|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:43 am
Vykk FeaRan Vykk FeaRan deahme Fea-ran dowcip zupelnie pozbawiony sensu. leca sobie dwie krowy nad miastem, jedna mowi do drugiej: - wiesz co, mam przeczucie, ze rozbijemy sie o slup... - nie martw sie, moj ojciec ma kiosk. Nie jest wcale pozbawiony sensu... Chyba mam dziwne poczucie humoru blaugh ja wylam z tego dowcipu chyba przez godzine..ale nadal nieumiem znalezc w nim sensu..chyba jest bardzo ukryty blaugh ograniczenie psychczne motocyklistow...to podstawa zartu miala byc wiecej mniej blaugh ciekawa interpretacja, prosze o wytezenie mozgownic i zaproponowanie innych, alternatywnych sensow xp innych brak xp ja innych prosilam o wytezenie, tobie Vykk daje juz spokoj biggrin smieciarka = Arek`s garbage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:33 am
Bog byl ciekaw jak zyja studenci, wiec wyslal paru swych aniolow by to sprawdzili. Po paru dniach zdaja raport: -a wiec jest teraz pol roku przed egzaminami. Medycy kuja, matematycy kuja, plonosci pija, chemicy pija. Kwartal przed egzaminami, Bog po raz kolejny wyslal na Ziemie swych aniolow, by zobaczyli co robia studenci. -Medycy kuja az piszczy, matematycy kuja, polonisci pija, chemicy pija. Dzien przed egzaminami zwiad zostal powtorzony. -Medycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, matematycy kuja az piszczy, polonosci trzezwieja, chemicy pija. Tu Bog wzial sobie na cenzurowane chemikow. Dzien przed kolokwium, znowu zwiad i znowu raport: -Medycy dochodza do siebie, Matematycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, polonisci kuja a chemicy sie modla. -No i wlasnie to oni zdadza!!!! -krzyczy na to Bog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:36 am
Neilameane Bog byl ciekaw jak zyja studenci, wiec wyslal paru swych aniolow by to sprawdzili. Po paru dniach zdaja raport: -a wiec jest teraz pol roku przed egzaminami. Medycy kuja, matematycy kuja, plonosci pija, chemicy pija. Kwartal przed egzaminami, Bog po raz kolejny wyslal na Ziemie swych aniolow, by zobaczyli co robia studenci. -Medycy kuja az piszczy, matematycy kuja, polonisci pija, chemicy pija. Dzien przed egzaminami zwiad zostal powtorzony. -Medycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, matematycy kuja az piszczy, polonosci trzezwieja, chemicy pija. Tu Bog wzial sobie na cenzurowane chemikow. Dzien przed kolokwium, znowu zwiad i znowu raport: -Medycy dochodza do siebie, Matematycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, polonisci kuja a chemicy sie modla. -No i wlasnie to oni zdadza!!!! -krzyczy na to Bog. wyyyypas .... z tego co mi wiadomo .. ozz tesh doozo pil przed matura xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:02 am
Addik Neilameane Bog byl ciekaw jak zyja studenci, wiec wyslal paru swych aniolow by to sprawdzili. Po paru dniach zdaja raport: -a wiec jest teraz pol roku przed egzaminami. Medycy kuja, matematycy kuja, plonosci pija, chemicy pija. Kwartal przed egzaminami, Bog po raz kolejny wyslal na Ziemie swych aniolow, by zobaczyli co robia studenci. -Medycy kuja az piszczy, matematycy kuja, polonisci pija, chemicy pija. Dzien przed egzaminami zwiad zostal powtorzony. -Medycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, matematycy kuja az piszczy, polonosci trzezwieja, chemicy pija. Tu Bog wzial sobie na cenzurowane chemikow. Dzien przed kolokwium, znowu zwiad i znowu raport: -Medycy dochodza do siebie, Matematycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, polonisci kuja a chemicy sie modla. -No i wlasnie to oni zdadza!!!! -krzyczy na to Bog. wyyyypas .... z tego co mi wiadomo .. ozz tesh doozo pil przed matura xd miodzio, ide chemie studiowac blaugh ciekawe, czy z klasowkami z chemii tez tak jest? moze sprobuje? xd to break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:57 pm
