Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Centrum pomocy rodakom! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ajsza

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 5:29 am

User Image

Koszt całkowity: 729,013 Gold

Co potrzebuję:
CoCo Kitty Plushie
Striped Stockings
Dark Halo

Będę wdzięczna jeśli mi ktoś pomoże heart
PostPosted: Sun Mar 16, 2008 4:13 am

Chciałam podziękować wszystkim, którzy bampowali mój thread. Przerzuciłam go na aukcję, bo stwierdziłam, że nie jestem w stanie obniżyć ceny - gdybym miała robić np. dla 10 ludzi tyle gifów za 1k to bym przyrosła do kompa. Najwyżej thread wygaśnie.

Mam jeszcze prośbę/pytanie:
Niewiem czy to powinno znaleźc się w tym temacie, ale nie widzę lepszego by to umieścić.

Szukam pomocy, właściwie partnera, do zwierzaczkowego sklepu. Uważam, że najlepszym sposobem zdobycia pieniędzy jest zarobienie ich. smile
Ale tak... mój angielski jest średni, a w zwierzaczkach zwracają uwagę na story line itp.
Poza tym nie jestem pewna moich pomysłów i ich realizacji.
Więc może ktoś byłby zaintersowany spółką?
O tu jest zwierzątko, które wymyśliłam i narysowałam, jeśli komuś się podoba, to niech napisze mi PM. A może jest brzydkie i nie warto zaczynać? Proszę o opinię.

Ćma (księżycowa):

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Sillver Lady

polikopolik

PostPosted: Thu Apr 03, 2008 9:12 am

Na forum o mandze&anime gdzie piszę się także opowiadania wymyśliłem własną mangową postać o imieniu Ishitsu...
Żeby zrobić avatar Ishitsu potrzebuję vampire hunter hat lub inny jemu podobny kapelusz... jakiś taki płaszczyk... ale o to się sam postaram i najważniejsze
http://www.gaiaonline.com/profiles/?key=e6103eb2b38dc2d5c170bebcea37f467&mode=item
ANCIENT KATANE...
nie sądzę, żeby ktoś mi sprezentował item za ponad 300k no ale xD

Aha jestem chętny do pomocy w tym sklepie ale jeszcze się nie deklaruję... chciałbym się dowiedzieć na czym dokładnie moja pomoc/partnerstwo miało by polegać... ^^
Pozdrawiam wszystkich!
PostPosted: Thu Apr 03, 2008 1:49 pm

Mam pytanie: ma ktoś 'zbywającego' LOLcat - Monorail Cat halo? Wiem, że kosztuje kupę kasy, ale zawsze warto zapytać...
Jakby co to mam około 1000 token'ów na zbyciu i trochę drobnych śmieci. Ewentualnie mogę bumpować questy lub zrobić sygnaturę.

Biedronka

Adorable Waffles

34,950 Points
  • Crack Shot 50
  • Jolly Roger 50
  • Cats vs Dogs 100

polikopolik

PostPosted: Sat Apr 05, 2008 11:35 am

ej pomóżcie....
kupiłem Gold BFF Heart Chain za 2100 g na market place
i kase mi zabrało ale item nie dostałem! / dobra spanikowałem już mam xD
PostPosted: Tue May 06, 2008 4:41 am

Witam serdecznie!

Potrzebowałbym małego datku, ponieważ zbieram na Assassin's Guise (15k) a u mnie z kasą jest bardzo kiepsko (zaledwie 2k) a więc gdyby ktoś zarzucił groszem to byłbym dozgonnie wdzięczny w miarę możliwości starałbym się oddać.

pozdrawiam i z góry dzięki!

Shadow878

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 9:47 am

najlepszy sposób na kase to oczyszczenie swojego inventory ze śmiech lub ciuchów których nie używacie ja na tym zarobiłam na skrzydełka razz macie mnóstwo takich rzeczy a w dodatku dobrze wartych razz
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 3:09 am

ninja
dawno mnie tutaj nie bylo...
mam wiec zapytanie, co trzeba bylo wypic, aby stac sie na powrot czlowiekiem (jesli jest sie w takim stanie jak ja)? mrgreen
jesli sie jeszcze w ogole da... wink

Kissme_In_Punk

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 4:01 am

Kissme_In_Punk
ninja
dawno mnie tutaj nie bylo...
mam wiec zapytanie, co trzeba bylo wypic, aby stac sie na powrot czlowiekiem (jesli jest sie w takim stanie jak ja)? mrgreen
jesli sie jeszcze w ogole da... wink

...Teraz już musisz zostać z Nami...
...(Oczywiście żartuję. Nie wiem, czy da się być znów człowiekiem.)
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 10:54 am

ja zbieram na four horses jeszcze mi 6k brakuje blagam jakie kolwiek wplaty biggrin (to ostatni item do mojego dream avatar)

Aleyou

Alkir

PostPosted: Sat Jul 26, 2008 11:52 am

Nie wiem pewnie i tak tego nikt nie czyta i nikt nie wspomaga tych ludzi ktorzy tu pisza ale kij Zbieram na Kitsune Mask przynajmniej moglby mi ktos pomoc napisac Questa na Globalne Forum jesli nie kase
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:25 pm

Cóż topic jest o Questach , ale zatytułowany Pomoc Rodakom więc może mi ktoś pomoże... Kupiłam sobie Blue Vest i takie tam kapciuchy ;p. Noi to mi się nie wyświetla tam gdzie się ubiera avatar. Tylko widać na liście "Wszystkich Itemów". Czy ktoś wie co ja mam począć?
ps. Ale wy macie ambitne plany eek Ja tam śmigam po lumpexie i szukam tego na co mnie stać xD

LunaBloo

2,750 Points
  • Signature Look 250
  • Window Shopper 100
  • Person of Interest 200

opcy

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:39 pm

Arissaa
Cóż topic jest o Questach , ale zatytułowany Pomoc Rodakom więc może mi ktoś pomoże... Kupiłam sobie Blue Vest i takie tam kapciuchy ;p. Noi to mi się nie wyświetla tam gdzie się ubiera avatar. Tylko widać na liście "Wszystkich Itemów". Czy ktoś wie co ja mam począć?
ps. Ale wy macie ambitne plany eek Ja tam śmigam po lumpexie i szukam tego na co mnie stać xD
moze Ci tylko ni wczytuje obrazkow wszystkich ... albo item jest przeznaczony dla innej plci...

i w ogole..

//edit: to drugie... blue vest jest tylko dla samcow..
http://www.tektek.org/gaia/price/?p=1823
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 5:01 am

Ja obecnie zbieram kase na really jacked up pants ( podpisie ) jak na razie mam 4/21k, może ktoś wspomoże mnie choćby 100 gold, albo może ma je przy sobie ( jest to prezent z 2k4 halloween ) i by sprzedał mi po ciut niższej cenie niż ta rynkowa, licze na jakąś pomoc smile

Aragos_PL

Shy Noob

8,100 Points
  • V-Day 2011 Event 100
  • Member 100
  • Hygienic 200

LunaBloo

2,750 Points
  • Signature Look 250
  • Window Shopper 100
  • Person of Interest 200
PostPosted: Fri Aug 01, 2008 6:45 am