|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 2:02 pm
Nagyon sajnálom, részvétem szegény Süti iránt és jobbulást kívánok neked Medve! Egyszer mindenki meghal, ez van. Szép, ha fiatalabb korodat is már évek óta kitöltötte, akkor biztos egy igazi jó barát volt. A 16 éves kor szép a kutyáknál, úgy tudom a legtöbb kutya 10-12 évig él, néha tovább. Hasonlóan van a macskáknál is. Ő volt az a fekete kutya, akit guild talinál láttunk a kertetekben?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 2:48 pm
Medvelaszlo Ma meg halt a kutyám. Süti crying 16 éves volt és nagyon nagyon öreg, de szerettem nagyon. Gyermek korom be aranyozója, az első igaz barátom volt. Ma iszonyt depressziós voltam crying crying crying crying crying crying Részvétem sad Én is így voltam, amikor Rexi halt meg (szintén kutya)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 6:27 am
Xanvie Nagyon sajnálom, részvétem szegény Süti iránt és jobbulást kívánok neked Medve! Egyszer mindenki meghal, ez van. Szép, ha fiatalabb korodat is már évek óta kitöltötte, akkor biztos egy igazi jó barát volt. A 16 éves kor szép a kutyáknál, úgy tudom a legtöbb kutya 10-12 évig él, néha tovább. Hasonlóan van a macskáknál is. Ő volt az a fekete kutya, akit guild talinál láttunk a kertetekben? Két kutya volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 10:31 am
Ja oké, nem voltam benne biztos, hogy 2 kutya volt. Még egy macska is rémlik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 1:23 am
nagyon sajnalom nekem volt tobb tengerimalacom de miko az egyik meghalt anyit zokoktam meg alig voltam 5 eves miko megaptam szulinapomra ra 2 evre miko vakaciosztunk meghalt . crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 20, 2013 5:07 am
Volt fura lábzsibbadás korábban, de most már nemigen... És sicc hőség... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|