Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sephy clone2

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 6:22 am

Podoba wam sie nowa czesc Age of empires 3 ????
Bo ja sciaglem sobie z netu i zagralem z 5min i stwierdzilem ze to beznadzieja ani dobrej grafy , zero klimatu z poprzednich czesci moze ja tak to tylko spostrzegam prosze o wypowiedz na ten temat ^^
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 10:16 am

666SLAYER
Bo ja sciaglem sobie z netu i zagralem z 5min i stwierdzilem ze to beznadzieja ani dobrej grafy , zero klimatu z poprzednich czesci moze ja tak to tylko spostrzegam prosze o wypowiedz na ten temat ^^

jak dla mnie to epoka nietrafiona ,a co za tym idzie (wyzej wymieniony)brak klimatu mad

Zelgam

SLIPInh

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 3:37 pm

disco misio
666SLAYER

jak dla mnie to epoka nietrafiona ,a co za tym idzie (wyzej wymieniony)brak klimatu mad
Zgadzam sie calkowicie a tak na marginesie trailery z oficjalnej strony wygladaja duzo lepiej niz w rzeczywistosci czyzby oszustwo?
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 1:02 am

[ Kaku ]
moze zostanie usuniety, nie zdziwilbym sie szczerze mowiac.

ale ok,
Pierwsze skojarzenie jakie przyszlo mi do glowy to Fallout2.
O ile pamietam gra powstala w '98 i wyszla spod rak interplay. Jak na dzisiejsze mozliwosci nie ma wpanialej grafiki, ale ma cos co przykuwa czlowieka na dlugie godziny: Klimat. Tworcy naprawde postarali sie i przez dlugi czas nie powstala produkcja o tak nieograniczonej, zależnej od naszych poczynan, fabule.

Okreslenie cech gry wszechczasow to nie taka prosta sprawa blaugh
Dla mnie glownym atutem nie bedzie to wspaniala grafika, czy efekty wizualne, ale atmosfera panujaca podczas rozgywek multiplayer. Budowana tak przez muzyke, oryginalnosc swiata, czy tez samych ludzi. Duzo czasu spedzilem przy diablo2 grajac na battle.net i szczerze mowiac..wlasnie dzieki innym ludziom tak swietnie sie bawilem, wiec..
stawiam na multiplayer.

a dla mnie grywalność i grafika. mam gierkę,, starwars starfighter'', i w środku militarnej bazy mam zabić ich dowódcę( ma lepsze tarcze i działa i jest szybszy) domokun . ciągle jest chroniony przes stateczki i wieże, które wspomagają się nawzajem. a gdy zniszcze mu z trudem jedną tarczę, to odrazu zaczyna ja naprawiać gonk scream .Jeśli masz pomysł co s tym zrobic pisz to może przejde cry

pol123

Zelgam

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 8:37 am

SLIPInh
disco misio
666SLAYER

Zgadzam sie calkowicie a tak na marginesie trailery z oficjalnej strony wygladaja duzo lepiej niz w rzeczywistosci czyzby oszustwo?

moze to perfidne rendery confused
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 10:00 am

Przypuszczalem ze tez wam sie nie podoba Age of Emires 3 ^^
Juz 100 razy bardziej wole straszego Warcrafta 3 od tej kaszany
Nie obrazajac poprednich czesci Age (to byly gry warte zainteresowania ^_^)

sephy clone2

SLIPInh

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:29 am

666SLAYER
Tak Warcraft 3 jest zajebisty fajna fabula jednak dopiero na multi pokazuje co potrafi niema nic lepszego niz rozgrywka 3 na 3 smile
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:29 am

SLIPInh
666SLAYER
Tak Warcraft 3 jest zajebisty fajna fabula jednak dopiero na multi pokazuje co potrafi niema nic lepszego niz rozgrywka 3 na 3 smile

Tez gralem w Warcrafta 3 prze neta i tez stwierdzam ze super sie gra ^^
Szkoda ze nikt juz nie gra w to crying

sephy clone2

Karoolinka

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 4:51 am

A ja gram w Wormsy i sie ciesze domokun
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 6:51 am

Karoolinka
A ja gram w Wormsy i sie ciesze domokun

wormy wink są da best thing
a ja gram w cannon foder

Zelgam

racqel

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 10:02 am

Shadow Of The Colossus

nie-sa-mo-wi-ty
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 11:35 am

[ Message temporarily off-line ]

EvilYuki
Crew

Kagenoyami

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 1:23 am

racqel
Shadow Of The Colossus

nie-sa-mo-wi-ty

Po prostu marze o tym, zeby dostac ta gierke (wraz z konsola =_=") w swoje lapki crying

Kupi mi ktos na gwiazdke? mrgreen
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 7:08 am

Kagenoyami
racqel
Shadow Of The Colossus

nie-sa-mo-wi-ty

Po prostu marze o tym, zeby dostac ta gierke (wraz z konsola =_=") w swoje lapki crying

Kupi mi ktos na gwiazdke? mrgreen
wlasnie ide po PS2 do kumpla dzis - w sumie kupuje za +/- 300pln z gierkami. A w drodze powrotnej po Colosussa do HMV - podobno juz wyszedl. I caly weekend przede mna...

racqel

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 8:56 am

...A ja przeszedlem ostatnio CoD'a 2.
...Nawiasem to twierdze, ze jedynka byla lepsza.
...Teraz musze zobaczyc, czy Dungeon Siege 2 jest warty czegokolwiek.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games