Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:37 am
BeeWolf_san hahahahahahahahaha, zabawna jesteś :0 ... widać karzda glupota którą napisze, zostanie potraktowana powarznie :0 młodzież z kategorii wiekowej nastoletniej bardzo niższej jest niezwykle podatna na twoją influencje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:37 am
Kukus BeeWolf_san hahahahahahahahaha, zabawna jesteś :0 ... widać karzda glupota którą napisze, zostanie potraktowana powarznie :0 młodzież z kategorii wiekowej nastoletniej bardzo niższej jest niezwykle podatna na twoją influencje eek influ-co??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:02 am
Christoff_Gangrell Kukus BeeWolf_san hahahahahahahahaha, zabawna jesteś :0 ... widać karzda glupota którą napisze, zostanie potraktowana powarznie :0 młodzież z kategorii wiekowej nastoletniej bardzo niższej jest niezwykle podatna na twoją influencje eek influ-co??? blaugh wpływ jakiegoś czynnika np. innej osoby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:07 am
Kukus Christoff_Gangrell Kukus BeeWolf_san hahahahahahahahaha, zabawna jesteś :0 ... widać karzda glupota którą napisze, zostanie potraktowana powarznie :0 młodzież z kategorii wiekowej nastoletniej bardzo niższej jest niezwykle podatna na twoją influencje eek influ-co??? blaugh wpływ jakiegoś czynnika np. innej osoby Aaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa........ no prosze dowiedziłęm sie czegos nowego *wyjmuje notes i zapisuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:19 am
Christoff_Gangrell Kukus Christoff_Gangrell Kukus BeeWolf_san hahahahahahahahaha, zabawna jesteś :0 ... widać karzda glupota którą napisze, zostanie potraktowana powarznie :0 młodzież z kategorii wiekowej nastoletniej bardzo niższej jest niezwykle podatna na twoją influencje eek influ-co??? blaugh wpływ jakiegoś czynnika np. innej osoby Aaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa........ no prosze dowiedziłęm sie czegos nowego *wyjmuje notes i zapisuje* influencja, tak jak presja smile Synonimy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:21 am
alexvandom influencja, tak jak presja smile Synonimy smile influencje -> wpływ.......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:29 pm
alexvandom influencja, tak jak presja smile Synonimy smile i się mylisz... presja zawiera w sobie nacisk... influencja jest całkowicie dobrowolna jak napisał Buc "influencja = wpływ"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:55 am
s**t ! na h & Q nikt mi nie mogl pomoc.. jak podkrecic celka 333 na 500mhz??? tak moze sie "przypadkiem" spalic mi to wisi.....
kompy mi sie wydaje ze to meski temat gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:58 am
Baliaur s**t ! na h & Q nikt mi nie mogl pomoc.. jak podkrecic celka 333 na 500mhz??? tak moze sie "przypadkiem" spalic mi to wisi..... kompy mi sie wydaje ze to meski temat gonk Ja tylko ekran ostanoi podkrecałem.. tak go podkreciłem ze pod sufit podleciał i o mało go nie przebił... A komp to tesh kiedys ale o tym kiedy indziej opowiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:17 am
Baliaur s**t ! na h & Q nikt mi nie mogl pomoc.. jak podkrecic celka 333 na 500mhz??? tak moze sie "przypadkiem" spalic mi to wisi..... kompy mi sie wydaje ze to meski temat gonk z tego co wiem to one maja mnoznik zablokowany wiec trzeba mu magistrale podbuksowac...... wiem ze w ktorejs serii sie ktoregos pina izolowalo i to odblokowywalo licznik..... ale to chyba w 300A 333 sie w zasadzie do krecenia nie nadaje ja bym go max do 400 podciagnal......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:53 am
Kukus alexvandom influencja, tak jak presja smile Synonimy smile i się mylisz... presja zawiera w sobie nacisk... influencja jest całkowicie dobrowolna jak napisał Buc "influencja = wpływ" jakich ciekawych rzeczy czlowiek sie dowiaduje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:58 am
opcy Baliaur s**t ! na h & Q nikt mi nie mogl pomoc.. jak podkrecic celka 333 na 500mhz??? tak moze sie "przypadkiem" spalic mi to wisi..... kompy mi sie wydaje ze to meski temat gonk z tego co wiem to one maja mnoznik zablokowany wiec trzeba mu magistrale podbuksowac...... wiem ze w ktorejs serii sie ktoregos pina izolowalo i to odblokowywalo licznik..... ale to chyba w 300A 333 sie w zasadzie do krecenia nie nadaje ja bym go max do 400 podciagnal...... s**t ja mam 333A.... i chodzi na 416 z box'owym chlodzeniem 3nodding i wytrzymal nawet 12 h hajcowania xd 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:03 am
xd
A ja chce wam powiedzieć KTo mi wyłopoce sakwe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:04 am
Baliaur opcy Baliaur s**t ! na h & Q nikt mi nie mogl pomoc.. jak podkrecic celka 333 na 500mhz??? tak moze sie "przypadkiem" spalic mi to wisi..... kompy mi sie wydaje ze to meski temat gonk z tego co wiem to one maja mnoznik zablokowany wiec trzeba mu magistrale podbuksowac...... wiem ze w ktorejs serii sie ktoregos pina izolowalo i to odblokowywalo licznik..... ale to chyba w 300A 333 sie w zasadzie do krecenia nie nadaje ja bym go max do 400 podciagnal...... s**t ja mam 333A.... i chodzi na 416 z box'owym chlodzeniem 3nodding i wytrzymal nawet 12 h hajcowania xd 3nodding blaugh w sumie jak "A" to niezle...... 3nodding chodzilo mi o wersje bez literki A (poniekad gdzies mi taki lezy wpokoju......)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|