|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:00 am
Baliaur odn pozerstwa powiem tyle.. komercyjna sztuka tez potrafi byc fajna... ja slucham zarowno metalu ale potrafie posluchac savage garten.. czy muse czy red hotow.... a co do Race Agains The Maschine to twierdze ze im sie udalo zrobic to czego nie udalo sie dokonac LP wymieszac ciezka muze z rape/hip-hopem (nie znam sie xp )... nie nawidze szczeze mowiac muzy w takich klimatach ale Race'ow bardzo chetnie slucham xd whee a zeby bylo juz tak skrajnie komercyjnie to tez lubie czasem Pink whee i np Bjork xp bo jest muzyka ktora wykracza poza granice swojego gatunku... aaaaaaaaaaaaaa kobieto co ty mowisz jakich Race'ow gonk aaaaaaaaaaaaaaaaa ten zespol sie nazywa Rage Against The Machine i to nie sa zadne ciezkie rytmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:02 am
Ryhol Baliaur odn pozerstwa powiem tyle.. komercyjna sztuka tez potrafi byc fajna... ja slucham zarowno metalu ale potrafie posluchac savage garten.. czy muse czy red hotow.... a co do Race Agains The Maschine to twierdze ze im sie udalo zrobic to czego nie udalo sie dokonac LP wymieszac ciezka muze z rape/hip-hopem (nie znam sie xp )... nie nawidze szczeze mowiac muzy w takich klimatach ale Race'ow bardzo chetnie slucham xd whee a zeby bylo juz tak skrajnie komercyjnie to tez lubie czasem Pink whee i np Bjork xp bo jest muzyka ktora wykracza poza granice swojego gatunku... aaaaaaaaaaaaaa kobieto co ty mowisz jakich Race'ow gonk aaaaaaaaaaaaaaaaa ten zespol sie nazywa Rage Against The Machine i to nie sa zadne ciezkie rytmy. Ja sie tam nie znam, slyszalem Rage'ow pare razy.. ale nie podobaja mi sie ani troche stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:02 am
ja do RATM mam sentyment...... jeszcze na poczatku licka sie kasetki przegrywalo........ to byly czasy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:05 am
RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:16 am
Ryhol RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu. Audio Slave jest coll srki za literowke.. tylko nie bij gonk bo ja zawsze sie zastanawiam c czy g sweatdrop stressed sweatdrop baka baliaur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:11 am
Ryhol RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu. eek ******** juz ze bedzie kolejny zespolik do dolaczenia na stale do moich ulubionych ...no ale po 1 polytce rozpad skladu nie wrozy najlepiej... xp ....BTW slyszeliscie ze gitarzysta American Head Charge przedawkowal porchy z alkoholem i poszedl z tego swiata :/....ale jao hold AHC gra razem z ulubionym zespolem zmarlego...Mudvyane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:31 am
Vykk Ryhol RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu. eek ******** juz ze bedzie kolejny zespolik do dolaczenia na stale do moich ulubionych ...no ale po 1 polytce rozpad skladu nie wrozy najlepiej... xp ....BTW slyszeliscie ze gitarzysta American Head Charge przedawkowal porchy z alkoholem i poszedl z tego swiata :/....ale jao hold AHC gra razem z ulubionym zespolem zmarlego...Mudvyane... po jednej plytce?!?!! no bez przesady plyt bylo 4........ no i nie byl to nagly rozpad...... dawno powiedziane bylo ze plyta Renegades bedzie plyta pozegnalna....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:57 am
opcy Vykk Ryhol RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu. eek ******** juz ze bedzie kolejny zespolik do dolaczenia na stale do moich ulubionych ...no ale po 1 polytce rozpad skladu nie wrozy najlepiej... xp ....BTW slyszeliscie ze gitarzysta American Head Charge przedawkowal porchy z alkoholem i poszedl z tego swiata :/....ale jao hold AHC gra razem z ulubionym zespolem zmarlego...Mudvyane... po jednej plytce?!?!! no bez przesady plyt bylo 4........ no i nie byl to nagly rozpad...... dawno powiedziane bylo ze plyta Renegades bedzie plyta pozegnalna.... mowilem o audioslave stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:33 pm
