|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 1:42 pm
jak juz jest tego rodzaju topik nic nie zostaje jak troche posepic na moich hojnych i wspanialomyslnych wspolguildowiczachXD
a wiec apeluje do tych komu zawieruszylo sie pare groszy, czy ma itemki ktorych nie potrzebuje... donate me please 3nodding
ps: zbieram na to nizej, czyli summoning tome^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 2:45 pm
ja powiem tak. nie pracuję ostatnio, mam uka na utrzymaniu, ale dam Ci te moje ostatnie 5k. z pożytkiem dla ludu, obyś się dobrze bawiła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 3:23 pm
wielkie podziekowania dla niccolo
hihi jeden item do przodu whee
teraz kolej na nastepne, jak ktos ma zbedny pieniadz w swojej sakiewce prosze slac ja sie nie obraze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 15, 2010 6:10 pm
I ja też mam questa (wreszcie)... jak spadać z konia to z wysokiego, a co! 40 milionów na Lucky the Cat, proszę państwa! Mój quest, za każdą pomoc będę wdzięczny niezmiernie. Nawet za bumpowanie i dobre życzenia wink EDIT: cena poprawiona dzięki czujności panny Sun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 16, 2010 4:46 am
Ogloszenie: Zablakane 28k szuka wlasciciela! ninja Oddam potrzebujacemu xD Bawimy sie na podstawie kto pierwszy ten lepszy xD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 16, 2010 11:04 am
Czy będzie się liczyło jeśli już się zgłoszę? XD oczywiście, jeśli będą jakieś warunki, coś trzeba będzie zrobić, zrobię 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 16, 2010 11:34 am
dobra liczy sie byles pierwszy to masz xD jesli nei zakceptuje trade wczesniej to bedziesz troszek musial poczekac bo mnei nei bedzie >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 16, 2010 2:43 pm
Carandil I ja też mam questa (wreszcie)... jak spadać z konia to z wysokiego, a co! 4 miliony na Lucky the Cat, proszę państwa! Mój quest, za każdą pomoc będę wdzięczny niezmiernie. Nawet za bumpowanie i dobre życzenia wink ehm, nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale... on kosztuje 40mln a nie 4 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 17, 2010 8:33 am
Bardzo dziękuję za wskazanie błędu, panno Sun wink to i tak nie zmienia faktu, że zamierzam na niego questować XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 17, 2010 8:36 am
ShizukaHio15 dobra liczy sie byles pierwszy to masz xD jesli nei zakceptuje trade wczesniej to bedziesz troszek musial poczekac bo mnei nei bedzie >D Nie ma sprawy, mamy na to czas smile i kwiatki w podzięce za pomoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|