|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:09 am
Vykk deahme Vykk Ann_Miho Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka. Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze: Zalety calowania: 1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin 2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz 3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki. 4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd 5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia. po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow?? tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp Ten tekst na wp dziwnie jakoś na mnie zadziałał...nevermind blaugh Ale i tak wolę robić 100 brzuszkziennie niż "miziać się" z jakimś nadętym dupkiem, kti tak Cię prędzej czy p78;niej rzuci xp eek sad crying ...n/c Ciekawa byłam jak zaaragujesz... wink Nie denerwuj się, wiesz dlaczego tak uważam...nic na to nie poradzę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:13 am
Vykk Ann_Miho Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka. Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze: Zalety calowania: 1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin 2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz 3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki. 4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd 5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia. po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow?? tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp Coż za ciekawy artykul smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:34 am
Kukus Omega Sun nie xp W ogole nie lubie takich durnowatych gazet o niczym sweatdrop Jedyne co mnie w ich interesuje to inspiracje makijazowe i nowosci kosmetyczne blaugh o takie rzeczy lepiej pytaj Isobelle... jest bardziej na czasie, szczególnie teraz bo wojuje ze swoją pracą dyplomową to super, moze bym sie czegos nauczyla od niego, tylko szkoda, ze juz tu nie przychodzi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:06 am
dobra laski ... standardowe pytanko ....
Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:13 am
Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd odbiło ci ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:17 am
BeeWolf_san Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd odbiło ci ? nom ... xp zreszta co masz przeciwko ... one chyba lubia takie tematy ztgo co mi sie wydaje ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:55 am
Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd hmm...serducho mocniej byje na widok tego jedynego heart mamy motylki w brzuszku i wszystko jest piekne wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:08 am
agut Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd hmm...serducho mocniej byje na widok tego jedynego heart mamy motylki w brzuszku i wszystko jest piekne wink blaugh jejq.. ja czuje to samo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:24 am
zaglada..
eeee..... ?
sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:18 pm
Addik dobra laski ... standardowe pytanko .... Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd dla mnie miłość jest poswieceniem, oddaniem duszy i umysłu, jednakże prawdziwą spotkać jest bardzo ale to bardzo trudne. słowo kocham juz jest tak oklepane, że nie bedę poswiecac sie by cokolwiek napisać, i tego tak naprawdę nie da sie opisać, mam jednak nadzieje, że słowo to bedzie wypowiedziane i okazane w ten sposob ze nie bede musiała usłyszec pustego w naszych czasach kocham...
Kiedy mnie już zabraknie Kiedy mnie już nie będzie Daj jej to co cudowne Daj jej to co przepiękne Daj jej ciepło i radość Daj jej miłość i czułość
Daj jej ramię bezpieczne By ukoić w śnie miękko By poczuła się mała By uniosła się lekko
Bądź dobry
Bo w chwili Gdy swe zmienisz oblicze Gdy się wściekniesz Gdy rykniesz Gdy dłoń swoją podniesiesz
Ona zniknie
I w pościel oczy swoje chowając Płacząc , do mnie przyjdzie To mnie wspominając O tobie zapomni
Ty przeminiesz...
(to nie moje ale jakze pasuje....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |