|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 7:04 am
EL_TARO A co myslicie o zrecznosciowkach? np. taki Devil Mey Cry? /ps:czesc wszystkim blaugh jestem tu nowy 4laugh ...To widac. ...Nawiasem - May.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 8:35 am
Gralam kiedys na szaraku w Bloody Roar fajny pomysl mieli , a ktos gral moze w Akuji ??? taka stara gierka lekko mroczna, przygodowka min. o voodoo. sweatdrop
ostatno sciagdelam Q4 ale mi nie chodzi za slaby sprzet gonk w akcie desperacji gralam na GBA....... stare Nevermind......
ehh ciezkie jest zycie gracza bez odpowiedniego sprzetu.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 8:45 am
Calkowicie cie rozumiem Ja ostatio podjaralem sie Hitmanam 3 Dostalem plytki i mi scinalo, monster lags... ahh ten sprzet crying to samo pewnie bym mial z Q4 lub UT2007 Ouh Crap, Damn, Boom, Dret... & 2 Dret
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:03 am
moim zdaniem, grac winno sie na konsolach "PieCe" powinny sluzyc do pracy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:45 am
Lucifer_master_of_hell moim zdaniem, grac winno sie na konsolach "PieCe" powinny sluzyc do pracy ...Chyba zartujesz... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:02 pm
Moze i jest w tym troche prawdy, ale powinna byc dodawana klawiatura i myszka i wejscie do internetu, jeszcze jakies programy do obrobki plikow, foldery, pakiet world... Inaczej mowaic: PC jest niezastapiony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 1:08 pm
EL_TARO Moze i jest w tym troche prawdy, ale powinna byc dodawana klawiatura i myszka i wejscie do internetu, jeszcze jakies programy do obrobki plikow, foldery, pakiet world... Inaczej mowaic: PC jest niezastapionyty to na hardcorzeniu sie nieznasz chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 1:11 pm
X360 rula masz to co w PieCu i wszelkie dobrodziejstwa konsolowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:03 am
Lucifer_master_of_hell X360 rula masz to co w PieCu i wszelkie dobrodziejstwa konsolowe powiem tak, rzne w gry na PSX'a ile wlezie, ale konsola jedyna jaka mam to stara Sega Genesis ktora spi w szafie pod telewizorem, albowiem emulator tejze konsoli sciagnelam juz dawno... ale fajnie sie gra na konsoli... ma to pewien klimat... uwazam ze na kompa mogloby wyjsc wiecej JRPGoof, zaluje ze nowych fajnali nie wydaja juz na PC... jedynie 7, 8 nyo i nieodzalowana Grandia 2 mrgreen 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:19 am
Raticiel Lucifer_master_of_hell X360 rula masz to co w PieCu i wszelkie dobrodziejstwa konsolowe powiem tak, rzne w gry na PSX'a ile wlezie, ale konsola jedyna jaka mam to stara Sega Genesis ktora spi w szafie pod telewizorem, albowiem emulator tejze konsoli sciagnelam juz dawno... ale fajnie sie gra na konsoli... ma to pewien klimat... uwazam ze na kompa mogloby wyjsc wiecej JRPGoof, zaluje ze nowych fajnali nie wydaja juz na PC... jedynie 7, 8 nyo i nieodzalowana Grandia 2 mrgreen 4laugh heart rati badz kochana i podziel sie grandia whee ...musze jeszcze tylko dociagnac ff7 i bedzie super ;] whee xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:15 am
Vykk Raticiel Lucifer_master_of_hell X360 rula masz to co w PieCu i wszelkie dobrodziejstwa konsolowe powiem tak, rzne w gry na PSX'a ile wlezie, ale konsola jedyna jaka mam to stara Sega Genesis ktora spi w szafie pod telewizorem, albowiem emulator tejze konsoli sciagnelam juz dawno... ale fajnie sie gra na konsoli... ma to pewien klimat... uwazam ze na kompa mogloby wyjsc wiecej JRPGoof, zaluje ze nowych fajnali nie wydaja juz na PC... jedynie 7, 8 nyo i nieodzalowana Grandia 2 mrgreen 4laugh heart rati badz kochana i podziel sie grandia whee ...musze jeszcze tylko dociagnac ff7 i bedzie super ;] whee xd rofl gomene... nie bez powodu napisalam "nieodzalowana"... plyta z instalka sie mi zepsula... w sumie daloby sie to gdzies zassac, ale i tak juz przeszlam xd gra b. dobra ale konwersja na PC troche nie wyszla... chcialabym zagrac w wersje na DC 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 8:41 am
Lucifer_master_of_hell EL_TARO Moze i jest w tym troche prawdy, ale powinna byc dodawana klawiatura i myszka i wejscie do internetu, jeszcze jakies programy do obrobki plikow, foldery, pakiet world... Inaczej mowaic: PC jest niezastapionyty to na hardcorzeniu sie nieznasz chyba Lucifer_master_of_hell X360 rula masz to co w PieCu i wszelkie dobrodziejstwa konsolowe Na "hardcorzeniu" to ja sie znam jak nikt inny wink No fajny jest ten X360, a i PS3 moze tez ale w gruncie rzeczy lepiej miec PC bo mozesz na emulatorach grac w giery na obie konsole i wiecej cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:50 pm
jush na PS2 i X'ie emulowano oldscool'e a do muzy to sa inne sprzety a co do emulowania x360 i PS3 to zapomnij ty wiesz co to ma w srodku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:00 pm
Lucifer_master_of_hell jush na PS2 i X'ie emulowano oldscool'e a do muzy to sa inne sprzety a co do emulowania x360 i PS3 to zapomnij ty wiesz co to ma w srodku? ...O PS2 na poczatku mowili to samo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|