FeaRan Addik Neilameane Bog byl ciekaw jak zyja studenci, wiec wyslal paru swych aniolow by to sprawdzili. Po paru dniach zdaja raport: -a wiec jest teraz pol roku przed egzaminami. Medycy kuja, matematycy kuja, plonosci pija, chemicy pija. Kwartal przed egzaminami, Bog po raz kolejny wyslal na Ziemie swych aniolow, by zobaczyli co robia studenci. -Medycy kuja az piszczy, matematycy kuja, polonisci pija, chemicy pija. Dzien przed egzaminami zwiad zostal powtorzony. -Medycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, matematycy kuja az piszczy, polonosci trzezwieja, chemicy pija. Tu Bog wzial sobie na cenzurowane chemikow. Dzien przed kolokwium, znowu zwiad i znowu raport: -Medycy dochodza do siebie, Matematycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, polonisci kuja a chemicy sie modla. -No i wlasnie to oni zdadza!!!! -krzyczy na to Bog. wyyyypas .... z tego co mi wiadomo .. ozz tesh doozo pil przed matura xd miodzio, ide chemie studiowac blaugh ciekawe, czy z klasowkami z chemii tez tak jest? moze sprobuje? xd to break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody. no w sumie na chemie nie pojde chyba ze bede bral wsyzstkie jakies zabawki z zajec od kumpla ktory jest na wydziale chemii stosowanej xp ale zapic maturke wypada...no moze nie do boolu ale jednak... BTW odnosnie idiomatołow : czarne mysli-. black child thinks too xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:15 pm
Vykk FeaRan Addik Neilameane Bog byl ciekaw jak zyja studenci, wiec wyslal paru swych aniolow by to sprawdzili. Po paru dniach zdaja raport: -a wiec jest teraz pol roku przed egzaminami. Medycy kuja, matematycy kuja, plonosci pija, chemicy pija. Kwartal przed egzaminami, Bog po raz kolejny wyslal na Ziemie swych aniolow, by zobaczyli co robia studenci. -Medycy kuja az piszczy, matematycy kuja, polonisci pija, chemicy pija. Dzien przed egzaminami zwiad zostal powtorzony. -Medycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, matematycy kuja az piszczy, polonosci trzezwieja, chemicy pija. Tu Bog wzial sobie na cenzurowane chemikow. Dzien przed kolokwium, znowu zwiad i znowu raport: -Medycy dochodza do siebie, Matematycy kuja, ze byly przypadki omdlenia, polonisci kuja a chemicy sie modla. -No i wlasnie to oni zdadza!!!! -krzyczy na to Bog. wyyyypas .... z tego co mi wiadomo .. ozz tesh doozo pil przed matura xd miodzio, ide chemie studiowac blaugh ciekawe, czy z klasowkami z chemii tez tak jest? moze sprobuje? xd to break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody. no w sumie na chemie nie pojde chyba ze bede bral wsyzstkie jakies zabawki z zajec od kumpla ktory jest na wydziale chemii stosowanej xp ale zapic maturke wypada...no moze nie do boolu ale jednak... BTW odnosnie idiomatołow : czarne mysli-. black child thinks too xd muahahahahah blaugh a wiec kochani, jako ze alkoholowi poswiecony jest spory rozdzial w chemii, przyblizmy sie do niego, jednoczmy sie z chemia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:19 pm
FeaRan muahahahahah blaugh a wiec kochani, jako ze alkoholowi poswiecony jest spory rozdzial w chemii, przyblizmy sie do niego, jednoczmy sie z chemia 4laugh alkohole to jedyny dzial w chemii, ktoremu moja kolezanka poswiecila jakakolwiek uwage. Nie zdziwi chyba nikogo fakt, ze sprawdzian z tegoz dzialu napisala spiewajaco ^^ (tak nawiasem, to dziewczyna ma chroniczna awersje do chemii)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:51 pm
