Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Játék Aréna
A hét fotója. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 33 34 35 36 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nevezel?
  Mindenképp! ^_^
  Nem hiszem...
  Talán. >_>
View Results

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Feb 13, 2012 5:18 am

Yuki Naoto
Az e heti nyertesek:

1. helyezés: Carbon Heart és Hime_Yura!
2. helyezés: Obi Aoi

sajnálom, de nem tudtam dönteni, hogy kié legyen az első hely, így megkérnélek titeket, ha van ötletetek, akkor minél hamarabb írjátok ki és azzal megy tovább a játék.
Gratulálok mindenkinek!!! és köszönöm a részvételt!

Köszönöm a helyezést, nagyon örülök neki *.*
Én nem tudok jó témát, így Hannára marad a választás ._.
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 8:10 am

wahmbulance
Na és mooost legyen a téma a HÓ! Most szinte mindenhol esik, és biztos, hogy az elmúlt napokban esett annyi, hogy lehessen róla fotót készíteni. smile
wahmbulance

Carbon Heart

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Feb 13, 2012 9:34 am

Carbon Heart
wahmbulance
Na és mooost legyen a téma a HÓ! Most szinte mindenhol esik, és biztos, hogy az elmúlt napokban esett annyi, hogy lehessen róla fotót készíteni. smile
wahmbulance

latyak FTW biggrin
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:31 am

Hime_Yura
Carbon Heart
wahmbulance
wahmbulance

latyak FTW biggrin

Nálunk még havas minden. ^^

Carbon Heart

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 12:21 am

Van egy jó képem... Vagy kettő, megnézem. A sztori lényege, hogy egyszer, régen annak a háznak a parkolójában, ahol akkor éltem, a friss hóban megjelent egy tökéletes fordított kereszt. Lábnyom nem volt, se semmi és az egész éjjel háromkor történt, úgyhogy nem hinném, hogy kölykök szórakoztak. A kereszt egész éjjel átható volt, reggelre viszont eltűnt. Az ablakból lekaptam, de nem mertem lemenni, mert a szar keresztbe állt bennem a történtektől. Ugyanis, tudniillik, az a ház egy borzalom volt, olyan megmagyarázhatatlan földöntúli események zajlottak ott, nap mint nap, ami engem is kikészített, pedig én már láttam elég sok szart életem során...

És íme a kép: Kereszt a hóban...

Ééés... mivel nem találtam más havas képet, ezzel szeretnék indulni is... Bocsi... cat_sweatdrop
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 2:32 am

Yuki Naoto
Az e heti nyertesek:

1. helyezés: Carbon Heart és Hime_Yura!
2. helyezés: Obi Aoi

sajnálom, de nem tudtam dönteni, hogy kié legyen az első hely, így megkérnélek titeket, ha van ötletetek, akkor minél hamarabb írjátok ki és azzal megy tovább a játék.
Gratulálok mindenkinek!!! és köszönöm a részvételt!

Köszönöm szépen a 2. helyet 3nodding

Érdekes az, amit leírtál, Mal...
Itt is van még hó, valamennyi...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Carbon Heart

PostPosted: Sun Feb 19, 2012 12:18 pm

Nem tudok nyertest hirdetni, mivel 1 darab jelentkező volt. Malreni-nek küldök 2500 goldot, mivel jelentkezett, de ellenfele nem akadt.
Kezdek nagyon elszomorodni, de azért megkérdezem:
Mal, átveszed a következő hetet?
PostPosted: Sun Feb 19, 2012 2:53 pm

Carbon Heart
Nem tudok nyertest hirdetni, mivel 1 darab jelentkező volt. Malreni-nek küldök 2500 goldot, mivel jelentkezett, de ellenfele nem akadt.
Kezdek nagyon elszomorodni, de azért megkérdezem:
Mal, átveszed a következő hetet?

Köszönöm szépen, természetesen átveszem. Holnapra kitalálok valami populárisabb témát, remélem, hogy sok jelentkező lesz.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Feb 20, 2012 3:06 am

Az eheti téma legyen:

Egy kép, amin igazán boldogok vagyunk!

Lehet nevetős, vagy csak mosolygós, a lényeg, hogy látszódjon az arcon, hogy az illető hihetetlenül boldog.
PostPosted: Mon Feb 20, 2012 8:14 am

Életem eddigi legboldogabb pillanata, mikor a kisöcsémet először kézbe vehettem.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Carbon Heart

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Feb 24, 2012 9:46 am

Én most ezt tudom felmutatni, sok régi képen mosolygok, de itt figyelembe vettem a "körülményeket" is. Friss öregdiákként egyszer még hozzáverődtem az énekkarhoz és elutaztam velük Ausztriába a Mondsee-tóhoz, gyönyörű volt ott. Rendes volt mindenki, a programok jók voltak az "énekkari teendőkkel" együtt, volt időnk a tónál sétálni, összebarátkoztam 1-2 emberrel meg egyik nap Salzburgba is elmentünk. Itt épp pislogtam, azért van csukva a szemem a képen. Plusz "érdekesség", hogy ekkor láttam életemben először havas hegycsúcsokat "élőben".

User Image
PostPosted: Sat Feb 25, 2012 2:52 pm

Háát kikérdeztem azt aki legjobban ismer és tudja mikor vagyok boldog, (édesanyám) és szerinte ezen az vagyok. Persze vannak más képek is, de a tábori képeim... háát, azt inkább nem publikálom itt xDD

User Image

Pumpkin dad

Feral Hunter

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 2:53 am

Ezzel a képpel már neveztem egyszer, ezért ha szabályellenes (az első oldalon nincs leírva, hogy nem lehet egy képpel két témában nevezni) , akkor kérlek ne vedd figyelembe ezt a nevezésem, csak azok közül a képek közül, amelyek most rendelkezésemre állnak ezen az egy képen vagyok igazán boldog

User Image
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 11:09 am

Malreni

Hirdetsz eredményt? smile

Carbon Heart

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 12:11 pm

Carbon Heart
Malreni

Hirdetsz eredményt? smile
Én nem tudok dönteni... ^^" Átveszed helyettem? Bocsánat, totál le vagyok szedálva.
Reply
Játék Aréna

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 33 34 35 36 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games