|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:12 am
Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka.
Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze:
Zalety calowania: 1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin 2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz 3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki. 4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd 5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia.
po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz
ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:46 am
BeeWolf_san mowiłem juz znie nie lubie kobiet ? ALE DLACZEGO???? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:23 pm
Ann_Miho Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka. Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze: Zalety calowania: 1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin 2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz 3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki. 4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd 5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia. po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow?? tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:31 pm
Ann_Miho ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow?? nie xp W ogole nie lubie takich durnowatych gazet o niczym sweatdrop Jedyne co mnie w ich interesuje to inspiracje makijazowe i nowosci kosmetyczne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:42 pm
Omega Sun Ann_Miho ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow?? nie xp W ogole nie lubie takich durnowatych gazet o niczym sweatdrop Jedyne co mnie w ich interesuje to inspiracje makijazowe i nowosci kosmetyczne blaugh o takie rzeczy lepiej pytaj Isobelle... jest bardziej na czasie, szczególnie teraz bo wojuje ze swoją pracą dyplomową
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:56 am
Chyba nie jestem prawdziwa dziewczyna... crying . Nie czytam Bravo/ Twista/ Dziewczyny/ Pocornu i innnych. Nie maluje sie, nie nosze spodniczek, nosze czarne za duze ciuchy, nie chodze do fryzjera, nie gadam z kolezanka o podpaskach, chlopaakch i solarium. Nie chodze na dyskoteki, na podryw, nie mam komory z dzwonkiem "Her black eyes", jestem antyspoleczna. Jestem do niczego crying Juz w temacie facetow mam wiecej do powiedzenia niz tutaj sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:09 am
Eurina Vam Chyba nie jestem prawdziwa dziewczyna... crying . Nie czytam Bravo/ Twista/ Dziewczyny/ Pocornu i innnych. Nie maluje sie, nie nosze spodniczek, nosze czarne za duze ciuchy, nie chodze do fryzjera, nie gadam z kolezanka o podpaskach, chlopaakch i solarium. Nie chodze na dyskoteki, na podryw, nie mam komory z dzwonkiem "Her black eyes", jestem antyspoleczna. Jestem do niczego crying Juz w temacie facetow mam wiecej do powiedzenia niz tutaj sad Eurina Vam-Słoneczko...nie smutaskuj się...jeśli prawdziwosć dziewczyny zależy od czytania beznadziejnych gazetek, malowaniu się, noszeniu spódnic, chodzeniu do fryzjera, gadaniu o podpaskach, chłopakach i solarium, chodzeniu na dyskoteki, na podryw, ustawieniu w komorce dzownka "Her black eyes" to wybacz...ale BABRBI TO NIE KOBIETA! Nie chcę obrazić zadnej dziewczyny, która się maluje, czyta brawo i nosi spódniczki, ale każda z nas jest inna i to, że ty chodzisz w czarnych za duzych ciuchach to nie oznacza, że nie jesteś wartościowa i wspaniala kobietka. A antyspolecznosc-...slysze to kilka razy dziennie od mojej wspanialej rodzinki, wiec jakby co to pomysl sobie, ze nie tylko ty jestes antyspoleczna, ale na pewno nie jestes do niczego! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:45 am
A co dziewczyny sadzicie o metroseksualnych (dla kogos jakby niewiedzial to faceci, ktorzy dbaja o swoj wyglad czasem az z przesada)
Ja powiem ze lubie ale bez przesady mam kumpla ktory odrazu leci do kosmetyczki aby mu podpilowala paznokietek jak mu sie zlamie, do tego ciagle gada ile, jak sie opalac w solarium czym sie smarowac itp sweatdrop juz ksiazke mozna byloby napisac. To jest ważne ale rzesada w druga strone troche odstrasza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:37 am
Kazda szanujaca sie osoba wie, ze zawsze trzeba byc zadbanym i dbac o siebie. Jezeli jakis mezczyzna chce wygladac fajnie i spedzi troche wiecej czasu w sklepie z ciuchami to czym sie martwic? Denerwuja mnie takie pedzie, ktore ciagle gadaja jakie trzeba miec butki, marynareczki, solarium itp. Ostatnio w "pytanie na sniadanie" byl stylista ktory gadal jak PRAWDZIWY TRENDI MEZCZYZNA ubiera sie w tym sezonie sweatdrop , a wiec(faceci sluchac, bo nie poderwiecie zadnej laski i nie bedziecie modni!): - koszula MUSI BYC wzorzysta, najnowszy trend: KWIATY - dzinsy biodrowki (klasyczne spodnie odpadaja) - pasek z klamra wysadzana dzetami - super krawat w suoer wzorki - kolorowe skarpetki - japonki lub specjalne sandaly w zoltym kolorze - bransoleta tez moze byc
Jak dla mnie takie cos to paranoja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:31 am
deahme Vykk Ann_Miho Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka. Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze: Zalety calowania: 1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin 2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz 3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki. 4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd 5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia. po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow?? tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp Ten tekst na wp dziwnie jakoś na mnie zadziałał...nevermind blaugh Ale i tak wolę robić 100 brzuszkziennie niż "miziać się" z jakimś nadętym dupkiem, kti tak Cię prędzej czy p78;niej rzuci xp eek sad crying ...n/c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|