Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ryhol

PostPosted: Mon May 09, 2005 8:00 am

Baliaur
odn pozerstwa powiem tyle.. komercyjna sztuka tez potrafi byc fajna... ja slucham zarowno metalu ale potrafie posluchac savage garten.. czy muse czy red hotow....
a co do Race Agains The Maschine to twierdze ze im sie udalo zrobic to czego nie udalo sie dokonac LP wymieszac ciezka muze z rape/hip-hopem (nie znam sie xp )... nie nawidze szczeze mowiac muzy w takich klimatach ale Race'ow bardzo chetnie slucham xd whee a zeby bylo juz tak skrajnie komercyjnie to tez lubie czasem Pink whee i np Bjork xp

bo jest muzyka ktora wykracza poza granice swojego gatunku...

aaaaaaaaaaaaaa kobieto co ty mowisz jakich Race'ow gonk aaaaaaaaaaaaaaaaa ten zespol sie nazywa Rage Against The Machine i to nie sa zadne ciezkie rytmy.
PostPosted: Mon May 09, 2005 8:02 am

Ryhol
Baliaur
odn pozerstwa powiem tyle.. komercyjna sztuka tez potrafi byc fajna... ja slucham zarowno metalu ale potrafie posluchac savage garten.. czy muse czy red hotow....
a co do Race Agains The Maschine to twierdze ze im sie udalo zrobic to czego nie udalo sie dokonac LP wymieszac ciezka muze z rape/hip-hopem (nie znam sie xp )... nie nawidze szczeze mowiac muzy w takich klimatach ale Race'ow bardzo chetnie slucham xd whee a zeby bylo juz tak skrajnie komercyjnie to tez lubie czasem Pink whee i np Bjork xp

bo jest muzyka ktora wykracza poza granice swojego gatunku...

aaaaaaaaaaaaaa kobieto co ty mowisz jakich Race'ow gonk aaaaaaaaaaaaaaaaa ten zespol sie nazywa Rage Against The Machine i to nie sa zadne ciezkie rytmy.

Ja sie tam nie znam, slyszalem Rage'ow pare razy.. ale nie podobaja mi sie ani troche stressed xp

Kagenoyami

opcy

PostPosted: Mon May 09, 2005 8:02 am

ja do RATM mam sentyment......
jeszcze na poczatku licka sie kasetki przegrywalo........
to byly czasy......
PostPosted: Mon May 09, 2005 8:05 am

RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu.

Ryhol

Baliaur

PostPosted: Mon May 09, 2005 8:16 am

Ryhol
RATM to cudny zespol, jeden z moich najulubienszych, no ale teraz zostalo mi tylko AudioSlave juz szkoda ze Zack postanowil odejsc z zespolu.
Audio Slave jest coll srki za literowke.. tylko nie bij gonk

bo ja zawsze sie zastanawiam c czy g sweatdrop stressed sweatdrop baka baliaur
PostPosted: Mon May 09, 2005 9:11 am

Ryhol
eek ******** juz ze bedzie kolejny zespolik do dolaczenia na stale do moich ulubionych ...no ale po 1 polytce rozpad skladu nie wrozy najlepiej... xp ....BTW slyszeliscie ze gitarzysta American Head Charge przedawkowal porchy z alkoholem i poszedl z tego swiata :/....ale jao hold AHC gra razem z ulubionym zespolem zmarlego...Mudvyane...

Vykk

opcy

PostPosted: Mon May 09, 2005 9:31 am

Vykk
Ryhol
eek ******** juz ze bedzie kolejny zespolik do dolaczenia na stale do moich ulubionych ...no ale po 1 polytce rozpad skladu nie wrozy najlepiej... xp ....BTW slyszeliscie ze gitarzysta American Head Charge przedawkowal porchy z alkoholem i poszedl z tego swiata :/....ale jao hold AHC gra razem z ulubionym zespolem zmarlego...Mudvyane...
po jednej plytce?!?!!
no bez przesady plyt bylo 4........
no i nie byl to nagly rozpad......
dawno powiedziane bylo ze plyta Renegades bedzie plyta pozegnalna....
PostPosted: Mon May 09, 2005 9:57 am

opcy
Vykk
Ryhol
po jednej plytce?!?!!
no bez przesady plyt bylo 4........
no i nie byl to nagly rozpad......
dawno powiedziane bylo ze plyta Renegades bedzie plyta pozegnalna....
mowilem o audioslave stare

