meyrink Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 2:30 pm
lo nuevo es que la moda hoy es cantar donde caiga! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 3:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 4:02 pm
Asi parece. Ya van dos topics que veo que cantan. ja ja ja ja ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 4:02 pm
Chicachun lo nuevo es que la moda hoy es cantar donde caiga! 
eso lo ocacione yo! mi alma de musical inundo tbsa 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 4:03 pm
Chicachun page 2222 get! scream 
ja ja ja ja ja ja ja ja ja no puedo dejar de reirme de eso señorita. fue grandioso.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 4:18 pm
lastima k odie cantar prefiero otro tipo de actividades mas interesantes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 5:52 pm
Vors Schlechter Chicachun lo nuevo es que la moda hoy es cantar donde caiga! 
eso lo ocacione yo! mi alma de musical inundo tbsa  *lo patea* inche fan de high school mamada scream *lo patea otra vez* detesto lso musicales *patea el tema* scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|