Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ann_Miho

PostPosted: Thu May 05, 2005 11:12 am

Mili jestescie dla mnie nie ma co, ale przyznaje przesadzilam. Sorka.

Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze:

Zalety calowania:
1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin
2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz
3. Buziaki zapewniaja ladny usmiech i sliczne zabki.
4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd
5. To jedyny sposob aby zamienic zabe w ksiecia.

po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz

ps. Chcialybyscie wiecej takich tekstow??
PostPosted: Thu May 05, 2005 11:46 am

BeeWolf_san
mowiłem juz znie nie lubie kobiet ?

ALE DLACZEGO???? eek

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Thu May 05, 2005 12:05 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu May 05, 2005 12:14 pm

Xx_Emu-chan_xX

Vykk

PostPosted: Thu May 05, 2005 1:23 pm

Ann_Miho

Przegladalam stare gazety i znalazlam oczywiscie jakies artykuly o calowaniu niby takie oczywiste ale jednak napisze:

Zalety calowania:
1. Spalamy przecietnie 16 kalori na minute. Im namietniej tym wiecej, pomyslmy "Snickers" to 600 kcal wiec 40 minut namietnych buziakow i ani slady po batoniku biggrin
2.Przy całowaniu cwiczysz aż 38 mięśni twarzy. Niestety brzuszki nadal musisz robić razz
4. Calowanie uszczesliwia, rozluznia i odstresowuje!! Juz wiadomo co robic przed klasowka xd

po przeczytaniu tego tekstu odrazu rzuciłam się rozdawać chłopcom caluski i wam tez radze Przeciez to ma tyle zalet razz

tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp
PostPosted: Thu May 05, 2005 1:30 pm

Vykk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu May 05, 2005 2:31 pm

Ann_Miho

nie xp W ogole nie lubie takich durnowatych gazet o niczym sweatdrop Jedyne co mnie w ich interesuje to inspiracje makijazowe i nowosci kosmetyczne blaugh
PostPosted: Thu May 05, 2005 2:42 pm

Omega Sun
Ann_Miho

nie xp W ogole nie lubie takich durnowatych gazet o niczym sweatdrop Jedyne co mnie w ich interesuje to inspiracje makijazowe i nowosci kosmetyczne blaugh
o takie rzeczy lepiej pytaj Isobelle... jest bardziej na czasie, szczególnie teraz bo wojuje ze swoją pracą dyplomową

Kukus

deahme

PostPosted: Thu May 05, 2005 11:25 pm

PostPosted: Thu May 05, 2005 11:30 pm

deahme

Eurina Vam

PostPosted: Fri May 06, 2005 12:56 am

Chyba nie jestem prawdziwa dziewczyna... crying . Nie czytam Bravo/ Twista/ Dziewczyny/ Pocornu i innnych. Nie maluje sie, nie nosze spodniczek, nosze czarne za duze ciuchy, nie chodze do fryzjera, nie gadam z kolezanka o podpaskach, chlopaakch i solarium. Nie chodze na dyskoteki, na podryw, nie mam komory z dzwonkiem "Her black eyes", jestem antyspoleczna. Jestem do niczego crying
Juz w temacie facetow mam wiecej do powiedzenia niz tutaj sad
PostPosted: Fri May 06, 2005 1:09 am

Eurina Vam
Chyba nie jestem prawdziwa dziewczyna... crying . Nie czytam Bravo/ Twista/ Dziewczyny/ Pocornu i innnych. Nie maluje sie, nie nosze spodniczek, nosze czarne za duze ciuchy, nie chodze do fryzjera, nie gadam z kolezanka o podpaskach, chlopaakch i solarium. Nie chodze na dyskoteki, na podryw, nie mam komory z dzwonkiem "Her black eyes", jestem antyspoleczna. Jestem do niczego crying
Juz w temacie facetow mam wiecej do powiedzenia niz tutaj sad

Eurina Vam-Słoneczko...nie smutaskuj się...jeśli prawdziwosć dziewczyny zależy od czytania beznadziejnych gazetek, malowaniu się, noszeniu spódnic, chodzeniu do fryzjera, gadaniu o podpaskach, chłopakach i solarium, chodzeniu na dyskoteki, na podryw, ustawieniu w komorce dzownka "Her black eyes" to wybacz...ale BABRBI TO NIE KOBIETA! Nie chcę obrazić zadnej dziewczyny, która się maluje, czyta brawo i nosi spódniczki, ale każda z nas jest inna i to, że ty chodzisz w czarnych za duzych ciuchach to nie oznacza, że nie jesteś wartościowa i wspaniala kobietka. A antyspolecznosc-...slysze to kilka razy dziennie od mojej wspanialej rodzinki, wiec jakby co to pomysl sobie, ze nie tylko ty jestes antyspoleczna, ale na pewno nie jestes do niczego! biggrin

deahme

Ann_Miho

PostPosted: Fri May 06, 2005 1:45 am

A co dziewczyny sadzicie o metroseksualnych (dla kogos jakby niewiedzial to faceci, ktorzy dbaja o swoj wyglad czasem az z przesada)

Ja powiem ze lubie ale bez przesady mam kumpla ktory odrazu leci do kosmetyczki aby mu podpilowala paznokietek jak mu sie zlamie, do tego ciagle gada ile, jak sie opalac w solarium czym sie smarowac itp sweatdrop juz ksiazke mozna byloby napisac. To jest ważne ale rzesada w druga strone troche odstrasza.
PostPosted: Fri May 06, 2005 2:37 am

Kazda szanujaca sie osoba wie, ze zawsze trzeba byc zadbanym i dbac o siebie. Jezeli jakis mezczyzna chce wygladac fajnie i spedzi troche wiecej czasu w sklepie z ciuchami to czym sie martwic?
Denerwuja mnie takie pedzie, ktore ciagle gadaja jakie trzeba miec butki, marynareczki, solarium itp. Ostatnio w "pytanie na sniadanie" byl stylista ktory gadal jak PRAWDZIWY TRENDI MEZCZYZNA ubiera sie w tym sezonie sweatdrop , a wiec(faceci sluchac, bo nie poderwiecie zadnej laski i nie bedziecie modni!):
- koszula MUSI BYC wzorzysta, najnowszy trend: KWIATY
- dzinsy biodrowki (klasyczne spodnie odpadaja)
- pasek z klamra wysadzana dzetami
- super krawat w suoer wzorki
- kolorowe skarpetki
- japonki lub specjalne sandaly w zoltym kolorze
- bransoleta tez moze byc

Jak dla mnie takie cos to paranoja eek

Eurina Vam

Vykk

PostPosted: Fri May 06, 2005 3:31 am

deahme
Vykk
Ann_Miho

Zalety calowania:

tekst ciekawy i odrazu nasowa mi sie inny wyczytany na linku ze storny glowenj wp kilka dni temu ok 1 nad ranem xp a oto owa strona xp

Ten tekst na wp dziwnie jakoś na mnie zadziałał...nevermind blaugh
Ale i tak wolę robić 100 brzuszk󷠤ziennie niż "miziać się" z jakimś nadętym dupkiem, kt󲹠i tak Cię prędzej czy p󦣳78;niej rzuci xp
eek sad crying ...n/c
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games