|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2012 5:18 am
Yuki Naoto Az e heti nyertesek: 1. helyezés: Carbon Heart és Hime_Yura! 2. helyezés: Obi Aoi sajnálom, de nem tudtam dönteni, hogy kié legyen az első hely, így megkérnélek titeket, ha van ötletetek, akkor minél hamarabb írjátok ki és azzal megy tovább a játék. Gratulálok mindenkinek!!! és köszönöm a részvételt! Köszönöm a helyezést, nagyon örülök neki *.* Én nem tudok jó témát, így Hannára marad a választás ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2012 8:10 am
wahmbulance Na és mooost legyen a téma a HÓ! Most szinte mindenhol esik, és biztos, hogy az elmúlt napokban esett annyi, hogy lehessen róla fotót készíteni. smile wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2012 9:34 am
Carbon Heart wahmbulance Na és mooost legyen a téma a HÓ! Most szinte mindenhol esik, és biztos, hogy az elmúlt napokban esett annyi, hogy lehessen róla fotót készíteni. smile wahmbulance latyak FTW biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2012 11:31 am
Hime_Yura Carbon Heart wahmbulance Na és mooost legyen a téma a HÓ! Most szinte mindenhol esik, és biztos, hogy az elmúlt napokban esett annyi, hogy lehessen róla fotót készíteni. smile wahmbulance latyak FTW biggrin Nálunk még havas minden. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 12:21 am
Van egy jó képem... Vagy kettő, megnézem. A sztori lényege, hogy egyszer, régen annak a háznak a parkolójában, ahol akkor éltem, a friss hóban megjelent egy tökéletes fordított kereszt. Lábnyom nem volt, se semmi és az egész éjjel háromkor történt, úgyhogy nem hinném, hogy kölykök szórakoztak. A kereszt egész éjjel átható volt, reggelre viszont eltűnt. Az ablakból lekaptam, de nem mertem lemenni, mert a szar keresztbe állt bennem a történtektől. Ugyanis, tudniillik, az a ház egy borzalom volt, olyan megmagyarázhatatlan földöntúli események zajlottak ott, nap mint nap, ami engem is kikészített, pedig én már láttam elég sok szart életem során... És íme a kép: Kereszt a hóban...Ééés... mivel nem találtam más havas képet, ezzel szeretnék indulni is... Bocsi... cat_sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 2:32 am
Yuki Naoto Az e heti nyertesek: 1. helyezés: Carbon Heart és Hime_Yura! 2. helyezés: Obi Aoi sajnálom, de nem tudtam dönteni, hogy kié legyen az első hely, így megkérnélek titeket, ha van ötletetek, akkor minél hamarabb írjátok ki és azzal megy tovább a játék. Gratulálok mindenkinek!!! és köszönöm a részvételt! Köszönöm szépen a 2. helyet 3nodding Érdekes az, amit leírtál, Mal... Itt is van még hó, valamennyi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 12:18 pm
Nem tudok nyertest hirdetni, mivel 1 darab jelentkező volt. Malreni-nek küldök 2500 goldot, mivel jelentkezett, de ellenfele nem akadt. Kezdek nagyon elszomorodni, de azért megkérdezem: Mal, átveszed a következő hetet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 2:53 pm
Carbon Heart Nem tudok nyertest hirdetni, mivel 1 darab jelentkező volt. Malreni-nek küldök 2500 goldot, mivel jelentkezett, de ellenfele nem akadt. Kezdek nagyon elszomorodni, de azért megkérdezem: Mal, átveszed a következő hetet? Köszönöm szépen, természetesen átveszem. Holnapra kitalálok valami populárisabb témát, remélem, hogy sok jelentkező lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2012 3:06 am
Az eheti téma legyen: Egy kép, amin igazán boldogok vagyunk! Lehet nevetős, vagy csak mosolygós, a lényeg, hogy látszódjon az arcon, hogy az illető hihetetlenül boldog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2012 8:14 am
Életem eddigi legboldogabb pillanata, mikor a kisöcsémet először kézbe vehettem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2012 9:46 am
Én most ezt tudom felmutatni, sok régi képen mosolygok, de itt figyelembe vettem a "körülményeket" is. Friss öregdiákként egyszer még hozzáverődtem az énekkarhoz és elutaztam velük Ausztriába a Mondsee-tóhoz, gyönyörű volt ott. Rendes volt mindenki, a programok jók voltak az "énekkari teendőkkel" együtt, volt időnk a tónál sétálni, összebarátkoztam 1-2 emberrel meg egyik nap Salzburgba is elmentünk. Itt épp pislogtam, azért van csukva a szemem a képen. Plusz "érdekesség", hogy ekkor láttam életemben először havas hegycsúcsokat "élőben".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2012 2:52 pm
Háát kikérdeztem azt aki legjobban ismer és tudja mikor vagyok boldog, (édesanyám) és szerinte ezen az vagyok. Persze vannak más képek is, de a tábori képeim... háát, azt inkább nem publikálom itt xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2012 2:53 am
Ezzel a képpel már neveztem egyszer, ezért ha szabályellenes (az első oldalon nincs leírva, hogy nem lehet egy képpel két témában nevezni) , akkor kérlek ne vedd figyelembe ezt a nevezésem, csak azok közül a képek közül, amelyek most rendelkezésemre állnak ezen az egy képen vagyok igazán boldog
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2012 11:09 am
Hirdetsz eredményt? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2012 12:11 pm
Carbon Heart Hirdetsz eredményt? smile Én nem tudok dönteni... ^^" Átveszed helyettem? Bocsánat, totál le vagyok szedálva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|