Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:05 am
opcy Baliaur opcy Baliaur s**t ! na h & Q nikt mi nie mogl pomoc.. jak podkrecic celka 333 na 500mhz??? tak moze sie "przypadkiem" spalic mi to wisi..... kompy mi sie wydaje ze to meski temat gonk z tego co wiem to one maja mnoznik zablokowany wiec trzeba mu magistrale podbuksowac...... wiem ze w ktorejs serii sie ktoregos pina izolowalo i to odblokowywalo licznik..... ale to chyba w 300A 333 sie w zasadzie do krecenia nie nadaje ja bym go max do 400 podciagnal...... s**t ja mam 333A.... i chodzi na 416 z box'owym chlodzeniem 3nodding i wytrzymal nawet 12 h hajcowania xd 3nodding blaugh w sumie jak "A" to niezle...... 3nodding chodzilo mi o wersje bez literki A (poniekad gdzies mi taki lezy wpokoju......) ale da sie go w ogole bez "wiekszych" ingerencji na 500 zakrecic???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:06 am
Kukus Vykk wqiesz co...dziwny jestes.,..jesli tak postepujesz to w sumie powinienes zbanowac kilkadziesiat osob za to ze posiadaja wlasne zdanie an jakisx temat... kotku... proponuję byś najpierw poprosił koleżankę o pokazanie ci co mi napisała, a potem na mnie naskakiwał... zbanowałem ją za obrażenie innego użytkownika [a że niefortunnie był nim MOD czyli ja to wszystko poszło nie co szybciej niż normalnie] i dałem jej możliwość obrony czy przeproszenia mnie, z której nie skorzystała, więc proponuję byś odbił nie bo jestes fiut i ja zbanowałeś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:09 am
Kukus jak zwykle dokazuje. Ten człowiek nigdy sie nie zmieni domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:11 am
Atazure Kukus jak zwykle dokazuje. Ten człowiek nigdy sie nie zmieni domokun no niedziwne wkoncu fiut a on przez całe zcycie chce jednego ... i sie nie zmienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:22 am
cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce i dupy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:28 am
opcy cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce i dupy stare ...sorka ale z takim podejsciem to ty dzieci nie bedziesz mial nigdy nie dlatego ze bedziesz ciagle obrywal od bab po pysku tylko dlategoz e zle celujesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:30 am
Vykk opcy cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce i dupy stare ...sorka ale z takim podejsciem to ty dzieci nie bedziesz mial nigdy nie dlatego ze bedziesz ciagle obrywal od bab po pysku tylko dlategoz e zle celujesz blaugh starczy ze dostaje za to ze sie im gapie na cyce i dupy xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:33 am
Vykk opcy cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce i dupy stare ...sorka ale z takim podejsciem to ty dzieci nie bedziesz mial nigdy nie dlatego ze bedziesz ciagle obrywal od bab po pysku tylko dlategoz e zle celujesz blaugh xd Tawarisz prawdę rzekł. Zresztą jak się babą ciagle na cyce gapisz to obawiam się, że od czasu do czasu to co mają niżej może cie zaskoczyć. Tak, tak panowie, cyc kobiety już teraz nie czyni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:36 am
Atazure Vykk opcy cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce cyce i dupy stare ...sorka ale z takim podejsciem to ty dzieci nie bedziesz mial nigdy nie dlatego ze bedziesz ciagle obrywal od bab po pysku tylko dlategoz e zle celujesz blaugh xd Tawarisz prawdę rzekł. Zresztą jak się babą ciagle na cyce gapisz to obawiam się, że od czasu do czasu to co mają niżej może cie zaskoczyć. Tak, tak panowie, cyc kobiety już teraz nie czyni. xd ...gaiowy awataek tez nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:39 am
Atazure BeeWolf_san Atazure Kukus jak zwykle dokazuje. Ten cz�‚owiek nigdy sie nie zmieni domokun no niedziwne wkoncu fiut a on przez całe zcycie chce jednego ... i sie nie zmienia. Ha ha ha Widze, ze wy wciaz na wojennej sciezce >] No ale co zrobic, trudny z niego czlowiek, choc pewnie tlumaczyc go mozna srodowiskiem confused Jednego tylko w zyciu chce? Czy faceci to tak nie wszyscy czasem?(Uh oh, wojna stereotyp�w) Kukusik moj kofany błacisek, ja z nim wojny nie toće, a z nim Voodke pije biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:48 am
A moj kolega tak se podlrecil kompa ze mu gry sie odpalaja jeszce zanim je kupi a jak sie josh jakas odpali to sie od razu zakonczenie pokazuje bo tak mu hulaja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:03 am
Atazure BeeWolf_san Atazure Kukus jak zwykle dokazuje. Ten czŦ#8218;owiek nigdy sie nie zmieni domokun no niedziwne wkoncu fiut a on przez całe zcycie chce jednego ... i sie nie zmienia. Ha ha ha Widze, ze wy wciaz na wojennej sciezce >] No ale co zrobic, trudny z niego czlowiek, choc pewnie tlumaczyc go mozna srodowiskiem confused Jednego tylko w zyciu chce? Czy faceci to tak nie wszyscy czasem?(Uh oh, wojna stereotypów dziewczyno, czy ty aby na pewno nie pomyliłaś osó? ja i Beeczka jesteśmy braćmi... nie byliśmy na wojennej ścieżce... znaczy raz się na mnie gniewał [ale miał powód] a oceny mojej osoby jednakże zachowaj dla siebie, bo bardzo tego nie lubię... @Beeczka: a żebyś wiedział, że zawsze tylko jednego... żreć mi się, kurde, chce... i ide coś zarzucić na dziąsło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|