|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 6:22 am
Podoba wam sie nowa czesc Age of empires 3 ???? Bo ja sciaglem sobie z netu i zagralem z 5min i stwierdzilem ze to beznadzieja ani dobrej grafy , zero klimatu z poprzednich czesci moze ja tak to tylko spostrzegam prosze o wypowiedz na ten temat ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 10:16 am
666SLAYER Podoba wam sie nowa czesc Age of empires 3 ???? Bo ja sciaglem sobie z netu i zagralem z 5min i stwierdzilem ze to beznadzieja ani dobrej grafy , zero klimatu z poprzednich czesci moze ja tak to tylko spostrzegam prosze o wypowiedz na ten temat ^^ jak dla mnie to epoka nietrafiona ,a co za tym idzie (wyzej wymieniony)brak klimatu mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:37 pm
disco misio 666SLAYER Podoba wam sie nowa czesc Age of empires 3 ???? Bo ja sciaglem sobie z netu i zagralem z 5min i stwierdzilem ze to beznadzieja ani dobrej grafy , zero klimatu z poprzednich czesci moze ja tak to tylko spostrzegam prosze o wypowiedz na ten temat ^^ jak dla mnie to epoka nietrafiona ,a co za tym idzie (wyzej wymieniony)brak klimatu mad Zgadzam sie calkowicie a tak na marginesie trailery z oficjalnej strony wygladaja duzo lepiej niz w rzeczywistosci czyzby oszustwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 1:02 am
[ Kaku ] moze zostanie usuniety, nie zdziwilbym sie szczerze mowiac. ale ok, Pierwsze skojarzenie jakie przyszlo mi do glowy to Fallout2. O ile pamietam gra powstala w '98 i wyszla spod rak interplay. Jak na dzisiejsze mozliwosci nie ma wpanialej grafiki, ale ma cos co przykuwa czlowieka na dlugie godziny: Klimat. Tworcy naprawde postarali sie i przez dlugi czas nie powstala produkcja o tak nieograniczonej, zależnej od naszych poczynan, fabule. Okreslenie cech gry wszechczasow to nie taka prosta sprawa blaugh Dla mnie glownym atutem nie bedzie to wspaniala grafika, czy efekty wizualne, ale atmosfera panujaca podczas rozgywek multiplayer. Budowana tak przez muzyke, oryginalnosc swiata, czy tez samych ludzi. Duzo czasu spedzilem przy diablo2 grajac na battle.net i szczerze mowiac..wlasnie dzieki innym ludziom tak swietnie sie bawilem, wiec.. stawiam na multiplayer. a dla mnie grywalność i grafika. mam gierkę,, starwars starfighter'', i w środku militarnej bazy mam zabić ich dowódcę( ma lepsze tarcze i działa i jest szybszy) domokun . ciągle jest chroniony przes stateczki i wieże, które wspomagają się nawzajem. a gdy zniszcze mu z trudem jedną tarczę, to odrazu zaczyna ja naprawiać gonk scream .Jeśli masz pomysł co s tym zrobic pisz to może przejde cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:37 am
SLIPInh disco misio 666SLAYER Podoba wam sie nowa czesc Age of empires 3 ???? Bo ja sciaglem sobie z netu i zagralem z 5min i stwierdzilem ze to beznadzieja ani dobrej grafy , zero klimatu z poprzednich czesci moze ja tak to tylko spostrzegam prosze o wypowiedz na ten temat ^^ jak dla mnie to epoka nietrafiona ,a co za tym idzie (wyzej wymieniony)brak klimatu mad Zgadzam sie calkowicie a tak na marginesie trailery z oficjalnej strony wygladaja duzo lepiej niz w rzeczywistosci czyzby oszustwo? moze to perfidne rendery confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:00 am
Przypuszczalem ze tez wam sie nie podoba Age of Emires 3 ^^ Juz 100 razy bardziej wole straszego Warcrafta 3 od tej kaszany Nie obrazajac poprednich czesci Age (to byly gry warte zainteresowania ^_^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 9:29 am
666SLAYER Przypuszczalem ze tez wam sie nie podoba Age of Emires 3 ^^ Juz 100 razy bardziej wole straszego Warcrafta 3 od tej kaszany Nie obrazajac poprednich czesci Age (to byly gry warte zainteresowania ^_^) Tak Warcraft 3 jest zajebisty fajna fabula jednak dopiero na multi pokazuje co potrafi niema nic lepszego niz rozgrywka 3 na 3 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 9:29 am
SLIPInh 666SLAYER Przypuszczalem ze tez wam sie nie podoba Age of Emires 3 ^^ Juz 100 razy bardziej wole straszego Warcrafta 3 od tej kaszany Nie obrazajac poprednich czesci Age (to byly gry warte zainteresowania ^_^) Tak Warcraft 3 jest zajebisty fajna fabula jednak dopiero na multi pokazuje co potrafi niema nic lepszego niz rozgrywka 3 na 3 smile Tez gralem w Warcrafta 3 prze neta i tez stwierdzam ze super sie gra ^^ Szkoda ze nikt juz nie gra w to crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 4:51 am
A ja gram w Wormsy i sie ciesze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 6:51 am
Karoolinka A ja gram w Wormsy i sie ciesze domokun wormy wink są da best thing a ja gram w cannon foder
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:02 am
Shadow Of The Colossus
nie-sa-mo-wi-ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:23 am
racqel Shadow Of The Colossus nie-sa-mo-wi-ty Po prostu marze o tym, zeby dostac ta gierke (wraz z konsola =_=") w swoje lapki crying
Kupi mi ktos na gwiazdke? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 7:08 am
Kagenoyami racqel Shadow Of The Colossus nie-sa-mo-wi-ty Po prostu marze o tym, zeby dostac ta gierke (wraz z konsola =_=") w swoje lapki crying
Kupi mi ktos na gwiazdke? mrgreen wlasnie ide po PS2 do kumpla dzis - w sumie kupuje za +/- 300pln z gierkami. A w drodze powrotnej po Colosussa do HMV - podobno juz wyszedl. I caly weekend przede mna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:56 am
...A ja przeszedlem ostatnio CoD'a 2. ...Nawiasem to twierdze, ze jedynka byla lepsza. ...Teraz musze zobaczyc, czy Dungeon Siege 2 jest warty czegokolwiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|