|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:54 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel uh uh ja wam pomistrzuje mrgreen *rozklada przed soba dogorynogami mape mistrza podziemi* jestescie w mrocznym lesie, nie ! w lochach ;] w lochach w lesie ! idziecie.. i idziecie.. i idziecie.. dalej idziecie i.. wychodzi smok ! jest straszny i chce was porzrec ! D:
nie moglam sie powstrzymac.. kocham ten odcinek xD heart powstrzymam go swoją magiczną........ mandoliną...? xD mozesz uzyc swojej specjalnej umiejetnosci jaka jest !.. *szuka w papierkach* kopanie mrgreen heart rofl
Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:05 pm
psyyt psyyyt ninja teraz ktos musi zabic smoka zeby z jego wnetrza wysypaly sie cukieeerkiii !!!! 4laugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:07 pm
Lethiel psyyt psyyyt ninja teraz ktos musi zabic smoka zeby z jego wnetrza wysypaly sie cukieeerkiii !!!! 4laugh xD a tak! xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:12 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel psyyt psyyyt ninja teraz ktos musi zabic smoka zeby z jego wnetrza wysypaly sie cukieeerkiii !!!! 4laugh xD a tak! xD mrgreen *kchem kchem* a wiec.. z wnetrza smoka zaczely wysypywac sie *suwa lapkami pokazujac jak sie wysypuja* cukieeeeerki ! pod twoje nogi upada batonik pixi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:18 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel psyyt psyyyt ninja teraz ktos musi zabic smoka zeby z jego wnetrza wysypaly sie cukieeerkiii !!!! 4laugh xD a tak! xD mrgreen *kchem kchem* a wiec.. z wnetrza smoka zaczely wysypywac sie *suwa lapkami pokazujac jak sie wysypuja* cukieeeeerki ! pod twoje nogi upada batonik pixi xD ooo! moj ulubiony! hej! a ty kto? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:19 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel psyyt psyyyt ninja teraz ktos musi zabic smoka zeby z jego wnetrza wysypaly sie cukieeerkiii !!!! 4laugh xD a tak! xD mrgreen *kchem kchem* a wiec.. z wnetrza smoka zaczely wysypywac sie *suwa lapkami pokazujac jak sie wysypuja* cukieeeeerki ! pod twoje nogi upada batonik pixi xD ooo! moj ulubiony! hej! a ty kto? xDdobra konczymy bo sie zezloszcza >.>
wiec wrozka zabiera cie do krolestwa wrozek do swojej pieknej mega dlugo rzesej krolowej ktora ofiarowuje Ci graala a jego specjalna wlasciwoscia jest ! mozesz z niego pic i nigdy nic Ci sie nie wyleje 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:22 pm
Lethiel dobra konczymy bo sie zezloszcza >.>
wiec wrozka zabiera cie do krolestwa wrozek do swojej pieknej mega dlugo rzesej krolowej ktora ofiarowuje Ci graala a jego specjalna wlasciwoscia jest ! mozesz z niego pic i nigdy nic Ci sie nie wyleje 4laugh heart lepsza taka sesja niz zadna to wszystko? ale bzdet xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:23 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel dobra konczymy bo sie zezloszcza >.>
wiec wrozka zabiera cie do krolestwa wrozek do swojej pieknej mega dlugo rzesej krolowej ktora ofiarowuje Ci graala a jego specjalna wlasciwoscia jest ! mozesz z niego pic i nigdy nic Ci sie nie wyleje 4laugh heart lepsza taka sesja niz zadna to wszystko? ale bzdet xD rofl rofl rofl teraz mozemy zagrac w randke w ciemno ! 4laugh xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:25 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel dobra konczymy bo sie zezloszcza >.>
