|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2012 4:52 am
Mivel ismét rám hárul a feladat, eredményt hirdetek. 1. Yuki Naoto 2. Gabessz 3. Obi Aoi Indoklás: 1. Annyira édes vagy a képen Yuki-chan. Látszik, hogy szívből jövő a boldogság. 2. Ettől a képtől én is mosolyogtam, köszönöm. 3. Jó az összeállítás, mivel mosolyogsz és a táj is szép. Átveszed?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2012 5:05 am
Carbon Heart Mivel ismét rám hárul a feladat, eredményt hirdetek. 1. Yuki Naoto 2. Gabessz 3. Obi Aoi Indoklás: 1. Annyira édes vagy a képen Yuki-chan. Látszik, hogy szívből jövő a boldogság. 2. Ettől a képtől én is mosolyogtam, köszönöm. 3. Jó az összeállítás, mivel mosolyogsz és a táj is szép. Átveszed? köszönöm, és örülök a helyezésnek, de mivel te is neveztél, és szerintem a Te képed volt a legjobb a nyereményt nem fogadom el biggrin A következő téma pedig legyen: Kék
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2012 6:05 am
Carbon Heart Mivel ismét rám hárul a feladat, eredményt hirdetek. 1. Yuki Naoto 2. Gabessz 3. Obi Aoi Indoklás: 1. Annyira édes vagy a képen Yuki-chan. Látszik, hogy szívből jövő a boldogság. 2. Ettől a képtől én is mosolyogtam, köszönöm. 3. Jó az összeállítás, mivel mosolyogsz és a táj is szép. Átveszed? Köszönöm szépen a helyezést smile Örülök, hogy tetszik. Jippé, kék!! Kedvenc színem 3nodding smile Eszembe jutott egy idézet: "- Melyik a kedvenc színed? - A barna! - Nem, a kék!" xd Ezt a fotót teszem be, most már ne csak tájkép legyen tőlem smile Kanadában készítettem még 2007 nyarán a Marinelandben, voltak ott belugák, gyilkos bálnák és delfinek heart Az egyik gyilkos bálna megnézett engem és a nagynénémet, legalábbis odajött nózival előre. 3nodding Meg volt 1-2 kis beluga is. Ez a beluga így függőlegesen megállt is picit riszálta magát előre-hátra xd Aztán felúszott. Próbáltam róla egy egészalakosat is, de addigra a feje már nem látszott. sweatdrop 8 dolcsi volt egy kis simizési lehetőség eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2012 7:02 am
Ó, köszönöm szépen a 2. helyet 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2012 4:50 am
Nagyon tetszik a képed ^^ Tudom, hogy csak vasárnap este kellene kihírdetnem az eredményt, de mivel volt 6 napotok, hogy nevezzetek,ez a pár óra már nem hiszem hogy sokat számítana Mivel Obi Aoi volt az egyetlen nevező nem tudok eredményt hírdetni, így díj sincs, remélem megérted sweatdrop Obi átveszed? (ha nem, kérlek jelezz, és a téma indítás visszaszáll Carbon Heart-ra) köszönöm a részvételedet Obi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2012 4:58 am
Yuki Naoto Nagyon tetszik a képed ^^ Tudom, hogy csak vasárnap este kellene kihírdetnem az eredményt, de mivel volt 6 napotok, hogy nevezzetek,ez a pár óra már nem hiszem hogy sokat számítana Mivel Obi Aoi volt az egyetlen nevező nem tudok eredményt hírdetni, így díj sincs, remélem megérted sweatdrop Obi átveszed? (ha nem, kérlek jelezz, és a téma indítás visszaszáll Carbon Heart-ra) köszönöm a részvételedet Obi! Köszi, átveszem smile Nem gond, hogy nincs díj. Nagyon szívesen. 3nodding Hmm... legyen a téma... Ébredés, újrakezdés, folytatás (Bármilyen értelemben lehet és lehet elvont is, lehet mindegyik vagy csak az egyik a három közül).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 4:43 am
Hime_Yura Jelentkeztem. Még jó, hogy mindig csinálok képet a kutyámról, Morfeuszról. Ez egy eléggé régi kép, de ez lett róla az eddigi legszebb. heart  behalok annyira cuki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 4:52 am
Nem tudom hogy hogyan kell normálisa berakni sorry sweatdrop ! ez egy tavalyi kép de *.* nagyon jó lett szerintem http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429001_198435703595998_100002887106615_307347_814635348_n.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 7:37 am
Ez a kutyus éppen akkor ébredt fel, amikor a fotó készült whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 10:27 pm
Nah lassan én is visszatérek a guild-be.... Kicsit elhanyagoltalak titeket bocsi sweatdrop Íme az én fotóm:  Nekem az ébredésről, újrakezdésről mindig a tavasz jut eszembe, ez pedig egy tavalyi kép smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 10:57 pm
Akkor én is egy virággal nevezek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2012 5:56 am
Nagyon szépek/édesek eddig heart Nem lesz könnyű dönteni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2012 6:07 am
Most vettem észre, hogy a virágos képek színvilága megegyezik az indulók avijainak (jelenlegi) színvilágával biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2012 12:22 pm
Hú, nem könnyű dönteni.... rolleyes 3nodding Eredményhirdetés!
1. napsugar: Nagyon szép, tavaszias kép, tetszik, ahogy süt rájuk a nap és ahogy a háttérben is látszik a sok többi virág. 2. Hime_Yura és Yuki Naoto megosztva, egyformán tetszenek a maguk nemében. Himé-é egy nagyon szépen készített kép egy nagyon szép virágról. A színéről valamiért kicsit a lányok/nők "tavaszi virulása" jut eszembe. whee (Apropó tényleg, utólag is boldog nőnapot itt is minden nőnek 3nodding ) Yuki Naoto képe pedig nagyon édes és tetszik, hogy éppen az ébredésekor lett lefotózva heart
Napsi, átveszed? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2012 3:19 pm
Obi Aoi Hú, nem könnyű dönteni.... rolleyes 3nodding Eredményhirdetés! 1. napsugar: Nagyon szép, tavaszias kép, tetszik, ahogy süt rájuk a nap és ahogy a háttérben is látszik a sok többi virág. 2. Hime_Yura és Yuki Naoto megosztva, egyformán tetszenek a maguk nemében. Himé-é egy nagyon szépen készített kép egy nagyon szép virágról. A színéről valamiért kicsit a lányok/nők "tavaszi virulása" jut eszembe. whee (Apropó tényleg, utólag is boldog nőnapot itt is minden nőnek 3nodding ) Yuki Naoto képe pedig nagyon édes és tetszik, hogy éppen az ébredésekor lett lefotózva heart Napsi, átveszed? smile Köszönöm szépen a helyezést! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|