Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 12:00 pm
Egyébként máskor a tekteken azt is meg tudod nézni intem location cimszó aladt. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 12:11 pm
mármint "location" ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 12:16 pm
Narcisz mármint "location" ? sweatdrop Ja igen. köszönöm! blaugh Nem tudom hogy gépelhettem el... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:17 pm
Gyerekek.. hogy töltsek fel zenét a playlist-emhez? sweatdrop Haj is "örökérvényű" vagy váltani lehet? (nem a parókákra gondolok whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:34 pm
Zsocachan Gyerekek.. hogy töltsek fel zenét a playlist-emhez? sweatdrop Haj is "örökérvényű" vagy váltani lehet? (nem a parókákra gondolok whee ) Menj a www.playlist.com-ra, ott jelentkez fel, és ott össze tudsz rakni egy listát. Ha az megvan, akkor van a listán ahol a számaid szerepelnek egy funkció, hogy linket kapj hozzá, annál a gaiasat választod, majd a profilodnál az edit nézetben hozzáadsz egy mediaboxot (90% h ez a neve sweatdrop ) és oda beszurod a linket. Ha nem jó a doboz mérete, akkor a linkben tudod közvetlen begépeléssel változtatni. A hajhoz meg: Menj el a Salon durem-be ott válasz ki egyet, és miután megvetted, rögtön menj a my avatarra, és mentsd el, az elöző hajad persze alvész.... kb így kell, garanciát semiért sem válalok... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 9:19 am
Miért nincs semmi mostanában a faluban crying bogár, papir stb crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 10:36 am
Akai-Inari Miért nincs semmi mostanában a faluban crying bogár, papir stb crying ezt énis szeretném tudni gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 2:07 pm
napsugar Akai-Inari Miért nincs semmi mostanában a faluban crying bogár, papir stb crying ezt énis szeretném tudni gonk lassacskán biztos előbújnak...jön a tavasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 9:44 am
Sziasztok!
Lenne egy óriási kérdésem!!
Keresek ilyet: Brown Lizardman Tail...ez egy barna, tüskés gyík farok... sehol nem találok, csak a Piacon van ahol 1-2 naponta nagyon megemelkedik az ára. ... a Shop-ok ban meg 3-ad annyiért tudnék venni, csak nem találom... sad crying ,
Ha valakinek van, vagy esetleg megtalálja, kérlek szóljatok, megvenném !!
Előre is köszi!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 10:56 am
Fenrie the Dragon Queen Sziasztok! Lenne egy óriási kérdésem!! Keresek ilyet: Brown Lizardman Tail...ez egy barna, tüskés gyík farok... sehol nem találok, csak a Piacon van ahol 1-2 naponta nagyon megemelkedik az ára. ... a Shop-ok ban meg 3-ad annyiért tudnék venni, csak nem találom... sad crying , Ha valakinek van, vagy esetleg megtalálja, kérlek szóljatok, megvenném !! Előre is köszi!! hát ezt sehol nem fogod megtalálni mert nem boltban kapható cucc... hanem a Fortune Egg-ben és csak azért van bolti ára hogy aki el akarja adni választhatja azt a lehetőséget is hogy boltnak adja vissza.... de nem tom ki az a hülye aki ien olcsón oda adná vissza confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:26 pm
crying scream gonk sweatdrop Fenébe.. hát akkor még gyűjtögetek! Köszi az infót!!! smile razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 6:45 am