Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia-s kérdések Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 30 31 32 33 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Milyen böngészőt használsz?
Internet explorer 6 (=maradi vagyok)
6%
 6%  [ 8 ]
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...)
8%
 8%  [ 10 ]
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok)
1%
 1%  [ 2 ]
Firefox (=újító vagyok)
65%
 65%  [ 79 ]
Opera (=különc vagyok)
3%
 3%  [ 4 ]
Safari (=Mac-es vagyok)
0%
 0%  [ 0 ]
Mást (=egyedi vagyok)
14%
 14%  [ 18 ]
Total Votes : 121

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Apr 22, 2009 12:38 pm

banya1989
Helló-Belló! blaugh
Ami az akváriumban van virág az mi célt szolgál?Köszi!
csak föld napi akció.... figyelemfelkeltés biggrin
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 7:18 am

Emberek, valaki tudna egy részletes leírást gyártani nekem a Booty Grabről? Mert a lényegére rájöttem, de hogy most hogyan is kell játszani meg stb, arra nem. (fáradt vagyok xd ) Szóval élőre is köszii whee

Zsocachan

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Tue Apr 28, 2009 2:49 pm

Hát én megpróbálom, bár nem én vagyok ebben szakértő.. biggrin

Ott kezdődik, hogy valaki (akár te is) beteszi az aláírásába az akváriumát. Aztán ír egy postot egy bármilyen fórumba.
Ott a post alatt megjelenik az akváriuma az aláírásában.
Amikor te olvasod a topikot és általam nem ismert algoritmus szerint egyes akváriumokon megjelenik a Booty Grab felirat és egy play gomb. Ez elég necces, ha abba topikba ugyanaz a három ember írt csak, akkor ott hiába vársz play gombra.. biggrin
A play gombra kattintva megnyílik egy kis ablakban az akvárium, az óra visszaszámol 5-től (itt jelennek meg, hogy mi mit "okoz")
(Gondolom eddig te is eljutottál wink )
Aztán megindul a pénzgyűjtés: az akvárium lakói szórják a goldot. Persze ez nem ilyen egyszerű.
A drágább halak több pénzt szórnak. Tehát aki betelepíti pl. sellőkkel meg kardhalakkal és hasonlókkal az akváriumát, ott szó szerint aranyeső várható, és nagy kaszálás whee
A sellők (meg még néhány drága hal is asszem) ráadásul kéken meg zölden ragyogó goldot dobnak, ezek kétszer annyit érnek, mint a sima gold.
Az olcsóbb halak (goldfish, cuttlefish, .. ) sokkal kevesebb pénzt szórnak, szóval ahol ilyen halakat látsz, ott ne számíts sok goldra (de azért több, mint a semmi..)
A módosító tényezőkről is szólnék:
A piros buborékban közeledő dolgok negatív hatással lesznek rád, míg a kék buborékok pozitív hatással bírnak. Mindegyiknek meg van az ellentétes párja. Eszerint van
- Időt módosító (+ vagy - másodpercek... sokat számíthatnak!)
- A pénz mennyiségét módosító (itt a '+'nál egy gold kettőt ér, a '-'nál két gold ér egyet, asszem)
- Az avatar sebességét módosító (felfele nyíl gyorsít, lefele nyíl lassít)
- A kagyló méretét módosító (a kifele mutató nyilas növeli pár másodpercre, a befele mutató nyilas kicsinyíti a kagylót - engem egyébként baseball kesztyűre emlékeztet és a funkciója is hasonló, de a hugom váltig állítja, hogy az kagyló... legyen )

Ha lejárt az idő, a progi menti a goldjaidat, és annak arányában, hogy mennyit szedtél össze, egy kisebb összeget az akvárium tulajdonosa is kap (nem a tiedből)

Lehet hogy pár dolog kimaradt.. de kb ennyi
PostPosted: Wed Apr 29, 2009 12:00 am

Köszi, Soft! heart blaugh Igen, én kb addig jutottam el, hogy a halak lőnek pénzt én meg szaladgálok utánuk xd
Megyek is Bíbor booty grab topicjába játszani rofl

Zsocachan

sgergely

PostPosted: Thu Apr 30, 2009 9:20 am

Ezt én se értettem soha... sweatdrop
Én viszont az omg widgetről szeretnék érdeklődni... (Gold Information bal alsó sarok download the omg widget...) Az mi? És honnan töltsem le? És mit tudok vele csinálni? És mi köze a Facebook-hoz? sweatdrop
PostPosted: Sat May 02, 2009 9:00 am

Sürgősen kéne a segítség!!! Csináltam dream avit, de sehogy se akarja mutatni, hol van a BBcode, így nem tudom beilleszteni. Újra nem akarom megcsinálni, de akárhogy próbálkozom (még ha az edit-re megyek és változtatás nélkül újra mentem) nem sikerül. Addig belököm a kedvencekbe, de nagyon kéne tudnom, mit csináljak vele.
Itt egy kép róla, hátha segít.