Muzykaaaa aah ta muzyka ^^ Hmm...no teraz akurat ogladam AFI - Third Season (mam manie na sciaganie teledyskow...) Lubie...duzo lubie ale jakby w skrocie bylo napisac to: Gothic, Punk, Rock (old rock the best!!), Classic, Metal (zalezy...). No ale fakt mam swe ulubione zespoly chociaz lista jest strasznie dluga zapodam kilka: Bauhaus, Diva Destruction, Inkubus Sukkubus, Malice Mizer, Vangelis, Afi, Anti-flag, Sex Pistols, Opeth, The Cure....eeh no i wiele wiele innych...duzo i dlugo by wymieniac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:42 pm
VioLLeta Muzykaaaa aah ta muzyka ^^ Hmm...no teraz akurat ogladam AFI - Third Season (mam manie na sciaganie teledyskow...) Lubie...duzo lubie ale jakby w skrocie bylo napisac to: Gothic, Punk, Rock (old rock the best!!), Classic, Metal (zalezy...). No ale fakt mam swe ulubione zespoly chociaz lista jest strasznie dluga zapodam kilka: Bauhaus, Diva Destruction, Inkubus Sukkubus, Malice Mizer, Vangelis, Afi, Anti-flag, Sex Pistols, Opeth, The Cure....eeh no i wiele wiele innych...duzo i dlugo by wymieniac xp Hmm.. Malice Mizer! Yeah, do tego Opethcik! whee 4laugh A to wszystko polane sosikiem Cralde Of Filth, Dimmu Borgir, Tristanii i Nightwisha 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:11 pm
]Goth bless[ VioLLeta Muzykaaaa aah ta muzyka ^^ Hmm...no teraz akurat ogladam AFI - Third Season (mam manie na sciaganie teledyskow...) Lubie...duzo lubie ale jakby w skrocie bylo napisac to: Gothic, Punk, Rock (old rock the best!!), Classic, Metal (zalezy...). No ale fakt mam swe ulubione zespoly chociaz lista jest strasznie dluga zapodam kilka: Bauhaus, Diva Destruction, Inkubus Sukkubus, Malice Mizer, Vangelis, Afi, Anti-flag, Sex Pistols, Opeth, The Cure....eeh no i wiele wiele innych...duzo i dlugo by wymieniac xp Hmm.. Malice Mizer! Yeah, do tego Opethcik! whee 4laugh A to wszystko polane sosikiem Cralde Of Filth, Dimmu Borgir, Tristanii i Nightwisha 3nodding heart Cradle of filth? eeh kiedys ich sluchalam =] ale przeszlam na lagodna muzyczke chociaz poslucham i potancze czasem ostrzej blaugh uhuhuhu...ale jak uslyszysz pioseneczki Inkubus Sukkubusa to Cie do tancza porywa... no mnie tak sweatdrop no coz blaugh ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:20 pm
Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:33 pm
Ibris Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow? Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:39 pm
Powiem szczerze, ze znam z tego tylko 1/4 zaledwie xd Ja od dziecinstwa [dzieki mojemu ojcu heart ] zglebiam tajniki muzyki Pink Floyd, Genesis, AC/DC, Deep Purple, Asia, Kansas i pochodne. Do tego wiele luznych kawalkow np. Slade, T-Rex etc. Szczegolnym uwielbieniem darze progressive rock...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:46 pm
Ibris Powiem szczerze, ze znam z tego tylko 1/4 zaledwie xd Ja od dziecinstwa [dzieki mojemu ojcu heart ] zglebiam tajniki muzyki Pink Floyd, Genesis, AC/DC, Deep Purple, Asia, Kansas i pochodne. Do tego wiele luznych kawalkow np. Slade, T-Rex etc. Szczegolnym uwielbieniem darze progressive rock... Cioooooooo? TO ale juz!!! Do sciagania!!! xd blaugh Nadrabiaj Straty ^^ a to co tam ty napisalesz to jeszcze znam...moze cos mi zaproponujesz? moze cos czego nie znam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|