|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 12:45 am
ynstrukcję pralki / fullmetal alchemist vol. 15
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 1:08 pm
"Mysl starozytna" G. Reale pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 2:27 pm
I jak? Podobało się? Na merlinie są dwie różne recenzje. Z tego co wyczytałem w opisie zapowiada się interesująco. Zastanawiam się, czy nie kupić (nie wiem czy zdążę przed wyczerpaniem zapasów, ale pozostaje jeszcze allegro). smile Zaczynam w końcu "Lux perpetua" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 12:14 am
ichabot I jak? Podobało się? Na merlinie są dwie różne recenzje. Z tego co wyczytałem w opisie zapowiada się interesująco. Zastanawiam się, czy nie kupić (nie wiem czy zdążę przed wyczerpaniem zapasów, ale pozostaje jeszcze allegro). smile ja gorąco polecam, ta książka jest niesamowita!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 2:47 am
To pewnie kupię, nie wiem jeszcze kiedy, ale postaram się ją zdobyć biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 3:03 am
ichabot To pewnie kupię, nie wiem jeszcze kiedy, ale postaram się ją zdobyć biggrin whee to była pierwsza książka którą kupiłam za pierwszą wypłatę w życiu 3nodding dalej ją mam i dalej czytam. te opowiadania to majstersztyk, szczególnie jeśli mieszkasz we Wrocławiu. (nie mieszkasz, wiem ^^ ja mieszkam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 3:07 am
ZebraDeath ichabot To pewnie kupię, nie wiem jeszcze kiedy, ale postaram się ją zdobyć biggrin whee to była pierwsza książka którą kupiłam za pierwszą wypłatę w życiu 3nodding dalej ją mam i dalej czytam. te opowiadania to majstersztyk, szczególnie jeśli mieszkasz we Wrocławiu. (nie mieszkasz, wiem ^^ ja mieszkam) Tak właśnie sobie pomyślałem, że to pewnie był jeden z powodów, dla których zainteresowałaś się tymi opowiadaniami. Wiele rzeczy z miasta jesteś w stanie rozpoznać w książce? Ja akurat też teraz czytam trochę o Wrocławiu (patrz: Trylogia Husycka ) ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 2:11 am
Tatiana i Aleksander, Paulla Simons - dobra ksiazka na letnie wieczory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 2:16 am
ichabot ZebraDeath ichabot To pewnie kupię, nie wiem jeszcze kiedy, ale postaram się ją zdobyć biggrin whee to była pierwsza książka którą kupiłam za pierwszą wypłatę w życiu 3nodding dalej ją mam i dalej czytam. te opowiadania to majstersztyk, szczególnie jeśli mieszkasz we Wrocławiu. (nie mieszkasz, wiem ^^ ja mieszkam) Tak właśnie sobie pomyślałem, że to pewnie był jeden z powodów, dla których zainteresowałaś się tymi opowiadaniami. Wiele rzeczy z miasta jesteś w stanie rozpoznać w książce? Ja akurat też teraz czytam trochę o Wrocławiu (patrz: Trylogia Husycka ) ;P łoch, od cholerki i ciutkę. aaa trylogia husycka też mniamuśna (i polecam Breslau Forever 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|