Zsocachan

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sat May 02, 2009 9:10 am

nem törölted ki véletlen a szöveget? surprised
PostPosted: Sat May 02, 2009 9:17 am

Nem, mert eleve meg sem jelenik crying Még a dobozka sem, amiben lennie kéne, csak a felirat: "Code" crying Mozzillás vagyok és Linux opi rendszert használok egyébként. Lehet ez a baj?

Zsocachan

Csokinyuszi

PostPosted: Tue May 05, 2009 1:15 am

Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy el tudom-e adni a ringeket amit zomgon kapok? Nem használt Ring, és az Inventoryban is egy question van a kép helyén, Mégis azt írja ki a marketplacen h nem adható el csak a shopban. A marketplacen 10.000 goldot kapnék érte a boltban meg 2őt sad tehát elég szívás. Mit tudok csinálni, és miért van ez? Előre is köszi
PostPosted: Tue May 05, 2009 6:46 am

Csokinyuszi
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy el tudom-e adni a ringeket amit zomgon kapok? Nem használt Ring, és az Inventoryban is egy question van a kép helyén, Mégis azt írja ki a marketplacen h nem adható el csak a shopban. A marketplacen 10.000 goldot kapnék érte a boltban meg 2őt sad tehát elég szívás. Mit tudok csinálni, és miért van ez? Előre is köszi

A gyűrűket nem adhatod el...az elején volt néhány szerencsés aki elég korán kezdte, akkor még nem voltak zárolva a gyűrűk...ezek keringenek a piacon....nekem is van dögivel és még a barátaimnak sem tudom odaadni ajiba sad

stranger12

Invisible Sweetheart

sgergely

PostPosted: Tue May 05, 2009 10:40 am

Zsocachan
Sürgősen kéne a segítség!!! Csináltam dream avit, de sehogy se akarja mutatni, hol van a BBcode, így nem tudom beilleszteni. Újra nem akarom megcsinálni, de akárhogy próbálkozom (még ha az edit-re megyek és változtatás nélkül újra mentem) nem sikerül. Addig belököm a kedvencekbe, de nagyon kéne tudnom, mit csináljak vele.
Itt egy kép róla, hátha segít.

[url=http://tektek.org/avatar/26607645][img]http://public4.tektek.org/img/av/0905/d02/1046/9781164.png[/img][/url]

És ha csak képet akarsz hivatkozást nem:
[img]http://public4.tektek.org/img/av/0905/d02/1046/9781164.png[/img]

Egyébként általában én is linux alól lépek be. Ez nem lehet gond. Ubuntu?
PostPosted: Thu May 07, 2009 11:42 am

Köszi, sgergely whee Igen, Ubuntu sweatdrop

Zsocachan

sgergely

PostPosted: Sat May 09, 2009 12:36 pm

Az a jó! 3nodding Régen volt suzém meg uhum de eddig az ubuntu az első ami rendesen működik. 3nodding De nem szeretnék offolni szóval szívesen... 3nodding És ha máskor ez a gondod akkor másold a kép címét és az elejére írd:
a végére
[/img]
És ha azt szeretnég url is legen rajta akkor még elejére
[url=Az avi lapjának címe]
a végére
[/url]
Egyszerű...
PostPosted: Tue May 12, 2009 12:05 pm

*köhécsel* Na mostmár valaki igazén segíthetne nekem is...
sgergely
Én viszont az omg widgetről szeretnék érdeklődni... (Gold Information bal alsó sarok download the omg widget...) Az mi? És honnan töltsem le? És mit tudok vele csinálni? És mi köze a Facebook-hoz? sweatdrop

sgergely

ooOAnnaOoo

PostPosted: Wed May 27, 2009 8:06 am

Hali!Bocsi hogy itt is megkérdezem.Hogyan tudom eladni azokat a cuccokat amiket a zOMG játékban kaptam?Mert ott árulják egy csomóan a marketplaceben! sad sad sad
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 30 31 32 33 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games