Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 4:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:42 am
ninja *wyciaga 3 flachy smirnoffa i podaje do Goth bless'a i ConCorda * wasze zdrowie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:29 pm
nie wiem czemu ale zdaje mi sie ze w obecnej chwili ten topic nie tyle egzystuje a wegetuje...czy jest ktos kto bedzie mu w stanie nadac wyrazniejsza barwe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:42 pm
Vykk nie wiem czemu ale zdaje mi sie ze w obecnej chwili ten topic nie tyle egzystuje a wegetuje...czy jest ktos kto bedzie mu w stanie nadac wyrazniejsza barwe?? niech jakas dziewczyna pokaze cycki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:43 pm
opcy Vykk nie wiem czemu ale zdaje mi sie ze w obecnej chwili ten topic nie tyle egzystuje a wegetuje...czy jest ktos kto bedzie mu w stanie nadac wyrazniejsza barwe?? niech jakas dziewczyna pokaze cycki 3nodding Piersi,Opcy... albo biust 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:46 pm
Ibris opcy Vykk nie wiem czemu ale zdaje mi sie ze w obecnej chwili ten topic nie tyle egzystuje a wegetuje...czy jest ktos kto bedzie mu w stanie nadac wyrazniejsza barwe?? niech jakas dziewczyna pokaze cycki 3nodding Piersi,Opcy... albo biust 3nodding tez moze pokazac! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 1:29 pm
Ibris opcy Vykk nie wiem czemu ale zdaje mi sie ze w obecnej chwili ten topic nie tyle egzystuje a wegetuje...czy jest ktos kto bedzie mu w stanie nadac wyrazniejsza barwe?? niech jakas dziewczyna pokaze cycki 3nodding Piersi,Opcy... albo biust 3nodding cycków chcemy, nie wykładów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 2:13 pm
moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:25 pm
porozmawiajmy o kobietach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 5:32 am
Kukus porozmawiajmy o kobietach Kobiety sa dziurawe..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 5:45 am
]Goth bless[ Kukus porozmawiajmy o kobietach Kobiety sa dziurawe.. poruchałbym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 7:37 am
Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz #%%#%&&*&^$&% niech zyje aotocenzura............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 9:56 am
Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz Napisz o tym wiersz Mickiewicz tesh tam zaczynał blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 1:43 pm
Christoff_Gangrell Vykk moze bedzie glupie to co powiem...ale ja wolalbym poza ciupcianiem dupami cycuszkami cipe*$#@mi[wczyscy wiedza o co mi chodzi...] cos wiecej...cos metafizycznego...i nie mowie tutaj o orgazmie akurat razz Napisz o tym wiersz Mickiewicz tesh tam zaczynał blaugh raz napisalem razz ....z reszta ten wiersz o ktorym mowisz znam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|