|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:32 pm
~~lena-undesaid~~ edit: pogadaj o tym z Kage, on lubi takie tematy xd z kim lubi z tym lubi blaugh N/O kage... lubie go ale ma do mnie uprzedzenia sweatdrop xp ale mimo wszystko spoko chlopak tylko tyle zeby nie gadac zbyt duzo na temat Ibris xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:09 pm
Driadaa Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd dla mnie miłość jest poswieceniem, oddaniem duszy i umysłu, jednakże prawdziwą spotkać jest bardzo ale to bardzo trudne. słowo kocham juz jest tak oklepane, że nie bedę poswiecac sie by cokolwiek napisać, i tego tak naprawdę nie da sie opisać, mam jednak nadzieje, że słowo to bedzie wypowiedziane i okazane w ten sposob ze nie bede musiała usłyszec pustego w naszych czasach kocham...
Kiedy mnie już zabraknie Kiedy mnie już nie będzie Daj jej to co cudowne Daj jej to co przepiękne Daj jej ciepło i radość Daj jej miłość i czułość
Daj jej ramię bezpieczne By ukoić w śnie miękko By poczuła się mała By uniosła się lekko
Bądź dobry
Bo w chwili Gdy swe zmienisz oblicze Gdy się wściekniesz Gdy rykniesz Gdy dłoń swoją podniesiesz
Ona zniknie
I w pościel oczy swoje chowając Płacząc , do mnie przyjdzie To mnie wspominając O tobie zapomni
Ty przeminiesz...
(to nie moje ale jakze pasuje....)
sliczne. po prostu sliczne i oddaje wszystko co mysle !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:14 am
Driadaa Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd dla mnie miłość jest poswieceniem, oddaniem duszy i umysłu, jednakże prawdziwą spotkać jest bardzo ale to bardzo trudne. słowo kocham juz jest tak oklepane, że nie bedę poswiecac sie by cokolwiek napisać, i tego tak naprawdę nie da sie opisać, mam jednak nadzieje, że słowo to bedzie wypowiedziane i okazane w ten sposob ze nie bede musiała usłyszec pustego w naszych czasach kocham...
Kiedy mnie już zabraknie Kiedy mnie już nie będzie Daj jej to co cudowne Daj jej to co przepiękne Daj jej ciepło i radość Daj jej miłość i czułość
Daj jej ramię bezpieczne By ukoić w śnie miękko By poczuła się mała By uniosła się lekko
Bądź dobry
Bo w chwili Gdy swe zmienisz oblicze Gdy się wściekniesz Gdy rykniesz Gdy dłoń swoją podniesiesz
Ona zniknie
I w pościel oczy swoje chowając Płacząc , do mnie przyjdzie To mnie wspominając O tobie zapomni
Ty przeminiesz...
(to nie moje ale jakze pasuje....)
CZyjego autorstwa jest ten wierszyk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:06 am
Ja tam nie wiem czy to zauroczenie czy co, ale do romantyzmu to ma daleko blaugh Podsumowujac: Za bardzo dziecinne i niedojrzale, zeby wywolac ciarki na moich plecach 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:09 am
]Goth bless[ Ja tam nie wiem czy to zauroczenie czy co, ale do romantyzmu to ma daleko blaugh Podsumowujac: Za bardzo dziecinne i niedojrzale, zeby wywolac ciarki na moich plecach 3nodding heart Mam podobne zdanie na powyższy temat. Amen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:11 am
novelin ]Goth bless[ Ja tam nie wiem czy to zauroczenie czy co, ale do romantyzmu to ma daleko blaugh Podsumowujac: Za bardzo dziecinne i niedojrzale, zeby wywolac ciarki na moich plecach 3nodding heart Mam podobne zdanie na powyższy temat. Amen. Ejmen, siostro 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:18 am
Hmh, wydaje mi sie, ze gdzies widzialam poradniki z Klubu Samotnych Serc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:33 am
Vykk ~~lena-undesaid~~ edit: pogadaj o tym z Kage, on lubi takie tematy xd z kim lubi z tym lubi blaugh N/O kage... lubie go ale ma do mnie uprzedzenia sweatdrop xp ale mimo wszystko spoko chlopak tylko tyle zeby nie gadac zbyt duzo na temat Ibris xp whee blaugh Dzieki za mile slowa, a uprzedzen nie mam, po prostu staram sie byc ostrozny, a ze to moja mala obsesja, to mozesz to tak odbierac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:44 am
]Goth bless[ Vykk ~~lena-undesaid~~ edit: pogadaj o tym z Kage, on lubi takie tematy xd z kim lubi z tym lubi blaugh N/O kage... lubie go ale ma do mnie uprzedzenia sweatdrop xp ale mimo wszystko spoko chlopak tylko tyle zeby nie gadac zbyt duzo na temat Ibris xp whee blaugh Dzieki za mile slowa, a uprzedzen nie mam, po prostu staram sie byc ostrozny, a ze to moja mala obsesja, to mozesz to tak odbierac.. no fakt xp sweatdrop blaugh ... ale to tak tylko troszke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:30 am
We wszystkich mowach i w języku duszy Nad wszystkie są dwa słowa, Jak w kroplach rosy po suszy, W nich skarb żywota się chowa. Jak dwie perełki w oceanie życia, Jak dwie gwiazdeczki na niebie, Świecą nam do powicia Dwa słowa - kocham ciebie. [J.I. Kraszewski]
heart miłość heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|