Poseł Pęczak trafia do więzienia, wchodzi do celi a tam siedzi 4 wydzieranych kolesi i szeptają między sobą: "chłopaki patrzcie, nowa dupa!". Postanowili, że będą losować zapałki, który pierwszy będzie go miał. No i jeden wylosował. Udał się więc za posłem do więziennej łaźni co by go tam "nadziać". Wraca po wszystkim, ale jakiś niezadowolony. Kumple od razu: - I jak było? Koleś na to: - Szkoda gadać! - Ale przynajmniej ciasny jest? - Gdzie tam ciasny, jak on tam ma całe społeczeństwo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:52 am
Zobaczcie koniecznie eek Link powyzej to odnosnik do niezwykle "ambitnego" teledysku znanej skadinand (aczkolwiek przeze mnie nielubianej xp ) polskiej "wokalistki" - Kai P. . Napewno uzeknie Was ta "wspaniala" historia o "chince z wietnamu ktorej komornik wszedl na dom" eek eek eek (Cos strasznego aczkolwiek do rubryki humor bardzo pasuje gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:13 am
Omega Sun Zobaczcie koniecznie eek Link powyzej to odnosnik do niezwykle "ambitnego" teledysku znanej skadinand (aczkolwiek przeze mnie nielubianej xp ) polskiej "wokalistki" - Kai P. . Napewno uzeknie Was ta "wspaniala" historia o "chince z wietnamu ktorej komornik wszedl na dom" eek eek eek (Cos strasznego aczkolwiek do rubryki humor bardzo pasuje gonk ) Oi!!!!!! ******** sie upodliłem.......... gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk kto teraz za psychoanalityka zapłaci..... nie powiem....... kwas jakich mało....... ajkby chociaz cyce i dupeczke bardziej pokazywala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:30 am
Poranek. Ponury jak chmura gradowa programista wchodzi do kuchni na śniadanie po nocy spędzonej przy komputerze. Żona jak to żona, natychmiast zauważyła, że coś nie w porządku: - Co się stało Maniuś, program nie zadziałał? - Zadziałał. - No to może się wieszał? - Chodził jak w d*@#*&! j@*&%6 burza! - Więc czemu jesteś taki ponury? - Zdrzemnąłem się na Backspace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:31 am
Addik Poranek. Ponury jak chmura gradowa programista wchodzi do kuchni na śniadanie po nocy spędzonej przy komputerze. Żona jak to żona, natychmiast zauważyła, że coś nie w porządku: - Co się stało Maniuś, program nie zadziałał? - Zadziałał. - No to może się wieszał? - Chodził jak w d*@#*&! j@*&%6 burza! - Więc czemu jesteś taki ponury? - Zdrzemnąłem się na Backspace. edit->undo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:33 am
opcy Omega Sun Zobaczcie koniecznie eek Link powyzej to odnosnik do niezwykle "ambitnego" teledysku znanej skadinand (aczkolwiek przeze mnie nielubianej xp ) polskiej "wokalistki" - Kai P. . Napewno uzeknie Was ta "wspaniala" historia o "chince z wietnamu ktorej komornik wszedl na dom" eek eek eek (Cos strasznego aczkolwiek do rubryki humor bardzo pasuje gonk ) Oi!!!!!! ******** sie upodliłem.......... gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk kto teraz za psychoanalityka zapłaci..... nie powiem....... kwas jakich mało....... ajkby chociaz cyce i dupeczke bardziej pokazywala xd o tak, ten teledysk napewno zwiekszy kolejki u psychoanalitykow gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:38 am
Kiray Poseł Pęczak trafia do więzienia, wchodzi do celi a tam siedzi 4 wydzieranych kolesi i szeptają między sobą: "chłopaki patrzcie, nowa dupa!". Postanowili, że będą losować zapałki, który pierwszy będzie go miał. No i jeden wylosował. Udał się więc za posłem do więziennej łaźni co by go tam "nadziać". Wraca po wszystkim, ale jakiś niezadowolony. Kumple od razu: - I jak było? Koleś na to: - Szkoda gadać! - Ale przynajmniej ciasny jest? - Gdzie tam ciasny, jak on tam ma całe społeczeństwo! xd udany dowcip gejowsko-polityczny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|