Vykk

yehl_girl

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:33 pm

Muzykaaaa aah ta muzyka ^^
Hmm...no teraz akurat ogladam AFI - Third Season (mam manie na sciaganie teledyskow...) Lubie...duzo lubie ale jakby w skrocie bylo napisac to: Gothic, Punk, Rock (old rock the best!!), Classic, Metal (zalezy...). No ale fakt mam swe ulubione zespoly chociaz lista jest strasznie dluga zapodam kilka: Bauhaus, Diva Destruction, Inkubus Sukkubus, Malice Mizer, Vangelis, Afi, Anti-flag, Sex Pistols, Opeth, The Cure....eeh no i wiele wiele innych...duzo i dlugo by wymieniac xp
PostPosted: Mon May 09, 2005 12:42 pm

VioLLeta
Hmm...no teraz akurat ogladam AFI - Third Season (mam manie na sciaganie teledyskow...) Lubie...duzo lubie ale jakby w skrocie bylo napisac to: Gothic, Punk, Rock (old rock the best!!), Classic, Metal (zalezy...). No ale fakt mam swe ulubione zespoly chociaz lista jest strasznie dluga zapodam kilka: Bauhaus, Diva Destruction, Inkubus Sukkubus, Malice Mizer, Vangelis, Afi, Anti-flag, Sex Pistols, Opeth, The Cure....eeh no i wiele wiele innych...duzo i dlugo by wymieniac xp

Hmm.. Malice Mizer! Yeah, do tego Opethcik! whee 4laugh A to wszystko polane sosikiem Cralde Of Filth, Dimmu Borgir, Tristanii i Nightwisha 3nodding heart

Kagenoyami

yehl_girl

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:11 pm

]Goth bless[
VioLLeta

Hmm.. Malice Mizer! Yeah, do tego Opethcik! whee 4laugh A to wszystko polane sosikiem Cralde Of Filth, Dimmu Borgir, Tristanii i Nightwisha 3nodding heart

Cradle of filth? eeh kiedys ich sluchalam =] ale przeszlam na lagodna muzyczke chociaz poslucham i potancze czasem ostrzej blaugh uhuhuhu...ale jak uslyszysz pioseneczki Inkubus Sukkubusa to Cie do tancza porywa... no mnie tak sweatdrop no coz blaugh ..
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:20 pm

Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow?

Gailenquen

yehl_girl

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:33 pm

Ibris
Mnie tam bardziej ciekawi, co masz na mysli, mowiac "old rock is best" XDDD Czyzby fanka dinozaurow?

Hmm........... ^^ to co stare zawsze najlepsze pamietaj xd
No ja od dosc na moje nie dawna zaczelam wglebiac wiedze w tym kierunku a mam na mysli okolo 6 miechow? Na moje krotko i za pozno ale kiedys trzeba xp Co mam na mysli... Kiss, Scorpions, Twisted Sisters, Sisters of Mercy, The Darnkness, The Clash (lamany rock/punk), Bauhaus (lamany rock/gothic), Billy Idol, INXS, Duran Duran, Enigma, Rush, Neil Young (to bardziej country ale polecam^^ sliczne ballady a jego glosssik xd ) i wiele innych...ale tez i wiele nieznam crying ale moze mnie ktos pokieruje?! xd
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:39 pm

Powiem szczerze, ze znam z tego tylko 1/4 zaledwie xd Ja od dziecinstwa [dzieki mojemu ojcu heart ] zglebiam tajniki muzyki Pink Floyd, Genesis, AC/DC, Deep Purple, Asia, Kansas i pochodne. Do tego wiele luznych kawalkow np. Slade, T-Rex etc. Szczegolnym uwielbieniem darze progressive rock...

Gailenquen

yehl_girl

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:46 pm

Ibris
Powiem szczerze, ze znam z tego tylko 1/4 zaledwie xd Ja od dziecinstwa [dzieki mojemu ojcu heart ] zglebiam tajniki muzyki Pink Floyd, Genesis, AC/DC, Deep Purple, Asia, Kansas i pochodne. Do tego wiele luznych kawalkow np. Slade, T-Rex etc. Szczegolnym uwielbieniem darze progressive rock...

Cioooooooo? TO ale juz!!! Do sciagania!!! xd blaugh Nadrabiaj Straty ^^ a to co tam ty napisalesz to jeszcze znam...moze cos mi zaproponujesz? moze cos czego nie znam? xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games