wiec wrozka zabiera cie do krolestwa wrozek do swojej pieknej mega dlugo rzesej krolowej ktora ofiarowuje Ci graala a jego specjalna wlasciwoscia jest ! mozesz z niego pic i nigdy nic Ci sie nie wyleje 4laugh heart lepsza taka sesja niz zadna to wszystko? ale bzdet xD rofl rofl rofl teraz mozemy zagrac w randke w ciemno ! 4laugh xDDDD jaie sa moje umiejetnosci? umiem kopac dziury xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:28 pm
Lavagetas_heqetai jaie sa moje umiejetnosci? umiem kopac dziury xD in dexters laaabraatoooriii ders a tauzend tings juw never siiin ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 4:38 am
Witam RPGowców! Powstała polska gildia RPG na Gai "Regard miasto tysiąca masek", która będzie się zajmowała wszystkim co choć w najmniejszym stopniu ma związek z RPGami od MMORPGów poprzez Battle Gaia System aż do tworzenia przedmiotów potrzebnych na sesji. Nic co ma związek z RPG nie jest nam obce blaugh . Można oczywiście grać w rpg na forum w przeróżnych konwencjach, w tej chwili trwa sesja wampira trwają prace nad innymi sesjami, które będą wkrótce otwarte. Jeśli więc ktoś jest zainteresowany oderwaniem się od szarej rzeczywistości i zostaniem przez jakiś czas rycerzem, księżniczką czy smokiem.... droga wolna! Do zobaczenia wkrótce przy jednej z bram do tego wspaniałego miasta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 8:41 am
Valter Ta_Flower_Rose ja chce ja!! :skacze i macha lapkami: ale czytac mi sie nie chce bo to dlugie jest.... musze:3 musisz czytać .. bo czytanie ze zrozumieniem to podstawa do zagrania rpg stare ale mi sie nie chce od poczatku...buuu...no dobra.... zrobie to, ale karta postaci to baaardzo wzna rzecz?? szczegolnie kiedy jest ona taka skaplikowana....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 8:54 am
Flower Rose/pol elf CECHY CIALA KONDYCJA2 strzelanie z luku bieganie
PORUSZANIE 3 sila 1
ZMYSLY 2 nasluchiwanie 3 polowanie 2 przeszukiwanie unik 1
ZRECZNOSC 4 charakteryzacja 2 unieszkodliwianie pulapek 3 walka bronia 4 (luk)
ZWINNOSC 2 akrobatyka gibkosc jezdziectwo powozenie skradanie 3
CECHY DUCHA INTELEKT 3 astrologia czytanie i pisanie ekonomia jezyki: elfi, ludzki, krasnoludzki przetrwanie szacowanie taktyka wiedza zbieranie informacji
OGLADA 3 etykieta rozmawianie
WOLA 3 dociekliwosc koncentracja
Rzemioslo (klasa...?): Wojownik
czy cos takiego moze byc? bo ja pierwszy raz cos takiego robie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:32 am
Kasmizar Witam RPGowców! Powstała polska gildia RPG na Gai "Regard miasto tysiąca masek", która będzie się zajmowała wszystkim co choć w najmniejszym stopniu ma związek z RPGami od MMORPGów poprzez Battle Gaia System aż do tworzenia przedmiotów potrzebnych na sesji. Nic co ma związek z RPG nie jest nam obce blaugh . Można oczywiście grać w rpg na forum w przeróżnych konwencjach, w tej chwili trwa sesja wampira trwają prace nad innymi sesjami, które będą wkrótce otwarte. Jeśli więc ktoś jest zainteresowany oderwaniem się od szarej rzeczywistości i zostaniem przez jakiś czas rycerzem, księżniczką czy smokiem.... droga wolna! Do zobaczenia wkrótce przy jednej z bram do tego wspaniałego miasta. mam do pana pytanie....bylam na tym...co pan reklamujesz, ale...czy mi sie zdaje czy gracze sie z bardzo rzadza??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 1:31 am
hmm ciekawe pytanie smile
Regard jest taka gildią na której to własnie użytkwnicy w głownej mierze ją tworzą. Ja owszem, mogę wyznaczyć jakieś propozycje czy wsparcie, ale to Gaiowicze ją tworzą. Moderatorzy nie mają chęci stworzenia kółka wzajemnej adoracji i uważania za głupka każdego kto śmie mieć inne zdanie od nich. Takim ludkom kłaniamy się w pas, wcześniej odwracając się tyłem.
"Od graczy dla graczy" To jest motto tej gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|