|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 4:06 pm
Ojeee... Rok mnie nie było, a tu się jednak coś dzieje smile No powiem, że jestem miło zaskoczona ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 8:49 am
Moge zagrać??Lubie RPG ale nie umiem grać.Głupio tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 1:57 am
Ja też mogę się dołączyć? Ja już doświadczonym graczem jestem (no może akurat w Wiedźmina nie grałem, ale już mam ze 20 sesji za sobą) wieć nie musisz mi wyjaśniać co i jak :>.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:55 pm
A ja mam takie skromne pytanko :] będziemy dokańczać o RPG ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 2:08 pm
z checia sie dolacze, tylko niesteyt ktos musialby mi wytlumaczyc troche. gram w crpg czesto, niestety normalnych sesyjek nie mialem okazji doswiadczyc sad gdyby ktos byl tak mily i wyjasnil mi zasady (najlepiej w skrocie na PM) z radoscia wskocze w swiat wyobraznie biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 11:49 pm
Baldurass z checia sie dolacze, tylko niesteyt ktos musialby mi wytlumaczyc troche. gram w crpg czesto, niestety normalnych sesyjek nie mialem okazji doswiadczyc sad gdyby ktos byl tak mily i wyjasnil mi zasady (najlepiej w skrocie na PM) z radoscia wskocze w swiat wyobraznie biggrin biggrin biggrin Przeczytaj ten temat od poczatku =) , tam gralismy w rpga szybko zalapiesz o co chodzi pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 6:27 am
Ja mam na szczescie w realnym zyciu dobrana druzynke. Lubie na nich eksperymentowac, np. kumpel i moj brat maja wspolnego ojca ale jeszcze o tym nie wiedza. Przyjdzie czas ze wyjawnie im prawde. mam nadzieje ze bede mog im wtedy zdobic zdjecie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 12:40 am
ja tez moglbym sie przylaczyc gralem juz w D&D i w Earthdowna tylko to juz dawno bylo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:44 am
witam .... widzem że jest popyt na rpg ... zobaczymy czy ktoś na poważnie chce pograć i będzie go stać na napisanie histori postaci , zrobienie karty oraz czynne uczestniczenie w sesji . Jest gildia rpg ... mam subforum ( Wampiry Valtera ) ... brakuje graczy. wszyscy chętni niech zajrzą tutajmożna też sie zgłaszać na maila ( pm mam już załadowany prawie do maxa ) naviretlav@gmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 10:35 am
ja chce ja!! :skacze i macha lapkami: ale czytac mi sie nie chce bo to dlugie jest.... musze:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:08 pm
Ta_Flower_Rose ja chce ja!! :skacze i macha lapkami: ale czytac mi sie nie chce bo to dlugie jest.... musze:3 musisz czytać .. bo czytanie ze zrozumieniem to podstawa do zagrania rpg stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:40 pm
uh uh ja wam pomistrzuje mrgreen *rozklada przed soba dogorynogami mape mistrza podziemi* jestescie w mrocznym lesie, nie ! w lochach ;] w lochach w lesie ! idziecie.. i idziecie.. i idziecie.. dalej idziecie i.. wychodzi smok ! jest straszny i chce was porzrec ! D:
nie moglam sie powstrzymac.. kocham ten odcinek xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:49 pm
Lethiel uh uh ja wam pomistrzuje mrgreen *rozklada przed soba dogorynogami mape mistrza podziemi* jestescie w mrocznym lesie, nie ! w lochach ;] w lochach w lesie ! idziecie.. i idziecie.. i idziecie.. dalej idziecie i.. wychodzi smok ! jest straszny i chce was porzrec ! D:
nie moglam sie powstrzymac.. kocham ten odcinek xD heart powstrzymam go swoją magiczną........ mandoliną...? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:50 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel uh uh ja wam pomistrzuje mrgreen *rozklada przed soba dogorynogami mape mistrza podziemi* jestescie w mrocznym lesie, nie ! w lochach ;] w lochach w lesie ! idziecie.. i idziecie.. i idziecie.. dalej idziecie i.. wychodzi smok ! jest straszny i chce was porzrec ! D:
nie moglam sie powstrzymac.. kocham ten odcinek xD heart powstrzymam go swoją magiczną........ mandoliną...? xD mozesz uzyc swojej specjalnej umiejetnosci jaka jest !.. *szuka w papierkach* kopanie mrgreen heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|