Welcome to Gaia! ::

Trading and Item Purchasing is currently disabled until 3:30AM or when this message goes away

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

deahme

PostPosted: Fri May 06, 2005 4:09 am

Vykk
deahme
Vykk
Ann_Miho
Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka.

Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze:

Zalety calowania:
1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin
2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz
3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki.
4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd
5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia.

po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz

ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow??
tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp

Ten tekst na wp dziwnie jakoś na mnie zadziałał...nevermind blaugh
Ale i tak wolę robić 100 brzuszk󷠤ziennie niż "miziać się" z jakimś nadętym dupkiem, kt󲹠i tak Cię prędzej czy p󦣳78;niej rzuci xp
eek sad crying ...n/c

Ciekawa byłam jak zaaragujesz... wink
Nie denerwuj się, wiesz dlaczego tak uważam...nic na to nie poradzę blaugh
PostPosted: Fri May 06, 2005 5:13 am

Vykk
Ann_Miho
Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka.

Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze:

Zalety calowania:
1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin
2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz
3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki.
4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd
5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia.

po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz

ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow??
tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp

Coż za ciekawy artykul smile

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri May 06, 2005 5:34 am

Kukus
Omega Sun

nie xp W ogole nie lubie takich durnowatych gazet o niczym sweatdrop Jedyne co mnie w ich interesuje to inspiracje makijazowe i nowosci kosmetyczne blaugh
o takie rzeczy lepiej pytaj Isobelle... jest bardziej na czasie, szczególnie teraz bo wojuje ze swoją pracą dyplomową

to super, moze bym sie czegos nauczyla od niego, tylko szkoda, ze juz tu nie przychodzi sad
PostPosted: Fri May 06, 2005 6:00 am

[ Message temporarily off-line ]

BeeWolf_san

NaviRetlav

PostPosted: Fri May 06, 2005 6:06 am

dobra laski ... standardowe pytanko ....

Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd
PostPosted: Fri May 06, 2005 6:13 am

Addik

Czym jest dla was milosc ... kiedy czujecie ze sie zakochalyscie ... jakie wtedy macie objwy ... question Poprostu wszystko co mozecie powiedziec o slowie " kocham cie " xd

odbiło ci ?

BeeWolf_san

NaviRetlav

PostPosted: Fri May 06, 2005 6:17 am

BeeWolf_san
Addik

odbiło ci ?

nom ... xp zreszta co masz przeciwko ... one chyba lubia takie tematy ztgo co mi sie wydaje ....
PostPosted: Fri May 06, 2005 6:41 am

Ann_Miho

NaviRetlav

PostPosted: Fri May 06, 2005 7:07 am

PostPosted: Fri May 06, 2005 7:14 am

Ryhol

agut

PostPosted: Fri May 06, 2005 7:55 am

Addik

hmm...serducho mocniej byje na widok tego jedynego heart mamy motylki w brzuszku i wszystko jest piekne wink blaugh
PostPosted: Fri May 06, 2005 8:08 am

agut
Addik

hmm...serducho mocniej byje na widok tego jedynego heart mamy motylki w brzuszku i wszystko jest piekne wink blaugh
jejq.. ja czuje to samo heart

Kimagure-chan

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri May 06, 2005 8:11 am

PostPosted: Fri May 06, 2005 8:24 am

zaglada..

eeee..... ?

sweatdrop

M-Teen

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Fri May 06, 2005 1:18 pm

Addik

dla mnie miłość jest poswieceniem, oddaniem duszy i umysłu, jednakże prawdziwą spotkać jest bardzo ale to bardzo trudne. słowo kocham juz jest tak oklepane, że nie bedę poswiecac sie by cokolwiek napisać, i tego tak naprawdę nie da sie opisać, mam jednak nadzieje, że słowo to bedzie wypowiedziane i okazane w ten sposob ze nie bede musiała usłyszec pustego w naszych czasach kocham...

Kiedy mnie już zabraknie
Kiedy mnie już nie będzie
Daj jej to co cudowne
Daj jej to co przepiękne
Daj jej ciepło i radość
Daj jej miłość i czułość

Daj jej ramię bezpieczne
By ukoić w śnie miękko
By poczuła się mała
By uniosła się lekko

Bądź dobry

Bo w chwili
Gdy swe zmienisz oblicze
Gdy się wściekniesz
Gdy rykniesz
Gdy dłoń swoją podniesiesz

Ona zniknie

I w pościel oczy swoje chowając
Płacząc , do mnie przyjdzie
To mnie wspominając
O tobie zapomni

Ty przeminiesz...

(to nie moje ale jakze pasuje....)

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games