|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 5:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2012 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2012 8:40 am
Yuki, ez nagyon jó xd Egyik kedvenc idézetem. Én is megpróbálok valamit. Van 1-2 kedvenc idézetem, de még nem tudom, mit teszek mellé...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2012 12:22 pm
Az eheti nyertes: Yuki Naoto és Lucia Borgia~!
Nem tudtam dönteni, mert Yuki teljesen azt készítette, amire vártam, viszont Lucia idézetét szebbnek találtam. Mindkettőtöknek küldök 5000-5000 goldot és mivel döntetlen, azt kérem, hogy akinek ötlete van, minél hamarabb tegye ki és azzal folytatjuk. Ha nincs, szóljatok, akkor viszem tovább. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2012 1:03 pm
Óh,köszönöm,bár nem volt túl nagy a mezőny xd hát sajnos az angyalos gyűrűm túl kicsi és homályos volt a képen. Nekem sajna most semmi 5let...ha az egyetemi ügyintézés nem számít annak amivel most kb tele van a fejem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2012 2:15 pm
Én is köszönöm a helyezést! cat_whee nekem lenne egy ötletem!
A következő heti téma lehetne: fekete-fehér kép
(ha valakinek nincs fekete-fehér képe az könnyen tud készíteni egy kedves színes képéből) a képen bármi lehet, ami jól néz ki fekete-fehéren ^_^ nem kell, hogy művészi fotó legyen
jó munkát a következő hétre! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2012 9:44 am
Talán még 3 éve nyáron készült a kép, de nekem ez a szívem csücske. Az ilyen típusú képek a kedvenceim: fekete-fehér és csak a lényeg színes. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2012 10:20 am
Carbon Heart Talán még 3 éve nyáron készült a kép, de nekem ez a szívem csücske. Az ilyen típusú képek a kedvenceim: fekete-fehér és csak a lényeg színes. :3  Tök jó ez a fotó! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 11:22 am
ninja
várom a további jelentkezőket!
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 9:52 am
2-3 éve készült Tihanyban. Éppen mentünk fel anyukámmal az apátsághoz, amikor kicsit megálltunk, és lefotóztam. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:29 pm
Obi Aoi 2-3 éve készült Tihanyban. Éppen mentünk fel anyukámmal az apátsághoz, amikor kicsit megálltunk, és lefotóztam. smile nagyon szép! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 2:14 pm
Yuki Naoto Obi Aoi 2-3 éve készült Tihanyban. Éppen mentünk fel anyukámmal az apátsághoz, amikor kicsit megálltunk, és lefotóztam. smile nagyon szép! biggrin Köszönöm smile Eredetileg olyan aranyszerű színe van alul, gondoltam érdekes lesz "szürkítve" ehhez a versenyhez smile Pici technikai megjegyzés: bezoomolva fényképeztem de van kizoomolt verzió is (több fotó készült erről).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 12:26 pm
Én ezzel a képpel neveznék most :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2012 1:55 am
Hime_Yura Én ezzel a képpel neveznék most :3  *o* de szép
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2012 11:55 pm
Az e heti nyertesek:
1. helyezés: Carbon Heart és Hime_Yura! 2. helyezés: Obi Aoi
sajnálom, de nem tudtam dönteni, hogy kié legyen az első hely, így megkérnélek titeket, ha van ötletetek, akkor minél hamarabb írjátok ki és azzal megy tovább a játék. Gratulálok mindenkinek!!! és köszönöm a részvételt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|