|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:50 pm
EL_TARO Lucifer_master_of_hell EL_TARO Moze i jest w tym troche prawdy, ale powinna byc dodawana klawiatura i myszka i wejscie do internetu, jeszcze jakies programy do obrobki plikow, foldery, pakiet world... Inaczej mowaic: PC jest niezastapionyty to na hardcorzeniu sie nieznasz chyba Lucifer_master_of_hell X360 rula masz to co w PieCu i wszelkie dobrodziejstwa konsolowe Na "hardcorzeniu" to ja sie znam jak nikt inny wink No fajny jest ten X360, a i PS3 moze tez ale w gruncie rzeczy lepiej miec PC bo mozesz na emulatorach grac w giery na obie konsole i wiecej cool no wlasnie, emulacja to wspanialy wynalazek rofl a ze niekoniecznie legalny... hmmmm... to inna para kaloszy... gdybym miala pieniadze to bym wszystko w co gralam na emulatorach miala jako oryginaly i zastep konsol lezal by u mnie w szafie czekajac na moj dobry nastroj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 8:19 am
Dokladnie cool
/PS: Fajny masz Blog Skasuj 1 z 2 moich comentarzy na twoim profilu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 12:08 pm
ps2 bylo slabe a x360 i ps3 to niepredzej jak za3 lata zemulyja a co do posiadania roznych konsol to mam ich kilka 2x NES , snes , master system I&II , mega drive I&II , genesis , N64, no i gacka , to tyle ze stacji . Na wszystko bez gacka wydalem nieco ponad sete ... tylko z grami cieko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 9:05 am
Lucifer_master_of_hell ps2 bylo slabe a x360 i ps3 to niepredzej jak za3 lata zemulyja a co do posiadania roznych konsol to mam ich kilka 2x NES , snes , master system I&II , mega drive I&II , genesis , N64, no i gacka , to tyle ze stacji . Na wszystko bez gacka wydalem nieco ponad sete ... tylko z grami cieko Czlowieku! I po co ja mam sie z toba klucic skoro ty masz prawie wszystko i mowisz ze to jest rozwiazanie gonk Emulacje sa dla tych co nie sa nadziani, czyli dla takich szaraczkow jak my sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 11:04 am
na przestrzeni 3 lat to niejest doozo odwiedzajta ludziska giełdy to sa prawdziwe skarbce (np. snes z super mario world za dyche)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:02 pm
domokun Jak dla mnie niezastapiona seria gier jest seria Pokemon... Zaczynajac od najstarszych wersji Pokemon Blue, Red PL i Yellow, potem Silver, Cristal i cos tam jeszcze, konczac na LeafGreen, FireRed. No i na koncu najlepsze serie Saphire i cos tam jeszcze tylko nie pamietam nazw smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:05 pm
a ja tam nie gram w gry jak juz to online na miniclipie: Save the sherrif XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:09 am
Witam ja z takim pytaniem czy sa tu osoby grajace w Lineage 2 na serverze Extreme ? Jesli tak to podajcie swoje Nicki (mile widziane osoby ze starisa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 9:54 am
opcy Ha! mam oba dodatki...... i swojego czasu walczylem zeby je pod fuh'iem uruchomic....... (scourge chyba ruszyl z tego co pamietam) trzeba tylko z 'pakami' sie pobawic...... tylko czasu nie ma..... xp A ja miałem czas - bawiłem się cały weekend z tym aby przerobić to pod FuhQuake'a. I powiem że raczej srednio się da to zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:10 pm
SLIPInh Witam ja z takim pytaniem czy sa tu osoby grajace w Lineage 2 na serverze Extreme ? Jesli tak to podajcie swoje Nicki (mile widziane osoby ze starisa) lol fajnie ze ktos gra tez na starisie smile Ja nawet mam klan polski jak chcesz to zapraszam moj nick to Sakurcia i jestem Prophetem 60lvl jak na razie smile LUDZIE GRAJCIE W LINEAGE 2 BO WARTO JEST SUUUPPEEERRRR!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 2:00 pm
666SLAYER SLIPInh Witam ja z takim pytaniem czy sa tu osoby grajace w Lineage 2 na serverze Extreme ? Jesli tak to podajcie swoje Nicki (mile widziane osoby ze starisa) lol fajnie ze ktos gra tez na starisie smile Ja nawet mam klan polski jak chcesz to zapraszam moj nick to Sakurcia i jestem Prophetem 60lvl jak na razie smile LUDZIE GRAJCIE W LINEAGE 2 BO WARTO JEST SUUUPPEEERRRR!!!!!! ...Plusy to grafa i klimat. No jeszcze muza jest dobra. ...Co do samej rozgrywki, to sie nie ma co podniecac. Wrecz przeciwnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:06 pm
Nie, no LINEAGE 2!!! Ja cie w korbe! Normalnie spoko loza. Respect xd Giera pikna az sie plakac chceta ze se tak powiem, bom nie z tych co ja posiadaja crying Szlak by z Tym gonk
/Ostatnio pykam w Chaos Legion <--- ale to tak na marginesie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 10:51 pm
666SLAYER SLIPInh Witam ja z takim pytaniem czy sa tu osoby grajace w Lineage 2 na serverze Extreme ? Jesli tak to podajcie swoje Nicki (mile widziane osoby ze starisa) lol fajnie ze ktos gra tez na starisie smile Ja nawet mam klan polski jak chcesz to zapraszam moj nick to Sakurcia i jestem Prophetem 60lvl jak na razie smile LUDZIE GRAJCIE W LINEAGE 2 BO WARTO JEST SUUUPPEEERRRR!!!!!! O ktos ze Starisa podaj swoj Nick w grze to pogadamy. A tak na marginesie to rozgrywka jest przednia nie ma to jak 400 osob prubojacych zabic Antharasa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|