Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 1:43 pm
Szemeteket, virágokat, tintákat és halakat (nem akváriumos) hol tudom hasznosítani? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 1:44 pm
napsugar wahmbulance újra vannak bogarak meg szemetek a town-baaan 4laugh wahmbulance Hurrá!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:32 am
Zsocachan Szemeteket, virágokat, tintákat és halakat (nem akváriumos) hol tudom hasznosítani? whee szemét itt virág itt tinta itt hal itt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 1:33 pm
nem tudjátok mi a negyedik item amit lehet kapni a húsvéti eventen a tojás összegyűjtéskor?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 15, 2009 11:35 pm
rózsi nyuszi mamusz am a főoldalon van egy húsvétos topic ott bíbor mindent leírt részletesen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 12:54 pm
a horgászásnál nektek sem menti el a napi fogást? Vagy csak nálam ilyen... nem tudom beírni a szöveget ahova kéne sad O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 12:58 pm
Sztyanime a horgászásnál nektek sem menti el a napi fogást? Vagy csak nálam ilyen... nem tudom beírni a szöveget ahova kéne sad O_oErről olvastam..... megint frissítik azt a programot mert állítólag új halakat is lehet majd kifogni, de ez csak pletyka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:48 pm
am ugyan ez van nálam is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:07 am
Hali! Én vettem Gaia cash-el April's Collectiblest és abból választottam a Cherry Blossomot és nem engedi eladni!aszt írta ki h le van fagyasztva.és ugyan igy van ez több cuccommal is! légyszi segítsen valaki! köszi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 12:35 am
maresz Hali! Én vettem Gaia cash-el April's Collectiblest és abból választottam a Cherry Blossomot és nem engedi eladni!aszt írta ki h le van fagyasztva.és ugyan igy van ez több cuccommal is! légyszi segítsen valaki! köszi O.o Pontosan mit ír ki hibának?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 1:27 am
Hello! Azt szeretném kérdezni hogy mire való az a Chocolate Egg amit húsvétkor lehetett a tojásokból kapni a zomgban? Mert van pár darab és lehet eladnám őket, de azért jó lenne tudni mire jó biggrin Előre is köszi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 9:34 am
softwarekiller maresz Hali! Én vettem Gaia cash-el April's Collectiblest és abból választottam a Cherry Blossomot és nem engedi eladni!aszt írta ki h le van fagyasztva.és ugyan igy van ez több cuccommal is! légyszi segítsen valaki! köszi O.o Pontosan mit ír ki hibának? Hát pontosan ezt: frozen_item_cannot_be_moved
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 10:14 am
Helló-Belló! blaugh Ami az akváriumban van virág az mi célt szolgál?Köszi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 12:37 pm
Csokinyuszi Hello! Azt szeretném kérdezni hogy mire való az a Chocolate Egg amit húsvétkor lehetett a tojásokból kapni a zomgban? Mert van pár darab és lehet eladnám őket, de azért jó lenne tudni mire jó biggrin Előre is köszi! én megveszem ha jó áron adod xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|